Monday, February 23, 2009

Im mc ari nih

Saya kena sakit tekak + tak da soraaaaaaaaaaaa
mak sangat rock ari nih .

Pagi tadik ke kinik nak amik ubat sakit tekak
last skali doc tew kata i give u mc
takkan nak kije cam nih
aircond lagi buat awak gatal kerongkong ...

saya tgh banyak kije ...mampu kah ku duk kat umah
golek2 atas katil tanpa memikir kan hal kijer ..

So nanti kol 11am i chow la balik umah ...
yup gatal gilors anak tekak nih rasa cam nak garu garu je

so plz dont call...me sebab i wont be able to pickup phone
i boley angkat tapi sora saya tak kuar laaaaaaa

hahhahahah pagi tadik punya la nak sembang hahhahah
saya mana boley diam diam nih ....tak pa la ada la hikmah di sebalik nya
ok ok saya diam skrg ....

4 comments:

Lenny said...

moon... sama la kita.. arini pong mc.. keje manyak.. tapi tak dapat nak g keje sbb demam.. selsema.. pastuh batuk kung kang.. kung kang... haishhh... nie work je la dari umah.. kang kot tak.. jangkit org lain susah..

Mrs.Nury said...

Get well soon moon.Skrg ni memang tgh musim demam.Cuaca panas la katakan

Willie said...

makan asam byk byk.

Mama Lyna said...

kami ada menjual baby tight, legging, sock and kids outfit
sila layari http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com