Showing posts with label Farmville tips. Show all posts
Showing posts with label Farmville tips. Show all posts

Thursday, October 22, 2009

adakan editing nih keterlaluan?



This is taken from media hiburan minggu lepas ...nampak lain sangat umi aida ..nampak cam anak patung pun ada . Apa pandangan anda ? Tak beberapa jelas? Meh ai besarkan ....tgk gambar di bawah
The face is extra smooth (extra face polishing)...the eye di tambah cam flash glare yg cam biasa kiter nampak atas batu berlian ...mebi nih spec utk cover majalah ..but for me ai like the original picture of her ...korang cam na
ha nih baru la Umi aida yg lawa tew ..more natural n bukan nya patutng plastik yg org wat pameran dalam muzium ....kalau anda nak tgk banyak lagi photo disaster sila la ke blog nih ...rupa nya banyak yg kiter tak prasan
. Tapi nih kat luar negara ...kat mesia ada ke blog yg cam ni?
gambar Ning nih lawa ...muker nya tak la plastik walaupun nih utk krim muka ( * pic credit to majalah Nona keluaran Nov)



Thursday, October 08, 2009

Farmvile tips


Tak tahu kowang tahu ke tak ...

Kalau nak jimat masa ...nak plow ke nak harvest ke tanpa perlu anda ke tapak tew satu satu ....anda boleh buat cam nih :
hahhaha kijammmmmmmmmmm kijammmmm kurung diri sendiri ...so tak der la minah neh terkedek kedek nak jalan pegi harvest satuw satuw...kan makan masa kan kan kan ...so kalau cam nih pantas aje .....

tapi make sure kurung kat tengah2 . Kan kalau kiter masuk ladang dia akan duk mmg kat tgh tew kan ..kurung dia siap siap ...so dia tak ley jalan .

nak tahu sapa bagi tips nih ? Pak Sutan yg ajo hahahhahah dia ari tew teraccidently block laluan ...skalik nampak cam cepat dia duk setempat je hhahahaha

so kowang try la ...baru la pantas gitew

nih la rupa ladang aiiii hahhahahahah bila la dia nak kasik org besarkan tanah nih ooooiiiiiiiiiiii