Monday, June 18, 2012

Gold Coast Morib


Ha sapa yg hari tew terlepas package Gold Coast Morib hari  tew ....skrg ia muncul kembalik ....so jgn lepas kan peluang ...beli sementara ia murah ..hari tew saja dekat 1800 org beli package tew .........

Harga asal RM 664 kowang beli RM 188 ....last time ai dapat harga RM 150 hahhahahahahha . Terus kemain la kowang membeli kan sampai siap email2 moon . Moon tak jual coupon nih ...ai pun beli dr Streetdeal ...........so ai just share ngan kowang

Make sure baca T & C nya betol2 . Ada yg kata best ada yg kata tak best ...so i will go there soon and experience it myself .....hope time ai pegi ok laaaaaa huhuuuuuu

Rancang percutian yg nampak mahal tapi murah je ngan StreetDeal  




12 comments:

Azura R-Ju said...

terbaekkk

cujern said...

saya pun dah beli...tp beli kat mydeal.com

tak sabo nak pegi nie :)

JunAina said...

Selalu update groupon jerk nanti boleh subscibe streetdeal pulak.

Boleh bercuti tempat yang mahal2 dengan harga murah syiookkk jerk lagi pun selera setiap org lain2. Tak bole spect respon sama jerk.

keet said...

StreetDeal 2 macam Groupon jgk ea? Nk kena register dulu x?

jelah said...

mak sy ckp best giler tmpat tu...lbih kurang mcm tiara beach resort kt n.9...

hazira said...

nak tahu la ,,kalau kita dah book ,
mcm mana kita nak tahu date dan time kita nak bermalam ?

ak yuyunz said...

hi moon..

dah pegi dah. theme park dia memang best giler. ambience dia sangat la mendamaikan.. tapi hari ahad ramai giler orang sebab bukan guess pun boleh masuk mandi..

hari tu ada beli coupon kat streetdeal worth RM180. nak pegi lagi la ni.. tapi valid on weekday only..

enjoy your vacay yer moon! =)

Anonymous said...

moon,
i pun dah beli jugak!!.i promote kat kawan kawan opis....tp input dari kawan opis bgtau..kat situ ada bau busuk!!! bau ayam!! itu sebab dorang buat offer!!! betul ka??

Anonymous said...

ha ha ada jugaks yg kata ada bau sket ....tp ada yg kata pergi tak der bau ,....mebi ikut arah angen kot ...kalau ada bau harus kena duk diam diam tak yah bukak tingkap hahhahah n bawak ambi purr sekali hahah

Miss Moon said...

kena call pihak gold coast utk book n bgtau nom voucher

Siti Hajar said...

salam.. kak moon salam perkenalan., saya berminat nak beli voucer ni? dah daftar dgn street deal tu.. tapi mcm mana nak beli.. kan kena masukkan no. voucer.. nak dapat kat mana tu? :)

walk with me said...

baru pergi minggu lepas...memang best..bilik pon best..cuma tkde kapet je.huahuahua...i prefer yg ada kapet lagik..baru selesa..tp 4 bintang la..kalu buh kapet leh dapat 5 bintang..ngeee~~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...