Wednesday, September 12, 2012

cawan cute

Pegi Langkawi ari tew tak banyak pun membeli sebab tujuan pegi adalah utk rehat2 kan n bukan sopink ...kalau nak sopink later ai pegi lagi ngan pak sutan hahahhaha

So last week Talib bawak dtg barang2 ai . Ari tew bonet dah full so tumpang je barang2 yg kotak dlm kereta dia ...so alang alang ari tew dia dtg tido kat umah so dia bawak sekalik la

taraaaaaaaaa dapat sudah ...nih angkut kat Idaman Suri ...so ai angkut 2 set terus sebab veli the mulah ...RM 24 only utk sekotaks nih ...dah la bentuk dia pelik n yg penting ianya putih ...auwwwwww ai suka la ala ala putih kenkonon hotel la kan ..

Ai mmg minatk semer pinggan mangkuk kaler putih nih but u know kadang tgk kat kedai mahal giler kan ...kadang tak masuk dek akal pun ada . Nak beli sekalik gus 1 set idak la mampu ...so kumpul la sikit2 lama lama penuh 1 cabinet akakkakak ....so hasil kumpul kumpul nih tak kira la nampak kat JJ ke nampak kat kedai tepi jalan ke ...janji putih .

Tak pedulik la tak der brand ke ...barang reject ke apa ke janji putih n murah sila amik kay

hu hu siap ada slot masuk jari ....pastuh ai ngan sutan pegang piring tew tangan kanan n cawan tew tangan kiri pastuh duk ngomel la kan ...nih ala mat salleh kot minum tangan kiri ...hahahhaha very la poyo kan ...nak yg modern tapi tak tahu pakai ...sampai la 2 mlm lepas Talib dtg n dia pegang cawan tangan kanan ......me n sutan cam eh Lib cam na Lib buat .

Si Talib nih terkebil2 ...cam nih la kak ...cam biasa la.......terus me n sutan cam hishhhhhhhhhh asal la kita tak koner tang sini hahahhahah lawak bodo di malam hari terus akakakkaka  very the kg.com

Them moon ada beli 1 pan utk grill n dulang ...hahahh tew je la . Yg lain kena tunggu next time ...

so cawan2 sekalian ...u ols ley join geng2 putih yg lain ya


umak aiiii sedap la plak tgk ayam nihhhhhhhhhhhhhhhhhhh
n my fav harus la pinggan bujur nih ...kaler hitam ...kalau ada warna putih dah lama ai angkut ....n ia nya only RM 10 hahahhaha pastuh balik umah excited citer kat laki ... daddy.....mummy beli pinggan cantekkkkkkk murah je 10 hengget je ( bini kan mmg pesen semer benda nak bgtau laki kan ....dari berapa harga beli kat mana semer ...) pastuh sutan pun tanya soklan yg selalu dia tanya

Habis tew beli satu jer????????????? ngan muka2 hokeyyyyyyyyyyyy

me terus cam ......hishhhhhhhhhhh asal la aku beli 1 jeeeeeeeeeee ...so pegi lagi sekalik semer dah habisssssssssss padan mukaaaaaaaaaaaaa akakakkakaka

kalau la sesapa nampak pinggan hitam cam nih kat memana sila bgtau ai yaaaaaaaaa

6 comments:

pnsusu said...

alahai comelnya

syiela said...

murahnya cawan tu.. cantik pulak.. ni yg sangat jeles :)

KiKiHanakO said...

dappnyerrr . nice cawan tuuu

-iLLa- said...

cantiknya kak moon piring cawan tuh..berkenan.!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantiknya ! kedai apa kak Moon pergi ye

anggun said...

kak moon...samew dengan cawan sy yang beli kat langkawi aritu...heheheehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...