Monday, February 27, 2006

Jalan jln with Anne n Senul


Sabtu ari tuh kita org pegi jalan - jalan ke Jln Tar . Acctually plan asal nak temankan Senul gunting rambut ...hahahah impian bapa mengandung nih kena dipenuhi kang kempunan plak ...menangis karang sapa yang susah ...Anne jugak yg kena pujuk harg harg harg . Me n Anne plak mmg ada agenda sendiri ...membeli belah utk brg anak ..tapi cam tak berapa best jer since SOGO tgh renovate brg pun cam kurang ..tapi still enjoy.

Sian hubby baru sampai dari kijer ( kijer mlm ngan Senul ) terus nak kena bwak mommy ngan Isk jalan jalan . Anne n Senul arrived at 11 lebeh ..lepak kat umah dulu sembang sembang dulu ..panas sih . Hubby pun still di awan awangan sebab baru bangun tido ..hahah sempat la melelapkan mata sejam . Mentang 2 la dia org nih tak cukup tido otak pun dah tak betol ...hahhahah terus jadi mat rempet ...cam aksi mat rempet ngan pegawai polis pun ada ...nasib baik tak kena baling ngan kerusi plastik . ..kalau tak haru biru la ..beh buat acara saman menyaman .

Cam jauh plak KL , sebab cam dah lama tak pegi sana . Last pegi pun masa ngandung ari tuh je .Sampai je kat KL terus masuk SOGo ..le tour de sogo's.. Mommy belikan Isk baju n Anne belikan baju utk baby n stroller..stroller kat situ semer lawa lawa n the price pun reasonable..value for money . Setelah angkat turun few stroller , N ngan Senul pun berjumpa lah ngan stroller pilihan hati ...siap test drive lagi tuh ....thanks to sutan for being such a wonderful sales person harg harg harg ...mengecohkan suasana rimba gitu .
sampai umah dlm kul 8 lebey ...9 lebey hubby plak kena pegi kijer...kesiannn. Anyway thanks sebab bawak mommy ngan Isk jalan jalan ...and Hasnul n Anne to..nanti kiter alan alan lagi ek ..nanti jalan bawak 2 stroller ...masuk Mai , 3 stroller ...masuk Ila lagi 4 stroller hahahhah buleh buat pertandingan S1 ( lumba stroller ) harg harg harg

11 comments:

ila de cute said...

wah bestnya jln2...anne larat lagi ek? ila tak larat sgt dah, nak nak kalau panas cam nak pengsan je rasa...

miera, bukan tanak join S1 tu tapi Isk dah besar, tak aci lah...Isk jadi referee ek...hehehe...

happy2gether said...

ingat nak gak join korang, tapi biasala zaimi ada test plaks...ehhe bestnyer baby anne dah ada stroller dah...kami blom beli lagiks...ehhe...

Miss Moon said...

Ila - tuh ar Isk dah tak leh duk dalam tuh nak tolak pun nanti jadi berat ...hik hik ..main mata ngan anak dara Mai ngan Anne ar ...hik hik ..anak awak jadik kamceng ngan Isk ...

Mai- tak per nanti kita jalan sama sama ek bila anak kuar ..

israf said...

aksi ganas mat rempit ngan sarjan misai tue best aaa...antar kat aku gambar tue muni...thanxx..cayang mummy...

Miss Moon said...

eh ..israf apa yg nko merepek nih ? ni sarjan sutan ar hahahhahah

aku suker plak ..berjaya to cought u guys in action ..yo yo or jer . Tapi hasilnya cukup membangga kan .

pasni bleh ar amik gambar nko tahan kereta plak ...nko kan clark kent toootttt tapi nko kena pakai spender kat luar la then lukis huruf S kat dada ...sutan plak dlm kereta tuh hahhaha menjerit mintah tulong hahahhaha ...buleh Anne ...hik hik hik ( tahan ketawa nak pecah perut raser nyer)

Mama Aleeya said...

hahahaha...memang aku gelak mcm nak pecah perut....giler aa diaorg nie...

oo ila..masih larat..cuma arie tu kaki mcm kaki gajah skit..sampai terpaksa beli selipar lain...skrg nie selipar tu terbesar laa pulak...

takpelaa nanti kita leh jalan sama2..insyallah..yang penting..kita kasi shape body lepas bersalin nanti..baru terliur huby2 kita...harharhar

Miss Moon said...

Tuh yang risau tuh ...kasik hubby terliur kang terkena buatan lagik sekalik

muahahhaha

ila de cute said...

selipar tu terbesar? heheh iyeler ari tu masa beli kaki tengah bengkak kan..

hahahah tul tu anne, kita kuruskan badan dulu pastu leh jln2 and goda2 hubby hubby kita tu...skrg dok kita cam tomato ler, capsicum ler...

Mama Aleeya said...

kita biarkan sahaja mereka berkata begitu...tunggu laa...jeng..jeng..jeng....

Ila, lagi berapa hari nak bersalin...baby makin lasak ke? baby anne..memang mkin hari makin tak duduk diam....tetiba jek terbonjol kaki, punggung laa...habis semua nak explore...

israf said...

terbonjol sana sini?...ahahahhaahah...terer gak penangan superman nie...kih kih kih...jangan mare mama yaya..papa yaya gurau..kih kih kih...

Miss Moon said...

Anne , memang baby nko tak duk diam ...kan dia super baby ...sebab bapak dia kan supermann...hahhahahah

bila teringatkan baby duk menendang 2 dlm perut rasa cam nak terkoyak perut pun ada kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...