Saturday, October 06, 2012

Our Hong Kong trip

Tiba kat Hong Kong International Airport dalam kol 11 am lebey ...


 nak amik luggage kena naik train ....train cepat je dalam 2 3 minit sekalik .......pastuh laju plak tew train tew ....
 
 Isk ngan Yaya kemain sonok naik kereta api ........Isk kata laju nye kereta api nih ...cam F1 ...LOL . Nak berator kat Imi dia org kemain ramaiiiii org ...nasib laju gaks bergerak ...asal ramai sangat org dtg Hong Kong time neh hahahhaha ...

 bila dah amik luggage biasa ar bila dah bawak bebudak nih kan ...jap jap yg abg nak kencing ...jap jap adik plaks ....lom masuk mummy ngan daddy nyer turn lagi hahhaha


 terus cari teksi ........cari teksi hijo ye utk bawak anda ke HK Disneyland ....teksi hijo tambang dalam HKD 120

nampak Disney land di sitew ...ok sah misti tak salah nih hahhahaha 

 ada banyak teksi2 kat tempat teksi nih ....dr airport ke Disneyland Resot dalam 15 min je ...so tak jauh la kan . Ada jugaks MTR cam LRT ley bawak ke sana jugaks tapi ngan beg beg lagi ngan bebudak lagi ...so naik teksi je la senang .......terus sampai akakka

 sudah masuk dalam kawasan resort ........dalam nih semer pakai cab atau shuttle bus ..n susah la nak nampak kereta dalam nih ......so sangat sunyi n best je


Sampai sudah kat Hollywood Hotel .....masa nih dah kol 1 pm . Cek in kol 3 pm ya u ols ....nasib la bgtau ai nak masuk sekarang n nasib bilik dah ready .........so siap siap nak gie mamam .


Kami pegi 21 hb - 23 hb Sept ....weekend ari tew . Nih pun kaki masih lengoh2 hahhaha asek berjalan kat dalam tew . Gamba pun baru upload masuk hard disk ...Insyallah this week ai akan share my 1st time punya experience pegi Hong Kong Disneyland ......

tungguuuuuuuuu hahhahahhaha sebab akan ada banyak part ..........

10 comments:

Fafau de Craft ( Zana ) said...

bestnyaa smp ke disneyland...cpt moon share pict..!!

Cik Eka said...

kita tunggu...
tak sabo nak baca..hehehe

ila de cute said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa...cepat laaaa update.....nak tau jugakkkk cemana nak gi disneyland HK

MamaAliya said...

wow..bestnye.cepat share picture kak.x sabau nak nengok :-)

MamaAliya said...

wow! bestnye.cepat share picture kak.tak sabau nak nengok :-)

✿MisS NadRAH♥ said...

bestnya sis..=)
x sbr nk bc update pasal disneyland.=)

-iLLa- said...

bestnyaa..x sabar nk tunggu anak2 sebesar yaya n is....baru best nk bjalan kan.

Aapitz said...

Waahahaaa....moon suda sampai Disneyland. ok2 nanti sila post review yer.......

Mia Kassim said...

bestnyaaaa....nanti upload gambar banyak2.....

eray said...

syioknya disneyland, nti tunggu anak2 beso skit, nti boleh ar bawak...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...