Friday, February 27, 2009

Bila semer org pindah opis

tadii pegi hq ...so kalau pegi ke sini mmg tak sah kalau tak singgah ke tempat Ila ...i know she's still on maternity leave but ..my bos kata dia ada nampak Ila duk pack barang . So apa lagi terus aiiii terjah ke tempat ila ...sampai sampai kat tempat cek mek ni dia tak der kat tempat tapi apa yang ada adalah kotak kotaks ini ...waaaa apa kah yang sudah terjadis. Ila nko nak gie manaIla yg habih pantang ...ila nampak kuwus la n ceria je . Ila tetiba nko nampak cerah je hahahahha yo la kan asyik bertapa kat umah hahhahahah . Ila begitu tekun mengemas barang . Ila akan pindah ke Menara ...waaaaaaaaaaa im gonna miss u la ila . Sampai hati nko tinggalkan aku ...dulu Mai pindah nih nko plakssssssssssssssss

Slamat mengemas la kowang ek .....siti siti siti , masak apa itew siti ? Manyak wangi sampai rumah saya jugak ada bau ...wah sangat panjang juga ini punya beras ( iklan dalam radio ). Everytime aiii nampak siti mesti nak panggil dia ...siti siti siti . Kowang nih heppi ke atau terpaksa happy sebab kena pindah .....lepas nih tak da la daya penarik nak ke TM IT ...sebab kowang dah tak da . Apa guna nya aiii nak ke sana ..dapat kah kowang rasa kedukaan hati kew ini .
Asal tetiba pinggang ku nampak begitu ramping seperti ratu kebaya...hua hua hua ...aku sendiri yg tetiba loya hua hua hua ..masa nih moon duk explain kat siti ..nanti kuar la bulat2 hahhahahah tgk la gaya tangan aiii yg membuat bentuk bulatan hua hua hua . Ila nanti aku pasti windu bangat sama kamukkkkkkk
Tgk tew tetiba ku rasa cam aku nih hitam legam je hahahh sebab ila putih melepaks . Im surely gonna miss u Ila . Sora nko yg satu level boley dengar tew ...n then time kiter melepaking kat secret recipe .....waaaaaaaaaaaaa . Filla pasnih takkan kiter nak roggeng berdua aje ...Ila nanti awak akan windu kat saya tak? hu huuuuuuuuuuuuHabih tew sapa nak lepak lepak ngan aku nehhhhhhhhh . Pasti nya hidup aku tak semeriah dolu ....wahhhhhh mak sedey neh


6 comments:

Lenny said...

ila.. aku nak kasik moon plak jeles... pasni.. kita lepak sama plak okeh.. kita g ukur mid veli tuh okeh.. ada sale je kita terjahh... ahhahahhaha...

moon,

jom le join!hehhehehe

happy2gether said...

kureng2 lenny...mentang2lah mai dah xdak kat Menara tu, rindu lah kat korang semua, kang cuti sek mai pi cbj n menara...eheeh nak gak melepak ngan korang ek?bole? sentap bila sorang tecampak kat puchong...

Moon, awak nampak slim nih? ramping nyer pinggang, apa rahsia ni?ehhehe

RADIOKITA said...

Selamat Datang ke Internet Radio yang hanya boleh didengar melalui pc atau laptop anda sahaja.

Anda juga boleh download lagu2 hits-lagu2 nasyid secara percuma di site rasmi kami di;

http://malaysiaexpress.net/radiokita.html

makasih

genny da bomb said...

oooo moon...dah pindah dah ke..nuqman cakap isk dah byk ari tak gi neseri hehehhe..

Miss Moon said...

Len , sowi album nko lambat sket . Mak duk bz uruskan hal perpindahan umah

Mai , jgn percayakan gambo tew ...nampak ramping sebab nyorok blakang ila ...hakikatnya idak la begitew

Genie ...kiter dah pindah . Isk seminggu katy umah nenek dia . Sufiya je pegi sekolah

ila de cute said...

moooooooooooooonnnnnnnnnnnn, sebenarnya sgt sedih la kena pindah menara ni. hhuhuuh sungguh tak best. sian gue, pagi2 bangun kena naik lrt pi kerja... uwaaaa... sure rindu kat moon n buk filla. tapi takpe, kat sini ada lenny plak, kalau ada mai dulu sure lagi best...

lenny, wajib la pi meronggeng ke midvalley..kalau line clear aku leh pegi klcc, pastu terus balik rumah... hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...