Showing posts with label sarah hughes globe. Show all posts
Showing posts with label sarah hughes globe. Show all posts

Wednesday, April 22, 2015

Hasil kain katun

Tq Ayien sebab share kan gambo nih . Bagus betul la Ayien n parents lain gotong royong cantek kan kelas anak .

Masa sale kat Globe ari tu , Ayien mmg dah bagitau dia mmg nak beli banyak . So sempat la dia beli sekayu kain katun tuh ..

So bila dah siap Ayien up kat FB and hasilnya sangat gorjes




cantek kan . Bahaya nih kalau tunjuk dekat Isk ngan Yaya . Kang dia org suh jugaks buat cam nih hahhahaha pitam .



 ha tu dia ...mmg laku cam pisang goreng la kain kain katun nih semua . Ikan celup tepung pun dok selaku nih hahahahahha . Skrg kain katun nih tinggal amat la sikit sebab most of em dah di borong masa sale last month

Moon siap ckp ke tauke

Ala , tak sempat I nak beli utk bilik anak I

Tak pa Moon nanti akan dtg lagi yg lagi cantik . Masa tu u choose ok

terus  hati berbunga2 bila tgk sample kain katun yg bakal sampai . Sangat comey .....bila sampai ? Yg tuh I tak beberapa sure ekekeke


ni org punya order ...lepas 1st June 2015  dah tak boleh buat tempahan jahit dah tau 


So untuk sesiapa yg berada di luar KL n selalu sangat terlepas time Moon buat sale . Korang ley beli jugak kain kain nih sekarang . Kalau kebetulan free n boleh dtg , korang ley pakai kupon nih utk dapat potongan harga sebanyak 50%

tunjuk je dlm phone ke ...tab ke ...i pad ke ...atau print out pun boleh


tunjuk je kat staff n nanti dia org akan bagi potongan harga .

offer nih sampai 30 May 2015 ya semua


Tuesday, March 17, 2015

Laporan Jualan utk Moonpunyerblog di Sarah Hughes Globe

Laporan penuh baru nak buat hahhahaha ...ini adalah masa sale 8 hb mac 2015 ..hari tuh buat laporan separuh je

yg pasti nya skrg ramai dah tahu pasal sale nih n semua pun happy sebab dapat beli kain kain yg cantik dan berkualiti pada harga yg sangattt la murah tak masuk akal kadang2 hahahah

Badge VIP moon punyer blog pukul 12 dah habis licin ....padahal moon bawak 80 pcs tuh . ....kemudian tambah plak ngan kad blog moon dalam 100 pcs pun habis . Dia anggarkan dalam 250 org dtg or maybe  more


kat dalam nih mmg padat la ...sampai semua pun kena tunggu utk kain di potong hahahha ...lepas pukul 3 baru la keadaan kat atas nih bertenang sket hahah


 
 
 
 
 Dari pukul 10.15 am dah ada org tunggu . Moon sampai pukul 10.30 am masa tuh pun dah penuh n semua duk usha kain dah . Dah siap siap chup nak yg mana satu
 
 Tapi sila take note ya . Harga special tak masuk akal nih hanya pada hari jualan Moonpunyerblog yang biasa nya 1 hari sahaja . Bila kah tarikh sale tuh ...korang kena slalu intai kat blog nih . Sebab biasa nya Moon mmg akan announce 2 atau seminggu awal .

 tempat yang paling hangat sekali , harus la bahagian kain katun . Bahagian nih la yang pertama sekali gondol

 permandangan org pegang sekayu kain terus mmg biasa di atas nih time sale hahahha kadang kiri kanan heret kain .

 pukul 2 lebey cam tuh ada tarian singa ...yer la masih dalam CNY celebration kan ...pandai depa terus pie terkanm mesin cashier hahahha
 ramai jugak yg tempah terus utk raya
kain nih bukan sikit ya ...tgk je la berapa banyak roll kat bawah tu yg dah gondol

 
 Mr Doshi is so kind siap perkenal kan Moon kat semua org ngan semua tenant kat bangunan nih . FYI kain langsir nih adalah di bahagian lvl 7 ...tapi di bahagian lvl 6 adalah bahagian alatan perkahwinan kira anak beranak syarikat bunga riben jugak la nih . ..nama kedai barang kawen kat lvl 6 adalah Celebration

    
 bergamba kenang kenangan gitu hahahhaha
motip bergambar ngan roll yg kosong ? hahhahahah

 bersama team Sweeto n Teego n Hajra ...dia org mmg dah berkamppung kat ground floor dari hari jumaat ...so hari Ahad dia org naik kat atas . Nanti moon wat entry khas ya sebab according to Atie . ...skrg Tart Nenas mama dah bertuka brand menjadi SWEETO


bergambar dengan sebahagian staff yg mmg duk bz dari pagi sampai ke petang ...tq korang

habis event ...kije mak belum habis lagi . Naik kat atas plak bahagian management utk mtg plak . Sempat Ketan n Madam Sarah tunjukkan new collection yg akan datang ...yg pasti nya sangat cantek n meletop n high class ...

Tq semua yg datang ya ....

i hope korang suka n dapat jimat banyak ....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...