Showing posts with label kharina homestay. Show all posts
Showing posts with label kharina homestay. Show all posts

Sunday, March 07, 2010

Homestay yg sangat selesa di Pontian




Nama homestay nih Kharina . Betol mengadap pantai ...ianya shophouse tapi dalam bilik dia mak aiii sangat lawa n sangat selesa . Siap ada banyak gambo Mawi u ...since Mawi rasmikan
Uncle Talib yg sangat la hepi ...besok udah mau kawen maaaa

Bukan stakat Talib je heppi ..Papa pun hepi jugers . Bukan senang nak suh papa posing cam nih ...pegawai penjara ma . ....misti serius all the time
sila abaikan toyol baju merah tew ...akakakak buruk betul muka mummy . Kalau tak hitam kan cam tew mmg cacat la gambo nih hahahahhaamboi papa termenung jauh nampak
ok dah nak ke mesjid. ....semer bangun awal awal pagi . sebelum subuh dah bangun yer la nak berebut bilik ayor hahahhahah org ramai toilet 2 so kena amik nom la yer



So kalau ada sesapa berminat nak dtg pontian ada event ke ada kenduri ke ley la dtg homestay nih ...sangat selesa ...pastuh blakang shop lot tew ada giant ada maybank ada banyak kedai makan ...pastu depan homestay nampak ocean ...mmg sesuai la
Nom : 019 - 7055 227