Friday, February 20, 2009

Gambar sepenuhnya

Meh la tgk ..
Dari angle pintu dapor
Dari angle belah dalam umah
Cik Yaya

Pemegang dia moon pilih yg straight cam nih . Very da simple . Ada 4 jenis pemegang semer nya . So boleh pilih mengikut kesukaan anda.
Kayu ni mmg kaler hitam sepenuh nya . Nama dia ebony black . Ada banyak kayu jugers . Cabinet nih pun ley campur2 kayu cam nak kaler hitam putih ke kaler kaler ke hahahha harga tetap sama . Tapi kalo campor2 cam peliks plak kan ...nampak meriah semacam plak kan . Click on the pic , anda leh nampak tekstur nya

Yaya buat QC . So macam mana dik ...lulus ke
Lulus la mummy . Ha lepas nih Yaya kena rajin la tolong mummy ke dapor ek . Maka sudah settle la sudah kesemuanya ...maka boley la kiter pindah masuk

Lampu tangga yg ala romantika di amor hua hua tetiba lari konsep . Dari moden ke kerawang cam nih ...hahahh bantai je . Janji den suko lampu nih . Buat aiii berkobar2 nak naik atas hahhahah ada ke alasan cam tew hua hua hua
Ini la rupa dia ..berat woo . Harge nyer below 100 ya u olls.

Plan nak pindah besok , tapi daddy plak ada kije nak kena standy dari malam nih sampai besok . So postponed la hingga ke next week .So next week acara pindah umah la . Maybe by last week dah ada org pindah masuk . Tak da la sunyi sangat . Kalau tak harus tetiap malam tido dengan semua lampu terpasang ekekkeke

18 comments:

notti netti said...

wow....cantiknyeeee.....nak buat, tapi budget takde lg...huhu

genny da bomb said...

moon....mmg untung sgt moon beli umah tu..kitchen dia dh sedia2 besar kan...cantik le moon..kc pun panjang besar jekkk...bape tu moon??lupa la 6k ek??

Willie said...

Wah Cantiknye!

Mummy Dasy said...

lawa2 I likeeeee

sujaihah said...

cantikk nyer...tgk gambar dah cantik lum tgk betul2 lagi...ader pulak sicomey tu..makin berseri la :)

salam perkenalan :)

Mrs.Nury said...

dapur moon dah siap..dapur nury jugak blum siap2 lg hehehe....cantikla moon.Warna hitam nampak modern,kemas & simple

JuJue said...

woww weeee...sangat cantiksss skalii!
kalo gi kolumpoo nak tido umah moon..yeaa yeaa..
bior lah ko kata aku muka tak malu ponnn..aku ttettapp nak pegi! nak tido kat dapor yg sannntikkk tuh..

are-nie said...

salam..
moon berapa bajet untuk kithen cabinet tu? cntik le...

Sofuriah @ Sofu @ Sufei said...

Cantik tul kc tuu...hitam itu menawan laaa...
nasib ada QC kecik..sure lulus pnya..hehehe

IzzasaifuL said...

Salam, Moon..apa kabar? baby Yaya sihat..dh besau dh dia kan..my Hanna pun dh nk msuk 9 bolan..kejap je rasa..

hmm..kita dh 'pindah umah' gak..visit kami kat sini ekk..izzasaiful.wordpress.com..

c uu..

s2m3r said...

huwaaaaaaaaaaaaa
rumah moon dah siap
rumah ila gak cam tu je tak siap2

gEe said...

moon..
wahhhhh gee pon sgt2 soookaaa itu kitchen kabinettt..menarik wehhhh!!!

Mrs.R @ Emi said...

lawa........................
warna merah ada x?
hihi

ayien78 said...

moon...very da superb!!!!
suka tang kc tu...umah ayien mula2 buat camtu rupanya...pastu bila dah dok umah...letak segala benda atas tu...sepah2 tak hingat...huhuhu jeles lak tgk moon nyer ...sgt suci dan tidak tercemar dgn brg2 bersepah sperti kc ku

Miss Moon said...

Ayien , tak lama lagi bakal penuh jugers tew akakkakaka

azrin said...

amboiii..cantik ye...jatuh cinta la..berapa bajet ni...ade dlm 10k ker...

nzh1979 said...

moon..siler la impom saya buat ngan sape itew kc eh..
saya sedang berkira2 utk reno dan wat kc nih..
haih udah berbulan pindah..tapi duit gak tak dpt2..huhu.. tak leh wat ape..pindah gitew je..

moon jgn lupa eh..sms ke boh sini ke kontek kc tu eh..
tq moon :D

Miss Moon said...

Zam , kc tew berharga 6k + ngan sinki 2 . Kayu boley pilih

kontraktor tew cina , kedai dia kat kajang . Nom tepon dia 016-9181603 nama dia wai .

ok gaks dia nih tak paksa kiter suh amik . Dia tunjuk2 kat kiter . Kerja nya pun kemas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...