Tuesday, September 20, 2011

With the cake maker

pasangan cake maker nih telah mengajak pasangan berkamera ke satu majlis ....majlis apa hahahha cer teka cer teka ....and this is not their photoshoot hikssssssssss tapi melihat kan dia org yg riang ria ala ala remaja belasan tahun maka tersnap la sekeping dua gamba dia org hahahhaha...so sweetttttt

ada banyak lagi gamba panas panas tp tak ley la tunjuk sini hahahhaha ( matik aku kalau Ila baca statement nih muahahha)

So kami ke sini sebab ada tujuan ....sebab kami follow cake maker nih .... ( yer kami mmg kepo )

wow ...cupcake merata rata ....geram nyaaaaaaaa


sangat cute n sangat vibrant kaler nya

semua nya di label n di susun ngan teliti

ni la owner Rizq Cake ...yg very talented

yes ia adalah jalur gemilang

hu hu dah nak siap
yey cupcakes Jalur Gemilang siap sudaaaa so skrg kiter tunggu majlis perasmian kay




selesai sudah majlils nya ....and kita org sonok sangat .....thanks Ila n Poek ...

Thanks Rizq Cake



8 comments:

KSWSK said...

kaler icing tu semua terang2..mengoda org yg memandang tuk ngap cc tu

liz said...

macam tergantung je cite ni..T___T

KuNanGKuNanG said...

geramnye tengok kek2 tu....rase nak amik semua..he3

Miss Moon said...

haha tgh tergantung tew ....publish dulu sebab ada org nak tgk hahahha

eira said...

sis..feel free to follow my new site...saya bru mula berbloging

Qing n Kueen said...

eee... cumilnya cuppies dia... saya dah follow blog the cake makers ni. mmg sangat cantik2 keknya. looks so yummy!

eh, komen kat blog moon plak. ada agenda apa sbnrnya ni eh? nanti cite panjang lebar k... nak gak kepochi :p

edaleeja said...

cantik sumer cake..btol geram...

moon, eda mau tanya sket ni..ila kawan moon ni nama penuh ape? dulu skolah menengah kt mana?..seems familiar, mcm senior eda masa kt skolah dulu

tq.

aFiFaH aBdUlLaH said...

haaaaa br tau sape yg buat cupcakes tu... kakak fifa keje kat intan, ada tunjuk gamba tu... sgt2 kemas keje ila... thumbs up 2 Rizq Cake ;)