Thursday, June 01, 2006

Pergi melawat Anne

Im not feeling very well ...ermmm rasa nak muntah pun ader ..fenin ada malas pun ada dah la duk sakit hati kat klinik tuh .Semalam pegi buleh dia tak nak kasik mc ..kata nyer sebab dah malam kalau Moon dtg pagi pagi tak per..dah la nak kena tunggu Sutan balik baru dpt pegi klinik nih last last terpaksalah isi form cuti plak ....

Next week Moon tak der , pegi training muahahhah syiok tuh seminggu . Dan yg paling best training ngan cik abang sekalik . Mesti korang rindu nanti kan hik hik hik . Oleh itu tgk la gambar nih puas puas...ermmm apa nih . Next week lagi agenda penuh ngan kenduri kenduri ...wah best nyer nasik minyak org kawen ..

Last Monday pegi tgk Anne with my bos..kita org sampai kat umah Anne around 3 lebey . Duk kat umah Anne tunggu Sutan dtg amik . Sebab ari ni ada plan hahhaha. Anne nampak kurus sangat ..wah memang Anne memantang kan diri betul2 la nih , guek jugak yang ngak kurus2 muahahahha. Aleeya plak duk jegil mata tgk bulat mata dia ..ha mesti dia duk tgk sapa la yg dtg nih ..jgn mare mata cekelat tuh cam pakai contact lens la anak Senul ngan Anne nih . Then Sutan sampai ngan hero ..so sempat la Isk ajak Aleeya mandi kat swimming pool muahhahahahah tak der ar . So anne see u next next week ...cepat 2 dtg kijer ada org windu wooooo....


2 comments:

.:HalogamoRa:. said...

Hi Moon! how's ur day? blog hopin' fm eiffel.amani's blog, hope u dont mind.

hey! nice blog. feel free to visit me at sugarncoffea.blogspot.com

my lil' batrisya is same age as ur son. and the new baby with brown eyes....wow! dah besar x payah pakai contact lens color hahaahahaha...

Mama Aleeya said...

tq to mummy sbb lawat Aleeya....nanti kita borak2 lagi ekk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...