Tuesday, September 27, 2011

sonoknya tgk gamba Norma



< pic removed >

Thanks Amy ( Amy adalah kakak Ipa Norma ) ...mmg Ammy buat Moon happy la dr pagi ...sebab dpt tgk gamba Norma senyum ....aduhai ...syukur sangat sangat ke hadrat Illahi . Ya Allah sembuhkan la Normawati ...

Moon tak dapat lawat Norma weekend ari tew sebab Moon sekeluarga balik Terengganu sebab adik bertunang . Tp Talib kata Norma happy sebab adik badik dia dtg dr Johor lawat dia . Tgk je la muka Norma kemain happy dia ...siap senyum2 .

Alhamdulillah Norma mampu minum pakai straw n makan sket2 . Insyaallah moga cepat kita ley remove tube tew ya Norm

31 comments:

amiey lee said...

alhamdulillah

Soo Hae Daa said...

alhamdulillahh....berkat usaha dan doa semua tuk norma...

Sheila Shafeareen said...

Asalamualaikum..beseri npk muka norma tu..lawa ...mudaha ceria selalu...alhamdullilah dah boleh minum dgn strw dan mkn sikit pekembangan yg baik

eus said...

Alhamdulillah... segar wajah dia kak!!!!! smoga dia pulih kembali....

AbbotCottage said...

Assalamualaikum WBT.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT. Berbeza sungguh dah Norma sekarang ni, cantik berseri-seri dah. Naik seri muka dia. Abbot suka sangat tgk dia bley senyum gitu. Keep it up ya Norma, nanti kita leh sesama tengok anak-anak kita betatih pastu jalan..Abbot doakan Norma bertambah kuat semangat dan moga Allah SWT merberkati segala usaha dan kita amat mengharapkan keredhaan-Nya atas segala-galanya, dunia dan akhirat, Insya'allah. Sayang Norma, muahsss...

KuNanGKuNanG said...

alhamdulillah nampak dah segar mukanye..moga cpt sembuh sepenuhnye..amin...

HappyIrfa said...

alhamdulillah..moga selepas ni semakin banyak bende baru utk Norma yer

pinkyanie said...

Alhamdulillah...muke norma nampak lain skarang nie dah makin berseri2...semoga norma cepat2 sembuh...I.Allah...AMIN...

ZanaNordin said...

alhamdulillah..
happy buat norma jugak

mummy_ayu said...

alhamdulillah....byk dah improvement..harap cepat2 sihat yer...

Akak said...

akak juga tumpang gembira bila lihat Norma beransur sihat...alhamdulillah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

alhamdulillah....

starzieti said...

Alhamdulillah, semoga norma cepat smbh. :)

seposeng karat said...

Alhamdulillah..semoga norma cepat sembuh..aminnn.

Keen said...

Alhamdulillah... syukur pada Allah... semoga kesihatan Norma bertambah baik dari hari ke hari ek..... ;)

NaniRostam said...

Semuga dimudahkan segalanya untuk norma dan ahli keluarga. amin ya rabbalalamin.

anaMuslimah said...

lame jugak tak jenguk sini...alhamdulillah ak norma makin sihat...

ziahSu said...

ALHAMDULILLAH...SEMOGA CEPAT SEMBUH..
SY TERNANTI2 PERKEMBANGAN K.NORMA..

ashiekien said...

alhamdulillah adalah ungkapan yang terbaik perlu diluahkan...semoga semua yg menjaga norma boleh berasa lega dengan perubahan yang ditunjukkan oleh norma...semoga cepat sembuh.......

++eden|essey++ said...

mcm x caye tuh gamba norma.....berseri n segar jek....usaha lg ye norma..kami sume doa sama²

Mommy Gaban said...

Alhamdulillah...semoga Norma cepat sembuh.

*Tumpang gembira tengok Norma tersenyum..*

liz said...

rasa nak nangis T____T ..syukur sangat2..norma nampak cantik sangat macam masa sihat dulu2..

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah...terasa suka jugak...makin positif..

|| NaFiRaa || said...

alhamdulillah... moga cepat sembuh..

syalinda johari said...

alhamdulillahh.. dah semakin baik progress Norma.. kuatkan semangat ya Norma.. insyaallah awak akan sembuh semula nantiii....

Anonymous said...

syukur.. norma dh semakin pulih.. Allah berikan ribut petir dulu kemudian Dia berikan pelangi yang indah buat kita.. mungkin hikmah di sebalik kisah norma dan talib ni adalah kita akan lebih menghargai pasangan kita. bukan saja kepada talib tapi kepada semua yang baca kisah ni..

Eye_nee said...

Setiap Penyakit itu Ada ubatnya..as long as kita tak pernah berputus asa...Allah akan membantu...Syukur tgk Normah...nampak sihat dan bykkkk perubahan...Semoga Allah sembuhkan penyakit Norma....

little_teddy said...

semoga cepat sembuh .Amin

mamafarhan said...

Syukur Alhamdulillah...moga cepat sembuh...

WHIZZ AMZ said...

alhamdulillah....semoga Allah percepatkan proses penyembuhan Norma...Talib & smua family hope bg lagi semangat n jangan berputus asa...kami diluar tetap akan doakan Norma agar sembuh...

violet lavender said...

Alhamdulillah.. syukur tgk norma smkin lama smkin ada perubahan.. smg norma trs kuat n cpt sembuh