Showing posts with label kain langsir murah. Show all posts
Showing posts with label kain langsir murah. Show all posts

Thursday, July 28, 2011

Sarah Hughes @ Globe

sticky post untill 29 July 2011

Offer valid until 30 August 2011

Just mention " Blog reader Moon " untuk offer 50% , lvl 5 Globe jln TAR

FAQ : Kalau pegi sendiri boley tak Moon?

Answer :
Yes u can ...pegi je n mention kan nama MOON and u akan dapat discount tak sebut nama MOON maka sila bayar harga tertera kay ...hiksssss . The offer adalah sampai 30 Ogos 2011 . 23 hb hari tew Moon kebetulan mmg nak beli kain kain utk umah ...so sebab tew la moon offer sapa sapa nak follow ley la sama sama sopink

even kat sitew dah diskaun 20% anda still akan dapat +50% lagi ....

tak caya ? tgk la bukti kat bawah ...nih bukan main main punya hal ....ia mmg benar . Yeah i know its to hard to be true ...but gals ...percaya laaaaaaaaaaa


LAPORAN KAMI KE GLOBE JLN TAR
hallu halllu sapa tak dpt join sila jgn makan hati kay ....it was such a great day . Thanks to those yg datang and no one balik ngan tangan kosong hahahhahah sakan ek kowang membeli hahahhaha

semer enjoy ...and take their own sweet time ...belek kain satu persatu ...mms to husband and brother n sister . Mmg selesa ...even Moon pun sonok ...dapat jumpa each one of u and thanks for coming all of u ....hugssss muah muah muah

siap ada yg nak repeat second round hu huuuuu


lorong fav semer orang hahahah




ha ha ha bernanah tak mata nengok akakka



thanks Mai n Zaimi sebab sudi dtg ...n zaimi sebab jadi OP akakka

mmg cantek yg castle fink utk bilik anak dara

kalau nak mintak potong kain sila cr si baju merah nih ...nama dia Khan ...yg sebelah tew dont play play kay a very humble tokei ....and a friendly one too.


so kalau kowang duk tetiba rasa jeles sebab tak dpt pegi ....tak per sebab offer nih sampai 30 hb August 2011...so ley pegi lagiksssssssss


i beli nih utk bilik Norma ....sweet je kaler dia kan ...hope Norma n Talib suka . Nanti akak jahitkan ek n gie pasang kat bilik Norma. Kain tew ada lah 1.5 meter each . 2 keping untuk 2 keping tingkap .
sila tgk tanda harga tew ...harga after diskaun adalah RM 42.90 but ....kalau sebut nama Moon akan dapat another 50% dr harga RM 42.90 tew so jadi lah RM 21.45 semeter ...mana nak dapat ? ... bidang 120 tew .
kain plain pun ada but extra tebal yg neh

moon sangat berkenan kat sheer curtain yg Mai pegang tew ...siap ada bunga bunga sakura ...ai like
ada banyak lagi ....tak larat la makcik nak upload satuw satuw ...kowang kena pegi sendiri la tgks ...lain org lain citarasanya ...but yg pasti oofer nih hanya utk blog reader moon .....sebut nama ai baru dpt diskaun ...kalau kain dah di diskaun 30% .....ttp sebut nama Moon dapat lagi 50% ha mana nak dapat offer cam nih akakkakaka ....


jgn lupa kata kunci nya

I FOLLOW BLOG MOON

untung kan baca belog ai .....hua hua hua


ada entry pasal globe n dis good offer kat blog dia org

Azie
Erin


****************************************************
riniy said...

mmg best gile..hahaa..kain murah2,kualiti bagus plak tu kan. yg best tu sbb da bg diskaun tu pun dpt lg 50% sbb moon..

apa pun, mmg nk kena repeat lg sekali mgu dpn bwk banker..tp ada ke lg org yg nak amik upah jahit ek?

************************************************************

Blogger Sofu said...

Moon....mmg best la trip ni..ada lagi jgn lupa jemput I tau..:D
Rushing sbb ada appointment kt SPA kt Maju Junction..
Balik rmh bila tgk balik rupanya silap pilih kain..hehehe...x pe nnti nk repeat lagi ngan hubby plak..


*************************************************************


Thursday, January 29, 2009

kedai lampu murah

Thanks to Mas sebab rekemen kan kedai lampu neh kat aku ...mmg tersangat la murah hokey murah giler . Moon dah gie dalam 10 kedai ++ semer yg kat puchong den pegi . Mana yg murah Moon beli la kan . Aku mana nak beli benda yg mahal mahal nih kan . Yer la kalau boley dapat 1 brg tew RM 100 buat apa nak bayar RM 2oo utk benda yg sama. Tang nak membeli nih kena la menjadi pembeli yg bijak yer puan puan . Kerana at the end bila u total kan semer bill bill u tu ...u pasti akan tersentappp melihat amount nyer ...1 + 1 ...2 ...dan bla bla bla

ok back to da story . Mas ada bagitau pasal 1 shop kat Puchong nih . Moon pun ada sembang with my bos n dia kata mmg benar kedai nih sangat murah ....so mak mmg mengeletiks bila dgr perkataan MURAH nih ...so pegi la ngan pak sutan ..Nama dia HOUSE LIGHTING SDN BHD ...kowang aku promot neh ..nanti aku pegi beli kipas sila bagi discount ek ..tambah nak beli energy saving bulb 14 bijik ...sila jgn charge mahal mahal

Kedai nih sederet ngan kedai kedai perabot jati kat puchong . Sederet ngan Ipoh Station ...masuk kedai nyer terkesima aiii u .....melangot la nko tgk lampu pelbagai rupa ....nak nangeh pun ada . sebab ada 1 lampu tew i beli harge RM 80 kat kedai dia RM 49 ajeeeeeeeeeeeeeee tekanannnnnnnnnnn. Tak pe la kan tak der rezeki aiiii la tew .Yup mmg banyakkkkk macam macam ada n penting very affordable . Nko nak kerawwang , nak klasik , nak moden , nak simple ? u name it ....semer ada

Bila dah banyak cam nih baru la kowang boley tawaf 21 kali kat dalam nih ...bukan setakat 7 kali hokey ...tgk la sampai juling bijik mata hahahhahah akak suka masuk kedai neh . hua hua hua sampai 3 4 kali tukar hahahha penin en sutan melayan ...ampun tuanku ...
Cuba tgk lampu neh RM 190 ...kat lain semer moon tgk RM 250++ ...ha cam mana tew ..comey kan yg nih ...ala romatik gitew. Tujuan utama dtg nih kita org nak cari lampu seksi utk bilik kita org hua hua getiks kay ....yer la tuan umah misti la nak lepak sampil tgk siling tgk lampu yg cantek ...baru la tenang jiwa raga kan kan kan ...tapi aiii tak a mik yg nih . Kalau kowang berkenan pegi la sambar skrg .
Ha yang nih cam dalam secret recipe tew kan ..kalau kat kedai RM 5 rat kan ...sini 2 rat je hokeyyyy alamaks harger berpusing plak . sowi la aii pakai kamera phone je sangat senang nak wat sindeket mencuri curi amik gambo . Kang bawak slr ingat aiii nih reporter plaks Ha yang comey nih beharga RM 69 aje u ollsss ...mantop . Simple je . Yang mana aiii beli ...tak ley la bagi tau tunggu la nanti aiii tayang la kat sini ...hua hua hua

Tapi kalau lampu lampu MEMANG MURAH ...area Puchong tak der lagi kedai yg ley lawan harge kedai nih ....even deretan kedai lampu kat Tesco puchong pun lagi mahal ....

Kowang pegi la House of Lighting nih ..memang tak nyesal ...tapi kalau ada kedai lagi bagus , sila la share ek

PASAL KEDAI NIH LAGI DI SINI

Lain entry yg ada cerita progress umah
- Proses pemasangan lampu
-proses kitchen cabinet ( harge tintet tew salah ya ..tew utk dpn sahaja)
-gambar kitchen cabinet before n after
- kain langsir murah kat nilai square
- Gambar kitchen cabinet ( it cost me near 9K + grill 1 umah)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...