Tuesday, September 13, 2011

Testimoni saya pasal Rizq Cakes

Ramai dah yg tahu yg Ila is my BFF and im also one of her satisfied customer . So ai citer based on my own experienced . prinsip ai kalau bagus mmg ai akan rekemen kan pada org lain ...betol tak

Sutan with his cute Real Madrid cake

Angry bird cake utk bday Isk .

kek Ben 10 utk Isk

kek pwincess utk Yaya

im so lucky to have them as a friend sebab im so proud of em to sebab dia org neh sangat talented and very bussiness minded people . Its been a while dah ai tak beli cake dr kedai cake atau SR sebab for a special occasion ai rasa the cake pun patut special la kan ...

and Rizq cake can help u with that . Just tgk sample2 cake yg dia org pernah buat kat blog dia org or create ur own design or mintak anak kowang designkan ...its ur choice . Bos kita org sorang tew siap anak dia umor 5 thn lukis ultraman lawan ngan raksaksa secara sketch n Poek lukis sejebon cam lukisan anak kecik tew n jd sangat lawa ....hahahha

lukisan dak 5 thn

sian 2 ultramen kena cekik ngan monster hahahhah

So kalau anak anak kiter misti suka kek kek cam nih kan ...i tahu sangat sebab my kids pun sama ...masa kek angry bird tew siap berebut burung2 kat atas tew lain kali kena suh uncle Poek buat 20 burung hahahhahahah

Bila ai buat entry nih ai teringat plak entry nih Kek Kawen Norma Talib yg ai order dengan Ila last year and they love it so much siap pas potong2 Talib siap pesan kat Moon nanti simpan sket kek ke dia sebab dia kan kena gie salam salam ngan tetamu ....bila dah setel je terus 2 org nih terjah kek ahhahah
hahahhaha suweet sangat couple neh

Thanks Rizq Cake

Interested to order:-

Please email at marsila@tmnet.com.my or marsilas@yahoo.com
or agakkacak@gmail.com

so kowang nego sendiwi kay ...

Ila nih sangat friendly so kowang tak yah wisau hahahhaha

so since skrg semer budak duk suka angry birds ...so ai nak racon sket . Habis la kalau anak anak kowang ternampak entry nih n guling2 nak kek angry bird...hahahah ai tak tahu ...harus terus kena call Ila

hahahhah cun kan ....ha hiyyyaaaaaaaaaa







6 comments:

Cik Eka said...

cantiknya.suka angry bird tu...

HappyIrfa said...

canyiknya kek.sayang nak makan

c H i N t A said...

kalau saye la kak maw bwat pameran jew kek tu..btw ensem plak abang sutan neh ye kak amek gambo camtu

bella luna said...

wah,walaupun dah berumur still teruja tgk kek comel2 nie,.sampai nak mkn pun syg,hehe

Pn Usmi Hikma said...

Thanks Kak Moon... sy mmg tgh cari kek yg cantek mcm angry bird tuh untuk besday anak saya minggu depan...

Ida Shaklee said...

kek ultroman tu sangat original..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...