Showing posts with label wall sticker for boys. Show all posts
Showing posts with label wall sticker for boys. Show all posts

Thursday, May 20, 2010

Wall Sticker utk bilik Isk n Yaya

hari nih Isk akan tampal sendiri sticker roket nihsebab ada roket n bintang maka kenala tampal tmpat yg tinggi .
Cuba tgk dinding kat atas nih kosong kan ..kalau ada pic sket2 misti lawa kan
Isk mintak daddy tolong isk ..
Isk hepi tau sebab lawa je sticker nih
ok skrg daddy kopek kan ...isk tampalkan .
matahari tampal kat sini
dalam bilik Isk skrg dah ada 3 jenis wall sticker ...nih yg 1
yg nih nom 2 ...besar yg nih . Ni la 1st wall sticker mummy tampalkan utk Isk . Isk suka sangat
ok skrg dah tampal planet2
Yaya pun tlg Abg Isk tampal ..tapi Yaya nak tampal star je
ha ha lega dah habih tampal ...acam ok tak artwork Isk
lepas dah setel yg atas Isk kena kemas rak Isk plak ...Mummy n daddy suh Isk kemas toys n simpan cars Isk elok2 .
Antara kereta2 Isk tapi Isk malas nak trun bawah kutip dalam bakul toys
ha dah kemas sket ...boley la Isk tido lena malam nih

Skrg tampal utk bilik Yaya plak . I just love her pic tew ..moon amik gamba tew masa dia 2 bulan kalau tak silap ..Bilik cik Yaya masih kaler asal . Project mengecat kaler pink masih terbengkalai hahhahah last2 moon decide tampal je la ...kang bila plak kan .
ha harus la kaler fink ...
ha tampal kan burung tew ...kasik gosok to make sure tak der air bubble n ia nya melekat ngan baik
Taraaaaaaaaaa dah siap pun ...sangat swet ai like ....
maaf ek gambar belah atas je sebab kat bawah tew ada segunung baju yg blom berlipat akakkaka sian bilik yaya jadi mangsa ekkekekek . Bnyak agi projek DIY yg lom siap utk Yaya one of them is to paint katil dia ngan kaler putih ...then a few touch here n there .
Cik yaya .....BERITA TERKINI : Sian Yaya kaki dia di hempap TV . Yup ...smalam dah kol 5 lebey ..cikgu nerseri call bgtau kaki Yaya kena TV yg terjatuh . Moon ala mamai sebab lepas makan ubat sb demam kan ...terus tersentot ..call Sutan bgtau n Moon terus jalan je pegi nerseri ...mengah giler tapi duk teringat kan anak kan laju je mak jalan bersepah2 la jalannya . Sampai sana Yaya tak ley berdiri ..tumit dia cam bengkak . Semer cikgu dia cam takut2 je ..luckily cam tak serius . Owner nersery bawak tukang urut tgk kan . Tak der apa cuma bengkak . Tak tahu cam na ley terjatuh TV tew ..Moon pun soal siasat gak teacher2 dia tapi tak der la nak marah2 kan kalau series harus mak melenting . Bawak Yaya g jumpa doc lepas tew ...doc kata just bengkak ...mungkin terkena sket . Nothing series ...so Cik Yaya akan kena duk dukung je la sebab bila dia berdiri dia nanges n sebut saket saket ...

P/s : Moon ada 1 agi sticker roket tew ...sapa nak bgtau ek . Then burung antu pink tew pun ada but smaller size ...and ada banyak lagi for your kids room . Nanti ai update pasal sticker kay .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...