Showing posts with label house of lighting. Show all posts
Showing posts with label house of lighting. Show all posts

Thursday, January 29, 2009

kedai lampu murah

Thanks to Mas sebab rekemen kan kedai lampu neh kat aku ...mmg tersangat la murah hokey murah giler . Moon dah gie dalam 10 kedai ++ semer yg kat puchong den pegi . Mana yg murah Moon beli la kan . Aku mana nak beli benda yg mahal mahal nih kan . Yer la kalau boley dapat 1 brg tew RM 100 buat apa nak bayar RM 2oo utk benda yg sama. Tang nak membeli nih kena la menjadi pembeli yg bijak yer puan puan . Kerana at the end bila u total kan semer bill bill u tu ...u pasti akan tersentappp melihat amount nyer ...1 + 1 ...2 ...dan bla bla bla

ok back to da story . Mas ada bagitau pasal 1 shop kat Puchong nih . Moon pun ada sembang with my bos n dia kata mmg benar kedai nih sangat murah ....so mak mmg mengeletiks bila dgr perkataan MURAH nih ...so pegi la ngan pak sutan ..Nama dia HOUSE LIGHTING SDN BHD ...kowang aku promot neh ..nanti aku pegi beli kipas sila bagi discount ek ..tambah nak beli energy saving bulb 14 bijik ...sila jgn charge mahal mahal

Kedai nih sederet ngan kedai kedai perabot jati kat puchong . Sederet ngan Ipoh Station ...masuk kedai nyer terkesima aiii u .....melangot la nko tgk lampu pelbagai rupa ....nak nangeh pun ada . sebab ada 1 lampu tew i beli harge RM 80 kat kedai dia RM 49 ajeeeeeeeeeeeeeee tekanannnnnnnnnnn. Tak pe la kan tak der rezeki aiiii la tew .Yup mmg banyakkkkk macam macam ada n penting very affordable . Nko nak kerawwang , nak klasik , nak moden , nak simple ? u name it ....semer ada

Bila dah banyak cam nih baru la kowang boley tawaf 21 kali kat dalam nih ...bukan setakat 7 kali hokey ...tgk la sampai juling bijik mata hahahhahah akak suka masuk kedai neh . hua hua hua sampai 3 4 kali tukar hahahha penin en sutan melayan ...ampun tuanku ...
Cuba tgk lampu neh RM 190 ...kat lain semer moon tgk RM 250++ ...ha cam mana tew ..comey kan yg nih ...ala romatik gitew. Tujuan utama dtg nih kita org nak cari lampu seksi utk bilik kita org hua hua getiks kay ....yer la tuan umah misti la nak lepak sampil tgk siling tgk lampu yg cantek ...baru la tenang jiwa raga kan kan kan ...tapi aiii tak a mik yg nih . Kalau kowang berkenan pegi la sambar skrg .
Ha yang nih cam dalam secret recipe tew kan ..kalau kat kedai RM 5 rat kan ...sini 2 rat je hokeyyyy alamaks harger berpusing plak . sowi la aii pakai kamera phone je sangat senang nak wat sindeket mencuri curi amik gambo . Kang bawak slr ingat aiii nih reporter plaks Ha yang comey nih beharga RM 69 aje u ollsss ...mantop . Simple je . Yang mana aiii beli ...tak ley la bagi tau tunggu la nanti aiii tayang la kat sini ...hua hua hua

Tapi kalau lampu lampu MEMANG MURAH ...area Puchong tak der lagi kedai yg ley lawan harge kedai nih ....even deretan kedai lampu kat Tesco puchong pun lagi mahal ....

Kowang pegi la House of Lighting nih ..memang tak nyesal ...tapi kalau ada kedai lagi bagus , sila la share ek

PASAL KEDAI NIH LAGI DI SINI

Lain entry yg ada cerita progress umah
- Proses pemasangan lampu
-proses kitchen cabinet ( harge tintet tew salah ya ..tew utk dpn sahaja)
-gambar kitchen cabinet before n after
- kain langsir murah kat nilai square
- Gambar kitchen cabinet ( it cost me near 9K + grill 1 umah)