Showing posts with label Photography. Show all posts
Showing posts with label Photography. Show all posts

Monday, September 19, 2011

Shoot ibu mengandung



Dah lama tak beroutdoor ...so bila ada Liza buzz terus ai cam ok ....On ....hahhah kalau outdoor ok kalau wedding ke apa buat masa terdekat nih tak ley lagi sebab one of my baby tgh sakit skrg kena anta gie hosp kamera hahaha nasib ada kamera backup

jumpa mak yong yg sangat la cun ...terkesima japs ai ...malu malu kucin ai di buatnya sebab ingat kan amik gambar artis hahahha terserlah seri ibu mengandung tew




So kalau ada sesapa nak berposing2 and bersantai santai ngan kita org ...just mail kan ke Moon kay ...jgn malu jgn segan hahahha . If u ols suka my style then u can buzz ai

U can view my work kat FB ai semer album yg bermula ngan nama Cyberphotog Moon .. and I only available Sabtu n Ahad shj and and available utk session kat KL n slangor only .

ada sample ai amik gamba my BFF pregnant ...si Lenny n Filla kasihaleaya kat SINI

Kalau weekend nih ai balik Kuala Terengganu agaknya ada tak sesiapa teringin nak bersessi ngan ai hahahhah tetibaaaaaaaaaaaaaa ....no la just kidding



My email : Munirah301@yahoo.com


And kalau sesapa yg pernah ber PS tak kesah la ngan ai ke atau mana mana photog n tingin nak frame kan gamba kowang cam gamba bawah nih

Frame Size: 11.5” x 17” (A3 Size)
Frame Thick: 4.3 cm
Colour: Black & White or 'Sephia' Price: RM65
Process: 2 weeks
Email us: framekasih@yahoo.com

Sila la ke Frame Kasih n deal ngan Buk Pilla kay

Monday, August 22, 2011

Belajar sambil beramal



* Taken from Ujang's FB and Bulan's

Anda hanya perlu membawa sebarang kamera DSLR seperti Canon, Nikon, Sony atau lain-lain, tripod dan juga komputer riba (jika ada) yang telah yang dipasang dengan perisian Adobe Photoshop.

Anda akan diajar bagaimana untuk menghasilkan HDR, bermula dari “setup” pada kamera sehinggalah ke peringkat proses “editing”. Penyertaan bengkel adalah terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk mendalami seni fotografi.

Tujuan Bengkel ini adalah untuk membuat kutipan dan akan disumbangan kepada seseorang yang kini sedang menderita dengan penyakit BARAH OTAK iaitu NORMA
sila lihat link ini http://www.youtube.com/watch?v=L1UjyHiBcP8&feature=share

dan kesah norma di
http://miera301.blogspot.com/2011/06/update-norma-2nd-cycle-radiotheraphy.html

Dengan adanya bengkel ini adalah hanya usaha kecik kami dgn bertujuan untuk membantu Norma, anak dan keluarganya.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai Benkel ini, sila hubungi kami dengan menghubungi:

Ujang : 016.3610301,

Mat Padin: 012.3788515,
Ikwan Hadee: 012.2722131

SILA MEMBUAT PEMBAYARAN UNTUK TEMPAHAN TEMPAT
MAYBANK acc 1647 5302 0738 ROHANA KHAN MOHAMMAD
(sila hubungi 016.3610301 setelah pembayaran anda)




Dear Sifoo Ujang ( Red Tarantula ) n Bulan


Moon ucap kan banyak banyak terima kasih . Tak sangka kowang sangat bermurah hati dalam membantu Norma and Talib . Moga Allah merahmati kalian semua dan mereka yang menyertai bengkel ini .

So sesapa yg berminat ley contact nom nom di atas ...i know ramai kaki kaki kamera yg baca blog nih ...so this is ur chance to gain knowledge and helping Norma at the same time .

Ambil peluang utk belajar ngan seorang yg sangat terrer tahap gaban nih ....for those yg mmg dalam dunia photography u ols mmg akan kenal dia n patut kenal dia sebab dia nih mmg terrer kay ...terrer amik gamba n terrer in editing .( tgk gamba bawah nih pun mak dah gigil )

Harap maklum dia bukan model majalah Maskulin ke ...atau model apa apa kay hahhaha

Moon n Sutan pernah jumpa Ujang ...masa tew gigil hokey ......gara gara beli kamera dr org yg terrer cam nih apa yg dia tanya terus Moon cam blur2 walaupun tahu tp gigil punya pasal kan . Ibarat cikgu tanya 1 + 1 berapa ...sah sah tahu 2 kan tp gigil nyer pasal terus cam errr errr errr 2 .....hahahhah. Mak berangan konon beli kamera dari dia ai ley jd terrer cam dia ....hikssssssssss ...

berangan tanpa polish bakat n rajin belajar tak der guna nya ya Puan Moon ...so rajin2 la pas nih