Showing posts with label Tsugoi. Show all posts
Showing posts with label Tsugoi. Show all posts

Friday, March 01, 2013

Stripe Shawl by Tsugoi

 Sticky Post 
3 days 
please scroll down for latest entry .

Shawl yg besar n lebar yg ley menutup bahagian dada n lebar kini kembali

ada bunyi cam iklan Ding Dang tak akakakkakakak tora dtg lagi ...

Tak sangka ramai rupanya duk cari shawl yg panjang n lebar . Yer la sebab most shawl adalah kecik so cam tak puas nak belit kadang dah belit nampak jugaks cam kecik  so bila ada yg besar nih mmg selesa la buat la cam mana pun mmg ley cover apa yg patut n yg penting kain nya tak tebal sangat ...so mmg sesuai utk pemakaian harian .

So sapa yg rasa its too big ley lipat 2 no problem ...yg  besar ley di kecik kan tapi kalau shawl dah kecik cam na nak  besar kan ...betol tak

Hari tew ada few org email tanya shawl ...

akak ...hari tew saya ada nampak akan jual shawl lebar tew ...ada lagi tak .

Hari nih akak publish kan yg nih ,...so selamat memilih ya . Mana sang somi yg baca blog neh nak belikan utk bini pun vley nak wat seprise ke sekali sekala . Just mail me beserta alamat tmpat kije bini anda lalalallalala

* model pakai versi kecik sebab banyak di tarik ke belakang
* moon pakai versi besar kalau buat betul sampai ke perut pun ley tutup .

so ia nya ley buat macam2 ikut kesukaan masing2 .

 
 SS 01


 SS 02


 SS 03


 SS 04


 SS 05



 SS 06


Material : 100% polyester
Size : 110 x 200 cm ( 1 mtr X 2 mtr approx )
Pattern: Stripe
Price : RM35
Free Delivery
COD : kat Cyberjaya only

Email
moonpunyerblog@yahoo.com
Tajuk : Stripe Shawl

Saja je kowang kan model kemain cun pun nak jugak tgk model bam bam nih pakai ....aiseyyy man ...hari nih ai pakai shawl code SS 02 and rasa selesa sangat

sebab muka ai kan bolat cam tembikai aka timun cina maka kena la pakai inner berawning ...so see ..ianya labuh n tutup dada nih pun ai lipat suku  tudung nih  ....

jom order cepat ...mulah mulah ...

Wednesday, February 06, 2013

TSUGOI - plain shawl with border

Sticky post
3 day
please scroll down for new entry

Hari Jumaat ari tew kan Moon ada publish entry pegi lunch ngan Filla n Farah kan . So masa tew im wearing TSUGOI's plain shawl ...suka tangat . Laju je tanya beli mana shawl tew . So adik adik n akak akak sekalian ....shawl nih now open for sale ya

Im waering shawl kaler coklat ( matte aka tak berkilat ) 


70% polyester
30% silk

size : 180 cm X 70 cm

RM 33 + RM 6 pos laju = RM 39

COD Cyberjaya n Putrajaya only

PM me kalau intrested . Stok limited
Email me : munirah301@yahoo.com
Subject : Plain Shawl 

Shawl shawl nih sangat la sweet ...since ianya plain so mmg ley pakai ngan baju kurung atau mana baju bercorak . Tapi baju plain pun vley sebab dia cam ada 2 tone




SOLD OUT
 Code : PS Pink01
( Pink n white tone )

Ada 1 lagi pink yg lagi lembut , will update soon 

Code : PS Pink02

 SOLD OUT
Code : PS Green 01
( Green mix with blue )

 SOLD OUT 
 Code : PS Gold 01
( gold n green )

SOLD OUT 
Code : PS Blue 01
( blue n green )

Mail me ya ..........

Email me : munirah301@yahoo.com
Subject : Plain Shawl




Thursday, December 20, 2012

Shawl Voile Silk from TSUGOI



Im wearing Shawl Code B


Clearence sale

100% silk voile shawl
size : 180cm X 68 cm
RM 38 + RM 6 pos laju = RM 44

COD Cyberjaya n Putrajaya only

PM me kalau intrested . Stok limited
Email me : munirah301@yahoo.com
Subject : Silk Voile Shawl

Adik adik n akak akak sekalian kalau berminat nak memiliki shawl nih please email me ya  . Shawl nih tak la sebesar shawl yg lepas . So sapa yg ari tew yg req nak shawl kecik sket but yet still ley tutup dada so yg nih amat sesuai . Ia nya lembut sebab dr silk voile ( adik beradik silk jugaks )

So jarang dia dr skala 1 - 10 ( 1 paling jarang n 10 tebal ) ianya adalah 7 or 8 sebab bila dah lilit mmg tak nampak leher kecuali kalau kita pakai baju leher besar sket advisable pakai inner neck tp kalau kiter pakai kemeja ada collar tew mmg tak nampak .
Keliling shawl ada di jahit lace so kalau kita pakai keronsang masa nak pakai tew mmg cucuk atas lace tew so kain shawl tew mmg protected tak der la lama lama jd berlobang akibat jarum hahahha . Love2 hitam atas tew adalah baldu n timbul ...so mmg sweet sangat . Ley pakai utk pegi kije atau kuar jalan jalan semer nya sesuai u ols 
A - Light Pink - SOLD OUT 
B - Darker Pink with a tint of purple or brown ( spt gamba Moon di atas ) SOLD OUT
C - Shocking Pink SOLD OUT 


D - Red Orange 
E - Yellow SOLD OUT
F - Orange 1 available

 

 G - Turqoise SOLD OUT
H - Green SOLD OUT


I - Purple
J - Electric Blue SOLD OUT  


p/s : since ai still lagi bz ngan training dlm minggu nih . So mlm baru ai dapat reply email u ols ya n postage hanya akan di buat after hari Selasa . TQ