EPHYRA

Update on 10 March 2017





Product Ephyra

Ephyra Collagen 30 sachet = RM 150 ( RM197 )
Ephyra Collagen 10 sachet = RM50 ( RM 68 )

Ephyra Inteemor = RM30 ( RM 49)

Ephyra Skin Bar = RM 39 
Ephyra Skin Nano Serum = RM 68 
Ephyra Skin Snow = RM 48

mail me at : moonpunyerblog@yahoo.com

postage adalah setiap hari ( Isnin - Jumaat at 2pm )


EPHYRA INTEEMOR RM49

Untuk kesihatan dalaman wanita


EPHYRA SKIN BAR RM39

Sabun cuci muka utk kulit lebih bersih & cerah




EPHYRA SKIN NANO RM68

Advanced Repair Serum
Untuk masalah parut je rawat, jeragat & kulit kusam & tidak sekata
Tak berminyak & x melekit, sesuai utk kegunaan siang & malam.



EPHYRA SKIN SNOW RM48 

Pelembap muka dgn kuasa mencerahkan wajah seawal 9-14 hari.
Tak melekit & cepat meresap.
Melindungi kulit dari sinaran matahari.
Sesuai pakai siang & malam.


Kalau la Ephyra nih adalah baby ...dah macam maca ley buat dah umor 2 tahun nih hahahhaha

Rasanya tak yah nak perkenal kan lagi dah Ephyra nih . Kalau type dlm google tuh mmg berlambak kuar testimoni pengguna . Ramai yg minum Ephyra sangat sangat berpuas hati . Rasanya sonok kan apa yg kita consume berkesan ...yg penting ia nya halal dan selamat .

hahahhah ni ai punya ....tamak haloba kan . dalam pantang amik 2 kotak terus ...mmg masa tuh wallaaa kulit nya lembut no jerawat n fink fink ...nanti ai share ye ...

tapi biasa la ibarat org tego kurus ...kita gie melantak bagai nak rak .. pastuh menyesal sebab mok mok balik . sama jugaks ngan minum ephyra nih . Korang kena rajin . cam Moon mmg rajin without fail utk 3 minggu straight ...mmg clear habis muka ...pastuh mula la dtg malas dia kan ....pastuh mkn mcm2 ....tak jaga sangat ...ephyra pun buat lupa lupa minum ...nah rasakan balasan nyer ..........yer la benda2 nih kena la rajin kannnnn sekurang2 nya 3 bulan straight ...........baik ...saya menyesal n akan disiplin minum balik



Khasiat dan keistimewaannya

1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri

2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh

3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat

4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema

5..Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus

6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit

7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar

8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu   makan

9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung

10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah

11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan

12. Meningkatkan sistem ketahanan badan.

13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia

14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis

15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.

Kandungan EPHYRA dan khasiat

1.Kolagen Ikan Laut Dalam
- kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putihlaut dalam dari PERANCIS
- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Mengandungi agen antioksida semulajadi yang melindungi sel-sel daripada radikal bebas.
- Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.


2. Buah Acai
- Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria, anti-kanser, anti-radang dan  menguatkan sistem kardiovaskular
- Kaya antioksida, mampu untuk mengurangkan risiko mempunyai kanser dan membantu melambatkan proses penuaan.
- kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9
- Kaya dengan serat pemakanan, membantu untuk meningkatkan kesihatan sistem kardio vaskular, saluran penghadaman dan membantu mengawal paras kolesterol.

3. Gam Akasia
- Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
- Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
- Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman

4. L-glutathione
- memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
- Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
- Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
- Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi


5. Asthaxanthin
- Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.

- Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri

- Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan


6. Serbuk tomato
- Mengandungi banyak vitamin A dan C
- Berkhasiat tinggi untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah
- Membantu pesakit kencing manis untuk menjaga tahap gula darah mereka di bawah kawalan
- Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.

7. Acerolla ceri
- Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit  dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
- kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.

- Membantu menguatkan sistem imunisasi dalam badan dan melindungi daripada penyakit kardiovaskular dan  masalah mata


8. Marigold bunga ekstrak
- Mengandungi pelbagai  karotenoid antioksida
membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.

-berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema

- Menstabilkan kelembapan pada kulit anda, sekali gus ini bermanfaat bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif


9. Superberry

-diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.

-melindungi sel dari pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas.

-sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium.


Minum Ephyra yg di bancuh dengan air suam atau air sejuk setiap pagi sebelum sarapan

atau sebelum tido . 


Testimoni Ephyra


Kadang ramai antara kita kata ala ...tipu je tuh ....tapi belom cuba belum tahu kan . Cer try dulu trial pack n rasa n lihat sendiri ....baru tahu kan kan kan 

 

 terus cerah je sket muka hahahhaha ...nih hasil disiplin minum . Kulit rasa lembut je ..n lembab tak kering n tak berminyak . Gamba ngan Yaya tak make up ...tapi bila tepek bedak sket misti la tambah sket saham tuh kan ....( perasan )


tu dia ngelat tak  minum 2 minggu terus naik  ...sedeyyyy ....terus balik umah telan 2 paket terus siang n malam ...gelojoh sangat kan .

terus jerawat tu kecut n kering ....cuma parut tuh still ada tapi cepat pudar . ...terus muka cam ceria sket . Yg penting kulit cerah sket n warna kulit sekata .....tang tuh ai mmg bagi 2 thumbs up . Tambah Pak Sutan plak tego ...mummy pas bersalin nih asal jadi putih plak neh ....apa daddy ingat nih cerita pilem dayang senandung ke lepas beranak sumpahan hilang ...hahahahha nih semer pasal Ephyra la nih ...

ni gamba akhir tahun 2012   ...masa mula mula di perkenal kan ngan ephyra ...mmg teruk muka Moon masa nih 






Ephyra Sudah 2 Tahun 




Ai punya pun dah nak habis ...kena restock neh ....tuh la kan hari tuh 3 hari mmg makan pagi n malam . Nak bagi jerawat cepat kecut punya pasal ...

pastuh kena marah ngan pak sutan ...tuh la awak nih pantang saya tego cantek terus tak makan ....

nampak nye awak kena tego saya selalu buroks la kan baru rajin sket ...tuh la ibu ber anak 3 mmg kadang diri sendiri pun tak sempat nak uruskan ... pfft

kesimpulan nya ....Ephyra mmg best .....happy 2nd Anniversary Ephyra ... n Oceanlife ...n congrats to my dear Amiza ....syabas sebab berjaya . Mmg contoh yg tervaek ...muahs


Ephyra dan ibu menyusu 



Setakat ini EPHYRA telah mendapat banyak testimoni yang mengatakan mereka berjaya menghasilkan susu yang banyak untuk simanja mereka..Nak tahu apa kelebihan EPHYRA?Kepada ibu-ibu yang mahu menyusukan simanja secara tegar atau sedang mencari petua tambah susu ibu EPHYRA adalah pilihan yang bijak!

• EPHYRA juga bertindak sebagai Energy Booster
• EPHYRA mampu menganjalkan semula badan ibu-ibu yang menggeleber selepas bersalin
• EPHYRA mengembalikan kepejalan otot yang boleh membentuk semula badan ibu-ibu yang menyusukan   baby supaya kembali cantik
• EPHYRA memperbaiki kesan strech mark serta luka semasa bersalin
• EPHYRA mengekalkan rasa kenyang kepada mak-mak yang nak jaga badan selepas bersalin juga
 • EPHYRA ~ baby juga dapat manfaatnya ! Ephyra membantu untuk mencerahkankulit bayi yang disusui – hasilnya baby jadi gebu dan sihat!
• EPHYRA membantu menstabilkan hormon ibu 

EPHYRA sangat bagus dalam membantu menjadikan kulit berseri dan anjal. Ia merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut. EPHYRA mampu memulihkan pigmentasi. melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles. 






Entry mengenai EPHYRA dan susu ibu di SINI

Details:

Boleh beli dari Moon . 

Email : Moonpunyerblog@yahoo.com
RM 197 ( 30 sachet )
RM 68 ( 10 sachet trial pack ) 





7 comments:

phoenix said...

Salam sis.

Kalau saya makan supplement lain, boleh campur ke dengan ephyra nih. saya pun tgh bf baby. betul boleh tambah susu ye? hajat di hati memang nk fully bf smpai anak 2thn.

Rasa dia sedap ke? klo macam air obat, sy pun tak lalu.

eh, banyak pulak Tanya. harap sis reply. hehe.

Miss Moon said...

salam Phoenix

rasa dia langsung tak der rasa ubat ekekek

dia rasa tutty fruity sedap cam chewing gum

boley campo sebab ia minuman . Tapi kalau amik supplement utk skin jugaks stop dulu kalau tak susah nak beza mana yg works kan

phoenix said...

ooo.. cam tu ye?

supplement yg sy amik skang habbatus sauda. pun untuk susu gak.

baca review drp sis buat cam tertarik menarik da boom lah!

camana nak kontek sis, nak dapatkan set trial pek tu yeh?

Miss Moon said...

pheonix

ley email kak moon kat

moonpunyerblog@yahoo.com

zahrakhalisa769 said...

Salam sis...nk mintak pendapat sb sy ada baca dlm blog sis pernah sewa booth di menara rebung tm...

Nak tau sambutan kat sana mcmana ye?ramai orang tak?dan berbaloi tak dgn nilai sewa?

Thanx sis

Miss Moon said...

zahrakhalisa769

akak tak pernah , tapi owner EPHYRA n HQ yg pernah join . Akak tak sure plak pasal sambutan dear

Syazana Anais said...

hye sis.. mmg kalu kita skip makan jerawat akan naik semula ya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...