Showing posts with label promotion. Show all posts
Showing posts with label promotion. Show all posts

Friday, July 15, 2011

50% discount for my blog reader n follower

"As promised, I am giving you and your fans and followers a 50 per cent off on the products that we have on our home furnishings dept."

only utk yg baca MOON PUNYER BLOG ........only ok only

ha nak tahu apa nih ....jd my follower and u akan dapat 50% discount ....no no nih bukan gimik or what so ever ....but betol ...bukan online blog bukan kecik2 punya ...ii mean this is big ....kampeni yg mmg lama sangat kat mesia ....kat jalan TAR lg tew So dah dekat nak raya kan ...langsir nak tukar ...nak cr kain kain kan ....sooooo ha ha ha ta ley bgtau banyak sangat lagi nih ....

pegi je ckp ai follow blog moon ...

plinggggg magic ...ok u dapat pilih je kain n dapat 50% discount ...

tak sebut magic word tak dapat la kan ...kalau kain RM40 , bayar 40 la but kalau sebut the magic word ....AI FOLLOW BLOG MOON ...maka anda hanya bayar RM 20 ....sapa nak bagi ...hanya follow je tak yah cogan kata bagai pun .....senangggg.

moon nko duk pom pang pom pang pasal diacount2 nih ...kat mana nih ...apa benda nih ...apa cer ...cer citer cer citer sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u olsssssss kan pantang dengar 50% discount .....hiksss ai pun mengeletis sebenarnya

nanti ai gie sana dulu usha2 kay ...then ...i will invite u olssssssssss semer pegi sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak tak nak takkkkkkkkkkkkkk

ala moon gaji lom masuk tak pa ...lepas gaji pun ley pegi maaaaaaaaaaaa meh kasik sneak preview sikit2

kain kain ala ala IKEA
alahai sweet nya...katun dia lawa
ha ai suka sangat yg nih sangat modern
mmg sesuai ngan cita rasa those yg tak suka bunger2 semak2 ...simple n sweet

ok jd follower dulu ....nanti ai bg tau kay

ala kedai nih mmg u olsssssssss tahu sangat laaaaaaaaaa

Kat jalan Tar tew ....


nanti ek tgu ai gie meet up ngan org tew dulu ya ...pastuh kiter penuhkan tempat tew hahhahahahahha


kalau moon ajak 20 org .....ikut moon ke sana to enjoy the 50% discount pegi sama sama ngan owner blog nak tak nak tak ...............Azie nko ngan Fino nak kan kan kan kan

kalau tak pegi sekalik pun tak pa just bgtau ai pembaca blog moon ...maka dapat la discaunt tp jgn la pegi ari nih ...nanti la ai bgtau bila start nya ....gelojohs tau