Thursday, September 14, 2006

Kaki bergambar betul la hi hi

selepas blk lunch kita org pegi amik gambar kat tempat ala ala oversea over river gitu . Memang ternyata hasilnya sangat lawa bila dlm gambar ...sian En Rizal terpaksa ikut kita org sama hehehheh penat dia melarikan diri

Hubby la kena jadi tukang amik gambar ...me n Anne duk posing jer hehheheh sesekali para ibu nak melaram ..thanks yer daddy layan jugak permintaan mummy untuk amik gambar. Dulu pernah amik gambar jugak ngan Azie kat sini . Masa tuh Azie lom kawen lagi ...ada lagi gambar ngan Azie tuh Moon tampal kat tempat duduk . Gambar nih Sutan amik sendiri n many thanks to Rizal sebab kasik pinjam kamera dia yg power ranger tuh ...memang best la .

Daddy i love u so much muah muah muah

Pasal Iskandar plak

Iskandar nih ibarat jam loceng Mummy ..pagi pagi mesti dia bangun ..kadang handphone bunyi pun dia yg dengar dulu . Tapi yg tak syioknye kalau hari minggu pun dia bangun awal ...dah la malam tido lambat ...pagi kul 6.30 dah bangun ...kul 7 mata dia dah cerah dah ajak turun bwah ..mesti dia ingat nak pegi nursery ...kadang kalau dia terjaga dan buat bising dlm playpen dia , kita baru ingat weekend nak bangun lambat .

Bila dah kuarkan dia dari playpen mula la nyibuk nak bukak almari , tarik laci ..pegi kat rak brg brg ...sonok tgk dia main sorang2..last last dia main ring reinforcement tuh ...di kemek kan kotak nya ...mummy pun tampal la kat muka dia ...eh sonok plak dia...bila dia tgk org gelak dia pun gelak sama .

- blog cam problem jer , nanti elok Moon update ar -


3 comments:

.:HalogamoRa:. said...

hi MOON! lama x masuk sini. last time masa tuan blog ni mogok x nak update. ari masuk dah mcm mcm ada

si isk dah setahun dah berlari agaknye ye.

my daughter si cha cha masih blum dpt jalan lagi eee...risau aar

...$weE+ 666... said...

sama la kita, moon... fenriz pun 'jam loceng' zizie gak! hari biasa tu cam ok la sket, sbb mmg nak bangun gi keje... hari ahad yg paling tak tahan skali... adoiiiiii~

Mama Aleeya said...

miera: betul laa..kalau anak tak bgn pagi..sure kita pun terlambat nak g keje....nasib baik ada jam loceng...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...