Showing posts with label Bunga Spa. Show all posts
Showing posts with label Bunga Spa. Show all posts

Wednesday, September 26, 2012

The Bunga Spa Promo

Sepatutnya ai bgtau kat kowang sebelum ai pegi Hong Kong tapi tak sempat plaks ...........



The Bunga Spa kat Setiawangsa tew kasik u ols special price tau . Yg last time ai buat 6 step spa session tew harga dia RM 230 but now it RM 160 ONLY so just bgtau kat dia org u dapat tahu pasal promo nih dr blog Moon ya ................

promotion period- 1st oct 2012- 31st oct 2012

The Best 6 Step of THE BUNGA SPA:
a. 10 minutes Foot Bath
b. 20 minutes in Herbal Sauna
c. 1 hr Balinese or Sweedish massage
d. 30 minutes Full Body Scrub using Sea Salt scrub to remove dead skin cells. It exfoliates the skin and leaves it feeling silky smooth.
e. 30 minutes Full Body Mask using Whitening mask to lighten dark skin tone
f. 20 minutes Milk Bath
h. Complimentary drinks - Teh Sireh


Moon dah pegi n mmg tervaek sangat and im so loving it and dah book another session ngan dia org hahhahahha ....so kalau kowang nak just call them utk book session kowang . Nak walk in pun vley tapi kalau full terpaksa la dia org reschedule kowang ke date lain ...maklum la asek penuh je spa neh



SPA highlights:
1. Balinese concept spa
2. Free and reserved parking for customer
3. Spacious treatment room
4. Couple room is available
5 . Friendly, profesional and certified therapist
6. Operation Hours: 7 days a wk ( 10am- 7 pm)


The Bunga Spa,
Number 3,
8 Setiawangsa Biz Centre, Jalan Setiawangsa 13,
Taman Setiawangsa, 54200, Kuala Lumpur.
03- 4251 0577
012- 269 6471
Facebook: The Bunga Spa 
Baca pengalaman Moon buat 6 step Spa treatment HERE 
Baca pengalaman Filla pegi buat 6 step ngan Anny utk 2 org --- HERE 

ramai my friends n blog readers dah pegi rasa n semer puas hati ....so anda bila lagi .....mlm nanti ley la picit2 hubby ...suh la dia belanja spa akakkakak gaji dah masuk kan kan kan ekekkekek