Showing posts with label harga e-browse. Show all posts
Showing posts with label harga e-browse. Show all posts

Tuesday, April 13, 2010

Redmummy.com masuk paper

Wah kak red ...bangga ai kay walaupun ai hanya silent reader u ...auww
koz y ....
ai read REDMUMMY.COM



Pernah satu hari tew moon attend training . So dlm training tew moon duk blakang skalik . Pastuh nampak mamat sorang nih duk kat depan moon baca Redmummy jugaks . Terus ai sapa ...eh u pun baca redmummy.com .....ha terus jadi bersembang kay ....kalau tak kerna blog u tew harus tak bersembang la kita org . Ha ha ha ...Kak Red ai bangga la ngan u ..

Macam mana ai dapat keratan akhbar nih ....harus la dari E- BROWSE . Baca paper secara maya tapi rasa cam baca paper yg betul ...ley selak each page ....
anda ley baca cam biasa atau mosaic view cam nih

atau 2 page viewthe best part is that anda ley cliping kan mana article yg anda suka n ley print or save ....so easy kan ...paperless . Cam ai yg jarang beli paper ngan ada ebrowse ia nya amat mudah . Kalau berminat n nak tahu lebih lanjut pegi je sini USER GUIDE and ley baca . Sebulan dalam rm 20 hengget best kan....tgh malam pun ley baca paper ...go green with ebrowse
ada Metro , Berita Harian . NST , The Star , Sabah Times , Pc.Com , Bussiness Today , NSP , Utusan , Kosmo
ha majalahhhhhhhhhh ada Dara, Majalah I , Maskulin , Media , Nona , Nur , Rasa , Remaja , Kereta
Anis , Asuh n banyak lagiiiiiiiiiiiiiiii best kan

ni few harga nyer la ek tapi moon tak letak semer la kowang gi tgk sendiri n pilih mana yg berkenan

Metro
Sebulan RM 17 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 45
3 bulan RM 47 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 135

Berita Harian
Sebulan RM 20 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 45
3 bulan RM 55 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 135

NST
Sebulan RM 20 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 36
3 bulan RM 55 kalau biasa beli tiap tiap hari hardcopy RM 108

nak tgk yg lain ley tgk terus kat web. Majalah n yer harga pun murah bangattttttttt

Majalah Rasa
6 bulan nyer magazine cuma RM 33 jimat gileeeeeeee

Majalah Remaja
Sebulan RM 8.80
6 bulan RM 47

Majalah Nona
setahun ....RM 75 je kalau tak harga dia RM 106

fav ai harus la majalah nih
wihiiiiiiiiiiiiiii wihuuuuuuuuuuuuuuu

lepas tew duk tgk majalah nona nampak plak gambo eita
wah gitew ....ai pun ada vote for u Eita . Tapi since lelaki je ley vote ai paksa Sutan suh vote hua hua huaaaaaaaaaaaaa . Lemah lembut je Eita nih kan ...dia nih schoolmate pak sutan ...made in Terengganu wey