Wednesday, February 25, 2009

Jemputan Kahwin - On behalf

Hai kawan kawan....saya on behalf Marsila ingin menjemput rakan rakan sekalian yg mengenali beliau untuk menghadirkan diri ke perkahwinan adik perempuannya di Labis .

Terbuka pada rakan bloggers n FP .


4 comments:

Willie said...

Kalau saya pergi...boleh tak?

Kak Senduk said...

akak masih lagi terpinga2..sape kawen ni....akak di jemput ker..dah dekat ngan kg mak akak tu...

nak tanya pengantin lelaki kendu tak?(ensem)..motip tanya ensem ke tidak?..baru bersemangat uolsss

Miss Moon said...

akak weiiii ...kalau kak senduk nak pegi pun boley ...skalik ngan kak bed . Nih kawan aiii ...adik dia nak kawen . Since dia tak ley nak berblogging dia mintak aiii jemputs kan.....meh la kak senduk ..pasti meriah u olsss kerana mariah carrey dtg labissssssssssss...klasssss

happy2gether said...

Moon,mai x dapek lah..annie kawin..psttt moon, mai baru ley tgk gambo2 kat blog ni, kalo x bole baca jek, gambo ilek...cantik betul dapur umah baru moon, mai suker sgt, lampu2 pon byk yg sama taste mai, bestlah nak pindah umah sendiri kan? nanti mai dtg serbuuuuuu ek?ehehhehe

Miss u!