Sunday, December 12, 2010

Iklan: Rumah utk di sewa , Taman Mawar Salak Tinggi

Sticky Post untill 12/12/2010

RUMAH TELAH DI SEWA . TQ 
 

Saya nak menyewakan rumah saya di Taman Mawar (Jalan 5C) sebab saya sekarang tinggal kat Penang.

Sewa RM600
5 bilik + 3 bilik air
tingkat atas ada 4 bilik, tiada hall
kemasukan bila² masa sahaja..
Deposit 1 + 1 + 100 (deposit elektrik)

sila sms/call - N/A
atau emel N/A

rumah tak mengadap umah sesapa ...mengadap bukit . Angin kuat ...cam permandangan Cameron Highland la ( ai melebih je nih hua hua hua hua )

. So kalau ada student ke sesapa nak sewa sila contact owner nya kay

( gamba contoh utk rujukan )

Umah tgh nombo cun ...46 ..RM 600 utk 5 bilik mana nak carik ...kan kan kan ...

umah di Taman Mawar , Bandar Baru Salak Tinggi , Sepang

16 comments:

Madam Sooyaree said...

Murahnya!

Miss Moon said...

sapa kije area nilai ke ....cyberjaya ke ...putrajaya ke ok la ...kalau kije KL sewa kat Salak tinggi kopakssssssss

Daring Women said...

Cik puan Moon, sejak bila jadik agen rumah lak ni. Memang serba boleh lah ko ni..good..i like

Miss Moon said...

hahhaha just helping a friend ...dia my blog reader skalik umah sederet da hahahhahahahha

kalau ada student ke hapa nak sewa kabo ar Min ...mung kan kat USIM tew je

Ayu Safieza said...

mmmm muny...murahnyer.....:).....nanti jgn lupe upload gambar family ari tu yer...mas punye digcam ni cap ayam...hik3....

Baru sampai ptg td....alhamdulillah...seronok dpt jumpa muny,....

Anonymous said...

puan moon, bilik sewa xde ke kt areA2 situ??

Anonymous said...

This article was extremely interesting, especially since I was searching for thoughts on this subject last Thursday.

Aellynn Darlene said...

mura gilerrrrrrrrrr!!!

kalo kat keramat, kompem sy amik. leh buat bilik karok, surau, cinema... 5 bilik tuuuuu

tp apekan daya.. jauhh

muhammad said...

ade rumah sewa kat kuala pilah tak?
nak sbelom hujun taun nie

Miss Moon said...

salam muhammad ,

harap maaf ...kalau kat kuala pilah idok la plop teman tahu ..

Anonymous said...

Salam,

Rumah sewa masih available lagi ke?
Sedang mencari ni....nak pindah kerja ke Putrajaya

azman_9404@yahoo.com.my

Miss Moon said...

maaf iklan sudah di tutup - rumah sudah ada penyewa 10Q

moon - 17 dec 2010

mamadobi86@blogspot.com said...

SAYA SEDANG MCARI KEDAI SEWA KT AREA JALAN SEROJA SALAK TINGGI,KLU ADA TOLONG CONTACT SAYA SCPT MUNGKIN. 017-338623.

Miss Moon said...

Mama Dobi

nom yg u kasik tak cukup ekekke

kalau area seroja tew banyakkkkkk sangat kedai utk di sewa . Kalau u ;pusing area sitew mmg banyak n kat sitew ada 2 ke 3 dobi kalau tak silap

zahira shafira said...

as salam miss..nk minta jasa baik miss tolong crikn umah area ni jugak..urgent. nak masuk awal jun 2013. please..rumah ni dh org sewa?

yue hasbullah said...

salam sis, rumah ni ada lg ke?