Tuesday, February 10, 2009

Gathering PHOTOMAMA

Hari Ahad kami ke Gathering photomama . Ive told Saiful Nang that i will show up ...walaupun Yaya sedikit kurang sihat ...rugi plak rasanya kalau terlepas 1st gathering nih ..Kami sampai kol 10 am . Wah sangat ramai mama's n papa's yg ada kamera tergantung kat leher memasing .

Thanks to Munirah ( yer nama kita org sama ) selaku tuan umah ...Lawa nyer umah nyer sangat besar ok ...Thanks to Saiful Nang sebab organise kan gathering nih . Banyak info yg sangat berguna ....

Im a momma .....i love photomama ....wah sangat best jerit cam tew hua hua hua

Moon tak sempat snap apa apa gambar since Moon kena kepit my " handbag " aje ....(yaya) ..To all momma sowi kalau ngak sempat berkenalan ngan semua ..overall m mg best sangat ...makanan pun bestttttt.

Sesiapa yg lom join photomama ...jangan tunggu lagi ...come n join us . The 1st community for mama . Anda tak perlu camera yg cangih2 ...konsepnya everyone can snap beutiful pic ..khasnya gambar anak masing masing ...moga kite menjadi photographer yg terbaik untuk anak anak kiter ...n biar lah kiter berasa bangga kerana gambar2 yg cantik itew di ambil oleh kiter sendiri ....menggunakan apa jua kamera termasuk la kamera handpone .

Sesiapa yg terlepas gathering nih jgn wisau ..im sure there will be another gathering , gathering nih hanya utk 20 org dulu . Nasib moon sempat letak nama , kalau ngak terlepas la

PHOTOMAMA

Jgn malu malu ya ...im one of the expert kat sana ...walaupun ngak la se expert mana ...setakat utk share sedikit sebanyak boleh la ..tapi kiter mempunyai satu persamaan di mana kiter semua suka sangat amik gambar anak anak kiter kan ...so ...meh la join photomama

When SN approach moon tanya mau ngak join ..moon malu n segan sangat ...since im not that gud pun ...moon ikan kicik aja ..ada banyak sangat ikan ikan besar kat luar sana , but dia kata moon kena percaya kemampuan sendiri kerana banyak benda yg boley di kongsi bersama mama mama sekalian . Thanks SN kerana percaya kan moon .

Ada ramai lagi expert di photomama ...nama nama besar seperti Zubye , Ayda , CT Ruzaimah n KC pun ada . Wah sangat bangga kerana mama mama di atas sangat berjaya dalam bidang memansing .

4 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alamak tka tau pun psl gathering ni .. bz dah lama x msk photo mama ;-(

Farhan Iqbal said...

huhu...
we hv met...
kurang2 betego hi2 bye2 dah ok da...
hope ur anak gadis akan cepat sembuh...
and time kasih sbb datang jenguk blog...

^^v

NETTY said...

WOW, TERINGIN NAK PERGI...TAPI DAH CUKUP ORANG. NAMPAK CAM BESHHH..

Miss Moon said...

mmg beshhhhhhhhhhhh
insyaallah netty next time ley join lagi