Friday, November 28, 2008

KEna tag lagi ngan Ila plakkkkkk

A. write 10 things about orang yang tag kita.. (I'm talking about Ila)

1- Ila nih sangat suka bersembang . Baru kenal dia pun dia layan cam dah lama kenal . Anda akan berasa sangat selesa bila duduk skali ngan dia . Let her do all the talking ...ada banyak citer yg dia boleh kkongsi

2 - Ila nih cakap lepas tapi ngan filla je la kan . Ngan aku ok je Filla ...jarang tau dia cakap lepas ngan aku ..hahhahahah bila ngan aku Ila pakai filter kalau ngan nko air karat semer masuk akakak
3 - Ila sangat manja tau . Yang Moon tahu Poek akak potong kuku kaki dia . Hubby dia sangat baik tau . Poek banyak tolong Ila ...bagus la korang nih . And velli lomantik tew ...Ila panggil Poek SAYANG ...best kan . Kalau Ila sebut bunyi manja ...kalau Filla sebut mesti meremang bulu roma kew auuw

4 - Ila banyak pengalaman ngan maid...sian nko Ila . Tapi nko sabar betol la .

5 - Ila cerewet ..dia sendiwi mengaku . Hahhahah tapi skrg dah tak fussy kan Ila ?

6 - Kalau nak tahu hal hal terkini kampeni Ila la Moon akan tanya . Sebab Moon tahu sumber nyer mmg 100% boleh dipercayai ..kalau org lain citer tew , Moon tak amik port sangat . But , kalau ia datang darik mulut Ila ..saya percaya

7 - Ila mmg hostess yang bagus. Pergila umah dia ...dia akan jamu makan and layanan nyer mmg tip top . Mmg sangat bagus . Dia suka masak masak untuk kawan kwan . Ila slalu jemput pegi umah dia .

8 - Family Ila pun sangat baik . Tgk anak nya misti la leh agak mak nya kan .

9 - Ila dia tak kedekut ...dia rajin belanja makan . Tgk Ila bukan Mai aje kata begitu saya pun setuju ...moga makin murah rezeki awak Ila

10 - Ila la yg memotivate kan moon ..yg menyedarkan Moon supaya i have believe in my self . Dia la yg nasihat kan Moon supaya wat amik gambo nih . Thanks Ila ...i always ada masalah keyakinan diri . Dia slalu think positive

Thursday, November 27, 2008

Tag ke 2 Filla

TAG pasal kejujuran

A. write 10 things about orang yang tag kita.. (I'm talking about Filla)

1.Filla nih seorang yg ala ala lasak gitew . Ala tak romantik ...cam sempoi sempoi je bukan sepoi sepoi bahasa kay

2.Kenal Filla melalui Mai . Slalu dolu dolu senyap senyap je masuk FP filla
...sebab suka tgk cara Filla yg ranggi n sempoi . Lagi pun Filla nih lawa ...Filla jgn kembang ek . Koyak kain baju kurung nko karang

3.Filla dia selalu free . Kalau nak ajak bergossip ka nak ajak bersembang sila la buzz dia . Misti dia akan menaip ngan laju nyer

4.Filla namp
ak cam garang and kerek je kan tapi acctually dia nih tak garang pon . Cuba tgk video clip dia sembang ngan Acih . Tapi aku tak tahu ar takot dia blakon ke apa ...hahahhaha . Garang garang kucing gitew ...gosok kepala laloq la akakakakk apa point nyer aku pun tak tahu ...aku hentam aje

5.Filla ngan Radie nih cam kawan je main ko aku ...sempoi ...memula aku ingat korang nih org yang kaya raya n berlagak je . Tapi korang nih sangat baik n sangat down to earth ...aku suka

6.Moon panggil dia Buk Filla gara gara dia pegi bandung ari tew. Tapi nko tak ley lawan Ila sebab Ila dah merangkap title duta Bandung .

7.Filla nih glamers tau . Bebudak opis aku pun ada yg diam2 baca blog nko hahahha suspen kan . Time nko main futsal pun ada ramai yg prati ...hahahhahah misti pas nih nko berlari ala barbie doll gitew hahahha. Fiolla juger sangat suka aktiviti lasak ...sebab tew la dia juara X -rell


8.Filla pandai merancang utk aktiviti jumpa jumpa di kala lunch . K
alau nak lepak2 serah je kat Filla utk organize ...sangat cekap tau ...nama pun secretary

9.Rumah Filla sangat cantek wo . Bersih plak tew . Nko kan terkenal ngan sifat kedekut nko kan tapi aku heran cam na umah nko ley jadi begitu superb kalau nko kedekut ...er
mmm migrain aku duk pikir.
10.Filla sangat jaga body ...sebab katanya masa dia preggy dolu dia gemok ...yer aku percaya sebab aku ada tengok gambo nko ....cam yis sedang mengembang . Tapi nko sangat rajin usaha sebab tew nko skrg cam malaysia top model tapi nko kena tinggi cam radie dolu la .


B. Pasal diri sendiri.. (Moonieeeeeee)

1.Nama saya Munirah...org panggil saya Moon , Sutan panggil Miera , Bos panggil Munirah kadang panggil Muni , adik beradik panggil Muni ...kalau saya balik Terengganu kenkawan panggil Muniroohh hahhaha tapi Filla plak panggil i Muniiieeee ...script biasa billa kalau ajak i YM
" Munieeeee ...ni Fillaniiieeeeeeeeeeeeeee " pandai tau nak menarik perhatian i

2.Saya sgt suker makan... im a food lover hahahh cam na nak kuwus tuh ..tapi kalau kuwus sangat nanti hubby plak kata asal rasa tulang neh ...sebab tew la i menternak lemak lemak grad A+ i nih ngan jaya nya hahhahahha . Tapi perlu jugak kurang kan ...untuk jadi cam gambo kat bawah tew...

3.Saya tak suker tgk umah besepah2.. saya x ler pembersih sgt.. tapi saya akan kemas setakat mana yang mampu sampai ...penat giler ..sampai benar2 puas hati . Tapi pastuh saya akan flat la . Mana nak maintain kebersihan umah kan ...ngan anak 2 . With growing kids in da house its like shovelling the snow while its stil snowing . Skrg umah saya kemas bermusim hahahha

4.Saya nih lembut hati ...kan pernah saya kata kan cam taufu fa aje . Sngat cepat retak sangat cepat sentap n cepat gegar . Tapi kejap je la pastuh i ok la balik ...then orang kata Moon bercakap manja je ...manja ke ..geli i . Maybe softspoken ...but manja ke ...oh tidak ..manja kededek

5.Saya slalu cakap terbelit2 . Kadang nak cakap banyak sangat sampai ayat yg kuar pun ntah apa apa . Like yesterday nak panggil sutan abang tapi terbanggil ABWAK ...tahu apa moon gabungkan tew ? ABANG + AWAK = ABWAK ..sebenarnya banyak tau ...yg pasti lepas tew gelak tak hengat ar . Sangat menjimatkan perkataan kan .

6.Saya sgt cepat stress ...sangat tak sabar . Certain things ar ...cepat je naik hangen . Pastuh bila saya duk diam tenangkan hati dolu ...then baru ok . Sebab tew skrg apa apoa saya cuba utk tidak melenting dolu koz semer benda pasti ada good explaination . Tapi kadang yg sentap tew tetap sentap la kan

7.Kalau saya bowing ngadap pc + menguap berbelas kali ...mata saya akan berair cam org tgh nangeh ...air hidung pun kuar ...then kalau paksa lagi mata nih utk celik saya akan pening yg amat ...n i ada problem irrigular heartbeat ...kadang tetiba dia off track saya laloq la kejap . I have to lie down jap ...kasik dia ok balik .

8.Saya nih kadang cerewet dalam certain hal la ...tapi saya juga ley tolerate ngan benda benda tew semer . Me n hubby bukan yg dominan di mana people have to say to what we want ...kita org more to yg ikut ...fleksible .

9.saya tak suka tido dpn TV ...saya takkan tido kat ruang tamu ...apa apa pun masuk bilik baru tido . Sutan laks slalu tertido dpn TV hahhahahha betul tak Sutan ?

10.Saya senang bangun . Kalau org kejut kan kejap je buley bangun ...kadang panggil 2 kali saya dah bangun dah . Bila bangun i akan straight pegi mandi ...tapi skrg kadang terbabas gak sampai tghari ...mula la pening kepala .

Tag By Filla ...2 nko tag aku Fill..

Ooooo ..nko tag aku ek . Jap aku mencari gambo ..

1. Do u think u are HOT?
Dont know...do u think im hot ? Daddy mummy hot tak ...sila jwab yer kay . Tang mana yg hot ? mana ley bukak rahsia rumah tangga ahahahhah


2. upload a fav pic of u

3. why do u like this picture?
sebab i sangat kuwus time neh . Nampak cam kurus je kan padahal masa nih 80kg hokey . Nak wat cam na rangka dinasour ..tulang penuh ngan besi , mmg la berat kan ekekkeke. By the way nih gambar tahun 2005 hahhah aci tak ...ok la moon letak gambo lain la ...
yg nih relevan la kan . Sebab dah ada anak . I suka sebab nampak muker smooth je hahahha

4. when was the last time u ate pizza?
wo lama giler , before poser ari tew . Kat Bangi masa tunggu gambo yg di cuci siap

5. the last song u listen to
Baru lepas dengar " AKU BUKAN GLEN FREDLY" lagu indon . Nih gara dengar dari blog Saiful Nang la nih . Terus moon record n save dlm pc ...sedap woo. Nak dengar ? Klik la nih lagu cam bodow bodo tapi best utk layannnnnnnnnnnnn


6. What are u doing right now besides this?
My daily work . Pagi pagi kena monitor server . kena monitor site badak biru

7. What name u prefer besides yours?
My moms name la Tengku Norlia Tengku Awang . Yesterday org celcom mintak verification nama mak ...sampai ari nih terkenang kenang nama arwah mak .al-fatihah

8. People to tag.... (filla semer nko dah tag , habih tew aku nak tag sapa )
1. Maizatul mama Syasya n Aqil
2. Fara
3. Lenny
4. Gee Jai
5. Yantz


9. Who is no. 1?
My best friend Mai ..she's my friend ...a very good listener and a very good friend .Pink lover .. Her hubby is my partner n my bos ekekekke . So untung baik baik ngan mai nih ...meh kipas sket

10. No. 3 is ibu yg sedang mengandung . Mama Alya n wife Yang . Hubby dia la lelaki yg paling di sayangi oley semer org kerana semer org panggil dia manja je YANGGGGGGG . Lenny sangat best di bwaka borak . Seorang yg boleh memotivate kan kiter . Alya sangat clever tau ...nak kawen ngan NUbhan kata nya .

11. say something about no. 5
She's my client. 2 kali amik gambo Aqil 1 outdoor n 1 agi birthday Aqil . Thanks Yantz ...sangat best sembang ngan Yantz . Windu woo mee kari nko Yantz . Bila nak masakkan utk Moon neh ? Nko tag moon kan ...ha nih moon tag Yantz balik hahahhahah

12. how about no. 4?]
She's my client jugak . My 1st client . Lama lama jadik kawan plak kan Gee . Gee pandai make up ...solekan mata dia cantek . Anak dia sangat bam bam ...skrg dia buat bisnes manik . Sila la tempah kat dia ..cantik woooo

13. who is no. 2?
my buddy... yang pagi pagi akan buzz me thru YM ...akan send me a kiss every morning . Thanks Fara ...u always make my day . Walaupun aku asyik bz je kan ..nko tetap setia mengebuzz aku ....auwwwww . Fara nih otak pun mereng cam moon ...tapi aku rasa fara aku ok sket kot hahahhahah .

Wednesday, November 26, 2008

Happy 28th Birthday Sutan

Happy birthday Sutan ..love u muahs
25 Nov 2008

Ameera Suffiya 7 months pic

Sowi la ek Yaya ..mummy lupa nak wat entry Yaya 7 monthsThis lil girl , sudah 7 bulan . Kijap je kan . Yaya makin demanding , dah pandai dah nak menangis bagai nak rak . Semer nya semata mata nak suh dukung dia . Oooo pandai ek . Duk dalam walker pun kejap kejap je . Bila dah bowink dia akan start nangis ...nangis terus high note hokey ...kalau bagi dia merangkak plak habih la 1 umah dia explore tapi tempat pertama dia pegi misti la bilik Isk ..

Gigi lom tumbuh agi . Tapi dia duk asyik jelir lidah cam gambar kat atas tew .
Nampak makin cheeky kan ...sangat geram sama ini budak jugak .....asal jadik aci plak nih akakka . Yang payah tew time nak amik gambar dia ...dia dtg merangkak kat kiter ...last last penuh 1 gambar muker dia hahahha .


Friday, November 21, 2008

cam na rupa dalam umah


Hari tew moon ada publish entry umah kan ...dari luar je kan nampak . Kali nih moon letak gambo dlm umah tew plak . Nih gara gara upload semer gambo darik phone ke lappy ..banyak dow gambar dlm phone nih ...korang misti nak tengok kan ....khannnnnnnnnnnnnnn.
Dari pintu masuk
dari living hall . Ley nampak dapor
Dapor nya

Bahagian blakang umah

Kat atas hanya ada bilik . Nanti la ek len kali moon letak . Bia la ley masuk nih . Penat nak membayo 2 umah . Lama norrr la CF nih . Umah dah siap sepenuhnya . Letrik pun dah masuk . Meter air je lom masuk .


Thursday, November 20, 2008

I miss Isk so muchhhhhhhh


Windu la kat my hero hindustan tew sorang . Dia ada kat umah nani dia di Kajang . Weekend ari tew kan Moon ke Penang , so Isk duk kat kajang . Tak bwak dia . Kereta i kan comel kan mana muat ...sah sah Yaya dah duk dlm seat dia . Smalam nak amik Isk , mama kata tinggal la Isk . Weekend nanti amik la .

Naik lemak la Isk . Habih la semer dia concour ...esp the TV . Sian la papa tak ley tgk tennis ...n berita . Me n Sutan cam sunyi je Isk tak der . Yaya pun asyik masuk bilik Isk . Maybe dia cari Isk . Kalau amik Yaya dari nerseri masuk keter terus dia pandang blakang ...cari Isk la kot . Isk mummy miss u so much laaaaaaaa tetiap ari mummy call

Mama belikan dia basikal . Yup so dia dah ada 2 basikal . 1 kat umah kita org n 1 kat kajang n basikal tew pun kaler merah ...but bila tanya isk dia katabasikal dia kaler pink ...adehhhh asal suka kaler
pink lak nih ...dulu kalau tanya semer dia sebut kaler hijo ..kali nih dia sebut kaler pink lak

tadi tgk gambo dlm phone ...nampak gambar nih , moon lom pernah citer
kan pasal incident nih
Yer ! anak ku ini mmg creative . Dia masukkan benda alah nih kat kepala dia kesudahan nya dia tak ley nak cabot . Masa nih dia mandi ...moon duk kemas umah . Skali dengar dia nangis ...rupanya telinga dia dah merah ..dahi pun merah sebab dia duk usaha utk cabot ...adoiii Isk ...mummy try cabot tak dapat ...nampak tak bath gel dia tew? Moon shampu rambut dia ...sabun badan dia ...moon siap suh dia duk diam sebab nak a mik gambar . Kalau tak dapat cabut kena gie kinik ..doctor nak tgk . hahahhah jahat kan i nih ...hahah kenangan tau gambar ninh . Nanti Isk besar2 Isk tgk la gambar nih yer Isk . Bila semer dah licin ..i pun tarik . NAsib ley bwak kuar ..habih telinga dia merah .Perasan tak gambar kat atas ..hidung dia cam luka ...tew sebab dia selsema . Kalau dia selsema mmg akan jadi cam tew sebab tangan tew mmg tak reti duduk diam . Lepas selsema tew kena plak bengkak tang kelenjar ...nampak tak leher dia bengkak . Doc bagi antibiotik utk 10 hari ...dah la antibiotik tew tak sedap . Penat memujuk ...nasib dia termakan gak pujukan . Tapi kena bagi dia tarik sendiri ubat tu pakai syringe then suap sendiri picit sendiri .Adui windu wooo ...malam tadik cam sunyi sangat umah . Rasa lain sangat bila Isk tak dak . Mak kan sentimental ...sambil lipat baju Isk pun ley terkenangkan isk ..siap lepak dlm bilik Isk lagi . Kalau dia ada misti time malam dia suh bukak wall-e then dia akan jerit jerit EVAAAAAAAAAAAA..Seelum tido malam tadik daddy sempat lagi main phone mummy carik video Isk ..sah kami dua org duk windu bangat sama Isk ...malam nih mummy ngan daddy blk Kajang kay ...

* gambar darik phone ye

Kena tag dgn Fila - Sexy ke


Nko nak 5 keping gambo aku yg sexy Filla . Mak tak seksi la mak seksaaaaaaaaaaaaa...mak seksi di umah ...hahah siap pakai baju rambu ramba akakkaka . Layan je la ...seksi bukan hanya pada

pakaian ...seksi ada banyak ..hahah seksa pun ada banyak . Layan je la kan . Janji aku wat kerja tag yang korang bagi
Ini bukan seksi ini cam nak telan org je ...cam marah pun ada ..seksi dalam kemarahan vley? yg penting kening nyer tgh elok . Sutan dia punya gelak tgk my kening masa moon mula blajar dolu . Katanya cam ulat bulu ...sangat berterabur..tak baik tau kutuk aiii
Ni masa annual dinner . Tema futuristic ...aku taram je pakai all black

Ni baru kawen . Control habih hahahhah . Kalau baru kawen nih nama nyer seksi menggoda haha
Gambar nih releven la kots sebab tertonggeng cenggitu . Sutan la nih suh amik muker ngan bumber pun dia snap skalik
I ni tak der la seksi pon . Janji kijer umah buk filla kasik siap ...ok la kan . So cukupla kiter seksi di mata suami je . Mampus aku letak gambo seksi aku kat sini ...auuuw tak rela i. Sori i terexcited lak ...letak lebey darik 5
Aku bagitau sutan kena tag gambo yg seksi ...sutan kata letak la gambo masa awak preggi....jeng jeng jeng . Seksi ke masa mummy preggy ...suka tau i nampak sexy di mata suami . Sila jgn cerca ya hahahhahahahahhaha masa preggy yaya seksi la kan masa preggy Isk ...sangat seksa hokey .

Tuesday, November 18, 2008

weekend yg memenatkannnnnn

Saturday

This week kena amik Umi kat MRSM Pengkalan Hulu since coti sekolah dah start kan . Saturday balik kajang sebab nak kena tinggalkan Isk . Moon bwak Yaya je . Isk dia mmg suka duk umah Nani dia ..boleh la dia bermaharajalela n bersutanlela ...hahahha

Gerak ptg . Tak der nak rush pun sebab Umi kena amik dia kol 5 hari Ahad. Singgah satay Kajang sebab nak tapaukan sate for auntie n grandma . Perjalanan ke Penang amat la menyeksakan ...kerana duk bau sat
e ..tersiksa jiwa raga tauuuu

Yaya ok je ..janji kenyang perot ..tido la dia . Sampai Penang at 11pm .

Sunday

Misi utama ke Penang ...moon nak beli ikan kering talang . So pegi Chowrasta beli ikan kering 2.5 kg haaaaaaa puas hati bekalan utk berbulan . Masa Moon pantang my MIL dia akan bakar isi ikan kering talang nih bersama ngan bwang putih n bawang merah ..then akan di tumbuk bersama ngan lada itam . Makan ngan nasik panas2 huuuuuuuu meleleh wa cakap lu . Sangat sedap n panas sebab lada itam tew . N tulang ikan tew apa lagi wat gulai ikan kering la . Nih Moon blajar from my MIL . Kalau tak i tak reti nak masak tulang2 ikan kering nih .

Pergi beli jeruks sikit2 sebab papa nak . Then nak beli kopi kedai tew tutup laks . Yer la weekend kan .Bergambar japs ngan grandma . Kali nih cucu n cicit dtg lawat grandma . Tapi cicit sulong tak der la grandma . Grandma dah tak beberapa sihat sangat . Last time masa mama n papa balik penang , dia banyak kali duk sebut nak tgk cicit dia . So alang nak gie amik umi ..kita org singgah la Penang japsYaya yg happy dapat duit layaa..pastuh terus masuk mulut ya

Then terus gerak ke Pengkalan Hulu . Masyaallah jauh nyerrrrrrrrr cam pegi hujung donia ...asal la wat sekolah jauh jauh cenggini ...atas darik Baling dah nak sampai sempadan siam dah . Sekolah nih sangat cantik ...tapi still lom 100% siap . Padang sekolah pun lom ada lagi. Umi , akak sekolah2 dolu tak der pun sekolah cantik cam nih tau ....nih yg jeles . Tgk langit gelap giler cam nak ribut taufan je rupanyaTelepon pun kaler2 ...telepon dia org nih bernombor handphone
Bilik asrama yg sangat selesa...tilam nih agaknya ada jual tak kat kedai ..best woo . 1 bilik 8 org
Asrama pompuan ..sekolah nih baru lagi ...cantek kan .
Akak , umi sakit mata la ..cam ketumbit . Nih intai sapa nih ...ekekkeke
Kami yg dah kepala masuk hangen ...jauh nye la MRSM neh ..lepas tew pegi makan kat pekan baling n straight balik umah ...sampai umah lewat n sangat penat . Besok nya half day sebab dah tak larat sangat nak bangun . Dah la Yaya sampai umah kol 4 pagi pun nak main ..tak mo tido . Yer la dalam kereta dia dah charge baik punya . Dik ..mummy dah cam zombie nih ....mmg mustahil nak bangun kol 7 nak gie Kije.

Friday, November 14, 2008

Bila budak 3 tahun wat persembahan

Malam tadi Isk ada majlis penyampaian hadiah dan konsert . Isk kena pakai baju t putih n jeans biru .
Pukul 6 pm dah amik Isk kat nerseri . Bila bagitau dia ...Isk malam nih Isk nak menari kan ...buley diap andang je MOon n wat muker derk je ...ke mak dia je yang excited akkakakak

Balik umah makan makan , then siapkan Isk n Yaya . Rambut Isk macam hero Tamil la ...siap panjang tang jambul ....eiii tak soka tak soka . Tak sempat nak wat gie gunting rambut


Majlis berlangsung kat dewan serbaguna MPSJ puchong indah . NAsib la wat kat sini ..dewan nyer selesa n tak panas ...ada aircond n kipas. Hujan kemain agi lebats ...sebab tew kot tak panas. Sampai sampai kat dewan cikgu dia dah amik dia bwak pegi backstage ...dia buat blur2 plak . Moon gie amik gambo dia kat blakang ...punya penuh ngan bebudak . Sebab ada 4 atau 5 PJKK ( Pusat Jagaan Kanak Kanak ) yang join wat majlis nih .
ISk tunjuk kat tangan dia ada bulu biru ..tgk muker bangga je kan Masa nih daddy dia yg snap gambar . Sutan bagitau Isk bagitau semer kawan dia " tew daddy Isk "
Dah cam sardin ..punya ramai budak2..Isk pun dah dapat celoreng kat pipi ..ada la terpegang apa apa tew

Dia org yang ke 2 buat persembahan . 1st persembahan bebudak 5 thn wat lagu goyang Inul ..sangat comey hokey . Then tiba time ISk . Sutan dah pegi park kat depan stage . Moon pegang Yaya ...Si ISk masuk2 tew dia dah wat jalan ala POCOYO merajuk tew ...adeh . Then music start ...dia org pun joget2 la ....so sweeeeeeeeeetttttttttttttttt . Aku dah tak tgk anak org lain ..tgk Isk je . Sangat klaka sempat lagi tangan letak dlm poket ...pastuh tgk apa kwan2 dia duk buat ...mau tercabot rahang Moon duk sengeh2 tgk Isk . Cam ada satu perasaan yg susah nak gambar kan . Sila la nak cerca kata mak hover ke apa ....yg penting i know he's having a great time kat atas tew .Masa nih dia wat muker blur je . Cam tak der perasaanTangan duk dalam poket tew ..amboi amboi Tak tahu la dia nih control macho ke ...segan ke ...blur ke ..happy ke ...mummy pun tak tau

Sutan kata Isk lepas nampak Sutan terus dia duk tgk Sutan je ...penat la daddy dia duk jerit2 suh menari ...mmg la persembahan dia org tak der la gempak ..tak der la sama je movement dia org ..hey budak 3 tahun hokey what u expect ? Dia terrer cam band pancaragam sekolah? Overall ok la tew ...and i smile n sengeh dari start sampai habih n mata Moon kat ISk je hahahhaha

Lepas tew Moon masuk dalam bilik blakang tgk apa la bebudak nih duk buat . Ok je dia org duk sekelompok . Wisau gaks kang hilang anak aku ..then adda penyampaian hadiah . Bila mc tew panggil SUTAN ISKANDAR BIN SUTAN MAHMOOD ...gegar dewan hahahhaha ...nama baekkk pnyer ..Masa tew moon gie nyusukan Yaya . Sutan kata Isk jalan cam pocoyo lagi hahahhahaIsk wat derk je mummy dia snap gambo . Bebudak lain excited je ..misti Isk dah bowink asyik kena snap gambo je .

Dia punya la sonok . Dapat gooddie bag . ada air kotak , ada biskut raya , ada bihun n ada hadiah . Dia punya suka tak lepas pun beg plastik kaler ijo tew . Dalam kereta dia sangat behave . Siap bagi bungkusan bihun kat Moon . " Mummy Isk beli untuk mummy " aaauuuuu so sweet kan hahahahhaaIsk yg sangat happy ...sengeh panjang. Dapat stationery set , cookies, air kotak , bihun
Yaya org duk bising2 dalam dewan tew ..dia buat derk je ...dia nak tido ...

Sampai umah Isk ngan bangga nyer rasmi stationery set yg dia dapat n dia sharpen pensil tew berulang ulang ulang ulang kali sampai kontot .

n dia tido ngan jaya nya ...n me n sutan ...tiredddddddd .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...