Showing posts with label cake. Show all posts
Showing posts with label cake. Show all posts

Tuesday, September 20, 2011

With the cake maker

pasangan cake maker nih telah mengajak pasangan berkamera ke satu majlis ....majlis apa hahahha cer teka cer teka ....and this is not their photoshoot hikssssssssss tapi melihat kan dia org yg riang ria ala ala remaja belasan tahun maka tersnap la sekeping dua gamba dia org hahahhaha...so sweetttttt

ada banyak lagi gamba panas panas tp tak ley la tunjuk sini hahahhaha ( matik aku kalau Ila baca statement nih muahahha)

So kami ke sini sebab ada tujuan ....sebab kami follow cake maker nih .... ( yer kami mmg kepo )

wow ...cupcake merata rata ....geram nyaaaaaaaa


sangat cute n sangat vibrant kaler nya

semua nya di label n di susun ngan teliti

ni la owner Rizq Cake ...yg very talented

yes ia adalah jalur gemilang

hu hu dah nak siap
yey cupcakes Jalur Gemilang siap sudaaaa so skrg kiter tunggu majlis perasmian kay




selesai sudah majlils nya ....and kita org sonok sangat .....thanks Ila n Poek ...

Thanks Rizq Cake



Tuesday, September 13, 2011

Testimoni saya pasal Rizq Cakes

Ramai dah yg tahu yg Ila is my BFF and im also one of her satisfied customer . So ai citer based on my own experienced . prinsip ai kalau bagus mmg ai akan rekemen kan pada org lain ...betol tak

Sutan with his cute Real Madrid cake

Angry bird cake utk bday Isk .

kek Ben 10 utk Isk

kek pwincess utk Yaya

im so lucky to have them as a friend sebab im so proud of em to sebab dia org neh sangat talented and very bussiness minded people . Its been a while dah ai tak beli cake dr kedai cake atau SR sebab for a special occasion ai rasa the cake pun patut special la kan ...

and Rizq cake can help u with that . Just tgk sample2 cake yg dia org pernah buat kat blog dia org or create ur own design or mintak anak kowang designkan ...its ur choice . Bos kita org sorang tew siap anak dia umor 5 thn lukis ultraman lawan ngan raksaksa secara sketch n Poek lukis sejebon cam lukisan anak kecik tew n jd sangat lawa ....hahahha

lukisan dak 5 thn

sian 2 ultramen kena cekik ngan monster hahahhah

So kalau anak anak kiter misti suka kek kek cam nih kan ...i tahu sangat sebab my kids pun sama ...masa kek angry bird tew siap berebut burung2 kat atas tew lain kali kena suh uncle Poek buat 20 burung hahahhahahah

Bila ai buat entry nih ai teringat plak entry nih Kek Kawen Norma Talib yg ai order dengan Ila last year and they love it so much siap pas potong2 Talib siap pesan kat Moon nanti simpan sket kek ke dia sebab dia kan kena gie salam salam ngan tetamu ....bila dah setel je terus 2 org nih terjah kek ahhahah
hahahhaha suweet sangat couple neh

Thanks Rizq Cake

Interested to order:-

Please email at marsila@tmnet.com.my or marsilas@yahoo.com
or agakkacak@gmail.com

so kowang nego sendiwi kay ...

Ila nih sangat friendly so kowang tak yah wisau hahahhaha

so since skrg semer budak duk suka angry birds ...so ai nak racon sket . Habis la kalau anak anak kowang ternampak entry nih n guling2 nak kek angry bird...hahahah ai tak tahu ...harus terus kena call Ila

hahahhah cun kan ....ha hiyyyaaaaaaaaaa