Thursday, February 24, 2011

My Mom

Got this from my brother ...dia pegi umah Auntie last week n tgk2 album skalik nampak gamba Arwah Mak terus dia snap n mms kan kat kita org
my Mom meninggal pada usia yg muda ..masa tew dia baru 38 thn ....and ai masa tew 12 thn Tak der tanda2 sakit atau apa ..kalau dia mmg sakit lama ok la kan ...nih pagi jumaat dia demam ...n bukan demam terok pun ...still ley bagun masak n minum semer but lepas Asar terus dia pegi ..so semer agak terkejut la kan ....miss u mak ...Al Fatihah
mmg gamba lama tol nih ...

6 comments:

- Malia - said...

bile akak cite xde sakit pape teringat saya kpd arwah atok saya..die pun xde sakit pape cume demam & g klinik..otw balik dr klinik terus meninggal..

semoga arwah dicucuri rahmat & ditempatkan dlm golongan org2 beriman...al-fatihah

happy2gether said...

Moon, mai sgt kagum dgn Moon sbb you turn out to be a very independent woman.....Al-fatihah, semoga arwah sentiasa dicucuri rahmat....

Ayu Safieza said...

Al fatihah.....rindu kat arwah mommy munny...teringat dulu, arwah selalu dtg Dungun naik teksi bawak munny n mat jumpa mas n eddy....she was seeing che yah...mmmmm...rasenye kita rapat masa kecik2 dulu pon sbb arwah kan...dgnizinNYA

Semoga Arwah ditempatkan dikalangan mereka yang solehah, amen.

J.M.R said...

gambar mahal nih..kn framekan tu..

inz74 said...

al fatihah 2 my mom...betul nie,senang aje arwah pergi...tak mnyusahkan kita org...dah 19 thn tanpa dia...kak e rindu sgt2 kat arwah mak...sorry dah xleh nak tulis byk2 ni air mata asyik tkuar aje....apa2 pun kak e sayang muni dunia dan akhirat...adik kak e k...love u

sheila said...

al-fatihah buat arwah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...