Tuesday, September 04, 2012

Ke Langkawi part 2

hahah cam lama sangat kekdah nya nko pegi Langkawi sampai ada banyak part bagai kannnnnn ....tew la kalau wat semer 1 episode harus kowang kena bancuh air teh siap siap ngan sebalang biskut raya duk ngadap pc semata mata nak habiskan entry langkawi ai .....huhu poyonyaaaaa ai . Senang sket nak wat banyak entry ....sebab ai kan skrg very the penyakit M kan ....

ok sambung acara lepas perpindahan nomad berlaku hahhahah

bilik nya sangat luas ...so kami amik 3 bilik ...papa duk ngan Talib , Mama ngan Umi n Me n family 1 ...and 3 bilik kami nih bersambung hahahhaha
so semer pintu nih mmg dia biar terbuka ...senang bebudak nih ke sana ke mari hahah

bilik nya selesa n cukup semer nya ...ai rasa ai tak der nak mintak apa apa dah ..n setiap bilik ada extra tilam

nih bilik mama n Umi ...hahhah siap bawak periuk nasik hokey ...sapa lapa ley masak nasik ...beli lauk bungkus sket ekekek

tandas pun asing ...pastuh ada wardrobe dlm bilik air ....water pressure sangat kuat ....so mandi mmg terasa seperti kena massage hokey ...
 bangun pagi semer breakfast kat beranda ...siap periuk nasik keluar kat sini ...sambil mkn bersila ...perggg best 
pas makan semer nak pegi rasmi kolam kat Tok Senik nih hahhaha . Punya la selesa duk sini kiranya tak rush apa apa pun ...kita relax2 dulu nanti kita kuar la jenjalan . 
acara tetap kakak Yaya ....makan Rafiq ....ngap ngap ngap 
yeyyyyy saya pun nak mandi jugaks ....aci tak pegi kolam pakai baju tido je ....aci aje lalink


ok ready ....bebudak nih dah sonok dah nak pegi mandi kat kolam 
 nih la umah kita org ...umah Mael nama nya 

Cik Yaya n Abg Isk 

hu hu kolam tak der org pun ...pastuh lepas dah masuk kolam baru la tertanya tanya eh dia org benarkan mandi ke tak neh akakka . Terus call receptionist tanya ..yer la sebab biasa ada org jaga kan ...kat depan tew nampak cam ruang makan yg besar tapi tutup . Im sure sebelum nih tempat nih mmg happening giler ...
 tapi ok la kan ...privacy giler sebab tak der org hahahah
Rafiq pun geram tgk air ...terus nak terjun ...tapi sampai kat tepi air terus stop akakka

sebab dah ada kat tepi tew mmg merasa la kena serang ngan Abg Isk n Kakak Yaya ....splash splash

orait ....dah jom ...nak kuar jenjalan plaks

 





8 comments:

careno said...

mak aiiii.... best gilerrrrr....

anggun said...

akak..ni pindah umah manew plk...?bukan umah yang kat tok senik tu kew...?

Sya Kiffli said...

sis moon....sya dok kat kuah...best tak mai sini...?..:)

Miss Moon said...

Anggun ,

pindah dr umah mak abang ke umah Mael sebab umah mak abang tew ada boco banyak kat dapo . So pihak resort tukar kan kita org

still dlm kampung tok senik lagi tew

Miss Moon said...

Sya .........best sangat rasa tak puas je . Sebab masa pegi tew mmg duk hujan je manjang ...so banyak tempat tak ley pegi naik cable car pun tak ley ...pegi pantai cenang pun hujan lebats giler hahahhaha

Miss Moon said...

Sya .........best sangat rasa tak puas je . Sebab masa pegi tew mmg duk hujan je manjang ...so banyak tempat tak ley pegi naik cable car pun tak ley ...pegi pantai cenang pun hujan lebats giler hahahhaha

Cik Eka said...

cantiknya kak tempat dia....

kolam pun beso....

anggun said...

owh...dh lame x pg langkawi...last pg mase anggun umur 2 bln..huhuhu...