Showing posts with label camellia sri pajam. Show all posts
Showing posts with label camellia sri pajam. Show all posts

Thursday, April 15, 2010

Umah contoh kat Pajam

* Scheduled post

entry tadik tew bkn my house ...tapi mmg aim dah nak wat cam nih akkakakakka ...ai verangan kay .........ahad ari tew gi tgk show house camelia kat Pajam hahahah masa on d way nak balik kjg

Rumah 20 X 70 , RM 259 kot kalau tak silap, 4 bedroom , 4 bathroom ....di Sri Pajam , Camellia nama dia


luar master bedroom ada balkoni yg sangat luas ley wat taman kat atas tew...pastu ley la petang2 minum kopi makan cekodok sambil tgk ikan berenang2 pastu tegur jiran sebelah ....menjemur kain keeeeeeeeee ....bersenam banggggg hahahhahahah . konsep dia taman kat atas ...hiasla balkoni ngan pokok2 supaya nampak hijo ...wah padang golf mini pun bisa buat dong .
yer sila la perati satu persatu ya sutan simpan dalam hard disk u ....best kan kalau ley wat cam nih ...saya membuta kat sitew ...awak ley la main laptop main game bola ke hapa ....wah pastuh ngantuk terus bum tido ...best best ....nanti kalau kiter manyak duit sampai tak tahu nak wat ngan duit kiter twe ... ley la kiter wat cenggini kan kan kan ...( sila pasang angan angan dulu k )
kalau cenggini la tak kuar bilik pun tak pa ...best je mendamaikan ...sejuk simple ....adoiii mmg taste ai la cenggini .......kaler2 pastel ..perabut hitam ...simple but yet sangat menariks..tambah plak depan tew tv flat screen peerrrrrrg tgk wayang atas katil beb


sample kain langsir pun mak cilok ...cilok amik gambo je la nak tgk material dia ...untung2 ke nilai nampak kain nih ley la tempah langsir ... ...lampu dia pun lawo tapi rasanya kalau haku letak kat bilik sempat spider semer sempat bersarang n bersawang dulu hahahha tapi nice kan .
bilik nom 2 ...ada bilik air sekali...konsep merah putih ...ai likeeeeeeeeeee

bilik nom 3 utk anak bujang kot ...see ada wall sticker ...tiang letrik lagi...see sgt trend skrg tampal wall sticker setiap bilik ley ada tema berlainan

ruang tamu sket kat atas . Tangga dia tertutup

wah gitew verangan jap kenkonon nih umah sendiwi can nak gie dapur bancuh nescafe secawan bagi ke pak sutan...sutan kata kerusi nih best ...wah gitew ...nanti la tunggu bonus tahun 2013 ke ..vley la tuka kusi
wah cantek kan table setting dia ...meja kat umah ai cam kena sumpahan kay ...sebab jarang nor la nak clear .....clear kan kejap ...tetiba ada lah kunci la gelas la laptop la har disk la beg sutan la ...macam2 ar ...toys pun kekadang ada jugers

bilik nom 4 kat bawah ...besar jugers ..kalau ley muat 2 katil single maknanya besar la kan
dapur nya simple n sweet je tiles kecik2 cam tew ...
nyaman deh ...
ley muat 2 keter
Sapa berminat call je la ek . Kita org mmg suka masuk umah contoh nih sebab nak amik idea deco mendeco nih . Since skrg dah ada LEKAS perjalan ke sini amat senang . For those yg kije kajang ke cheras ke ..ok gaks sebab lalu kajang then terus masuk LEKAS org Seremban pun ada beli ...

Kita org kalau balik dari salak ke kajang mmg lalu sini so everytime lalu curious sangat n terasa nak masuk usha2 area Pajam ...skrg cam ok lagi la harga nya tapi tgh duk naik cepat ..umah dia pun lawa lawa ...tapi sapa kije kl cam jauh sket la ....ada 2 3 umah contoh lagi tak masuk nanti la kita org wat lawatan sambil belajar sambil amik gambo n jaja kat sini ...kowang suka takkkkk

moon kalau masuk terus balik terbayang2 deco nya ....duit je taraksssssssssssssss hahahha tak pa KIV dolu
nih baru ...tapi bukan kat Pajam ...nak wat belakang IPD Sepang ...
dah nampak sales office kat sitew ...developer yg sama ...sapa yg rajin nak jalan jalan sila la melawat ek n jgn lupa amik gambo utk di share

sok lusa tulat balik Terengganu yippeeeeeeeeeee