Monday, February 16, 2009

Isk pun nak cat sendiwi

Tukang cat yg menghasilkan cat yg abstract . Nama dia encik sutan iskandar ....hahahhah nak jugak dia cat bilik Isk . Kasik la chance kat dia kan . So that dia tahu payah jugers nak cat bilik nih ...pasnih jgn sesuka nak wat kotor bilik kay jangan sesuka nak wat art attack kay . Punya sonok la dia dapat cat sendiwi ...yg menitis atas lantai pun banyak akakakak tak pa la Isk . Mummy n daddy kasik peluang utk Isk belajar .
Bilik Isk kaler biwu , n bilik adik kaler pink hahahha kaler default la yer


14 comments:

Anonymous said...

hai moon...saya slalu jgk kat blog u...best...nanti update lah pasal umah lagi ek...
ur kids pun comel2 .....
bila nak pindah umah baru...

Lenny said...

pandai nyer abang isk cat... bagus.. bagus...

Kasih Aleeya said...

waaa bestnyer...mesti isk suker dpt conteng2 mcm tu... bagus arr moon..biar isk tau..nanti konpem dia bangga...nanti kalo aku gi umah ko..mesti dia tarik aku nak tnjuk dia yg cat sendiwi bilik dier!! auwww..

genny da bomb said...

wahhh bagusnye cat sdiri...huhu..kan best kalo cat tu kejap je...bleh kecikkan umah..pastu cat abis suma pastu besarkan balik..buleh tak???hahhahhaaha

JuJue said...

anak teruna...kena la rajin ngan pandai wat keje2 cam gitu kan isk...

anese said...

moon.rajin anak teruna mengecat ye...meh la cat rumah untie sekali..byk art attack yang leh buat heart attack org yg tgk..hahah..

JuJue said...

yang yang...kepala saper ko nak parut yang??

hanum dan eddy said...
This comment has been removed by the author.
hanum dan eddy said...

salam kak murni.. waah.. isk da pandai cat bilik sendiri.. lepas ni leh ar pinjam isk.. hehehe tolong ngecat bilik darwisy lak.. huhu..

mrsslurp said...

wahhh best nyer...
harus le isk nak cat sndiri kan..sbb bilik sndiri ye x!
ps : xsabo2 jgk nih nak masuk umah sndiri..bleh mngecat bagai..ehehe

Mrs. MD said...

Isk nnti tlg cat kan bilik danish plak blh ka...?? hehe anyway cantik color bilik isk tu sure dh xsabar isk nak tido dlm bilik baru kan :)

happy2gether said...

moon, mai x ley view gambo, tapi baguih lah Moon bagi Isk cat, sense of authority...eehe pastu mengembangkan dia nyer creativity gitu...hehehe x smpt nak pi umah Moon sabtu/ahad kdg2 aktiviti sek n kena antar syasya pi sek plak...

Anonymous said...

miera,

interested with your new kitchen. design lawa. can you send the name of that uncle/price. email me ok - azza@isis.org.my
thanks

Willie said...

boleh jadi kontraktor ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...