ABOUT MOON

Hola ...

Ada org panggil ai Munirah ...but biasa nya org panggil ai Moon for short

Blog neh blog mak mak je yer tapi sapa lom kawen pun ley baca jugaks . Moon akan cuba share kan info2 yg berguna utk kita semua

Im not a fashionista  atau hijabista ke apa ...im just a simple women ...a simple wife with 3 adorable kids

Ai neh ....jenis suka duk umah with kids - but suka jugaks acara lepak2 ngan kenkawan - talkative - berhati tau fu fa - senang nak nanges dan sewaktu dengannya - sorang yg simple kadang selekeh kadang dtg gaks sengal nya ..- suka gelak  ....and punya la pelupa


Ai ada 2 org anak yg chomels ...Yg sulong nama Iskandar n yg nom 2 nama Suffiya and married to my best friend dr zaman blajar lg....en sutan

 Moon asal dr Terengganu ...tp bekerja n menetap di Selangor . I worked dlm bidang teknikal n IT at Cyberjaya

ermmm apa lagi ek ...and i love blogging ...ada jugak wat part time amik gamba ....and paling suka amik gamba anak anak ...so kowang akan nampak banyakk sangat gamba anak anak kat dalam nih  hahahhah ater nya bloggers mak mak kan




Hope kowang enjoy baca blog mak yg idak la gempaks sangat pun ekekkeke

Assalamualaikum ...


email  : moonpunyerblog@yahoo.com