Showing posts with label kedai lampu murah. Show all posts
Showing posts with label kedai lampu murah. Show all posts

Thursday, October 21, 2010

Kedai lampu Houses Lighting Puchong

Ha sambungan lagi ...syok wat entry nih sebab nih la penyumbang terbesar hit kat blog nih hahahhaha ....( harap maklum hasil darik kamera hp )

Tujuan utama adalah utk membeli lampu utk umah di Taiping for mama n papa sbg adiah . So that nanti dia org pasang lampu muga muga teringat kat kita org ...Sabtu nih dia org pindah Taiping ....so no more kajang lor sebab Papa dah pencen ...so we ols ke Taiping this Saturday


wahhh tauke kidai manyak laku ka terus cat baru lor ..plz take note kedai nih di tutup on monday ya and bussiness hour is 10 am - 5 / 6 pm

maaf ek gamba semer mak snap yg mana mak berkenan la ek aakkaka

harus la bawak tauke besar yg nak masuk umah baru tak lama lagi akakkaka . Nanti bwak org umah skalik ya Pak Juhri
RM 99
RM 129 sangat lawa n sweet...besar lak tew
ha yg slalu nampak dalam sercet recipe tew ala ala nih kan RM 270 kay
Rm 99 dah skrg
RM 119 ada lamp shade ...kiut sangat
yg juntai2 cam nih pun banyak weyyyyy lawaaa n MURAH
lampu luar umah - gantung style
lampu luar umah atas pagar ada banyak
kalau umah anda plaster siling yg rata tew je elok letak downlight ....RM 5 pun ada kay
ha nanti jadi cam nih la ...
RM 69 ...multi color and ley jadi lampu putih ...sangat berkenan . Asal nak beli nih ...tapi nak bg utk parents kang takut dia org tak berkenan fancy2 cam nih
alamak lupa harga dia below RM 15 rasanya
Rm 12 sajo lampu dinding ....

so lampu mana kita org beli tak ley la reveal skrg ....ahahahha ...energy saving bulp RM 7.90 seketul ya ....

kalau brand philips murah dekat kedai hardware kat nilai ...berhadapan nilai square ...semer volt RM 10




Monday, April 05, 2010

Kedai lampu murah

Jikalau anda type " kedai lampu murah " di pak google ...maka my entry duk 1st kay Results 1 - 10 of about 307,000 for kedai lampu murah. (0.08 seconds)

wah gitew ..kalau cek nuffnang nyer keywords pun benda alah nih mmg duk top kay ...wah glams gitew terasa nak bwak notebook pegi kedai lampu tew tunjuk ( mana tahu dapat lampu cantek brg sebijik dua )

Tapi kedai nih mmg bagus ...nanti kowang kalau nak gie kedai dia sila la ek . Kat puchong sana ...

Google search tew akan membawa anda ke SINI

alamat kedai lampu tew :
Houses Lighting Enterprise
no 33 & 35 Jalan BPU 6
Bandar Puchong Utama
47100 Puchong
012 2683790

WALL STICKER FOR SALE - ada kat entry kat bawah