Showing posts with label sarah hughes globe. Show all posts
Showing posts with label sarah hughes globe. Show all posts

Sunday, August 09, 2015

You're invited to Sarah Hughes Globe

STICKY POST UNTIL 9 AUGUST 2015
 please scroll down for new entry 
tq


Assalamualaikum semua

Anda di jemput utk jualan istimewa utk pembaca blog Moon. Sale ni adalah utk kain langsir n upholstery item cam sarung kusyen n etc

Sapa yg pernah dtg sale nih mmg tahu bahawa pada hari tuh mmg kain akan drop giler2 nak pitam punya. Kalau tak caya cer tanya sapa dah pernah pergi. Kadang kain harga RM89.90 semeter pun ley drom sampai RM 25 atau pitam lagi drop ke RM10

So semalam Moon pergi jumpa owner Globe n dia bagitau tarikh sale adalah weekend nih. Yup i know sedikit short notice but nih je tarikh yg available. Awal bulan ari tuh tak dapat buat sebab area jln Tar agak hot kan ngan demonstrasi semua tuh....akhir bulan pun sama. So ni Moon cakap terus terang terus la ya. :)

So sapa yg tgh cari langsir utk umah baru korang sila la dtg ya ....baru la save duit.




Kain akan di jual flat price seperti biasa ...ada RM 3 , RM5 , RM 10 n RM 25 .

Kali ni stok baru sampai adalah kain upholsteri yg sangat gorjes yg mmg utk hotel2. Moon tgk pun terus berkenan sambil dalam kepala duk pilir kain kusyen mana aku nak ganti nih. Yer la sebab lawa sangat .........




boleh dijadikan sarung kusyen n boleh jugak jadi langsir ...perggggg




  

Lepas moon upload gamba kusyen n sopa hijau nih ramai sangat yg suka. Kali ni stok banyak kain upholstery...kalau korang nak buat alas kerusi ke sarung kusyen ke ...kain macam nih sangat sesuai.


ni contoh sahaja k 


ni plak kerusi di rumah Moon. So kalau korang ada jenis sofa cam ni yang boleh di tukar sarung, maka kain upholstery kat globe ni mmg sesuai. Masa Moon tempah sarung utk raya hari tuh, kain baldu nih semua belum sampai.


 


ada banyak lagi tapi nih je moon sempat snap. Sampai kat sana semalam pun dah lewat




  


utk kain corak bunga2



 


ada banyak lagi kat lvl 7 nih n korang kena dtg sendiri n tgk baru puas hati . 

So nanti Jumaat Sabtu Ahad nih mmg utk kasik clear kat lvl 7 nih ya sebab nak make way utk stok baru. Alahai...kain baru sampai pun nak kasik clear jugaks...baik hati sungguh la pihak globe utk my readers.

So kalau nak beli make sure ukur betol betol sebab takut dah balik n kain tak cukup, korang dtg balik ke lvl 7 kain tuh dah habis. Sebab kali nih sapa cepat dia dapat ya


7 8 9 Ogos 2015
Jumaat , Sabtu Ahad
11 am - 4 pm
Lvl 7 , Sarah Hughes GLOBE jln TAR KL


Moon akan ada kat sana pada hari Sabtu n Ahad dari 11 am - 4 pm

Just naik lvl 7 n bagitau korang tahu pasal invitation nih dari blog moon ya. Kalau korang dtg pada SAbtu n Ahad sila la jumpa kak Moon dulu ya ...auw



Please take note:

7- 9 ogos jugak akan berlangsungnya City Grand Prix so kebanyakkan jalan di kl akan tutup. Jalan TAR tak tutup tapi takut korang nak masuk tuh masalah sikit, so harap dapat rancang perjalanan anda dan elakkan jalan yg di tutup. Jadual perlumpaan DI SINI


"The first KL City Grand Prix, will be held from 7 to 9 August 2015, will see drivers zip through a 3.2km temporary circuit with 11 turns, along well-known streets of the capital city- Jalan P.Ramlee, Jalan Ampang Jalan Sultan Ismail and Jalan Pinang." 


Wednesday, July 01, 2015

Sarah Hughes Globe Latest Offer

1) Langsir dah siap

Last weekend Moon pergi ambil langsir yg dah siap. Sebenarnya dah siap lama tapi last week baru berkesempatan nak gie ambil.


kali ni lari dari warna coklat ...warna kelabu. Kalau tak mmg warna tuh je la yg menarik perhatian mata ini. So Ketan rekemen kan koleksi terbaru yg baru sampai dari Spain hahahhahaha.

 
ni la contoh nya. So kita amik la yg sejebon cam ni ...cuma utk bantal kecik tuh masa sale ari tuh kain tuh belum sampai. So moon tukarkan ke kain plain hijau pucuk pisang. 



untuk bilik isk pun moon tempah jugak sebab cam dah lama pakai yg tuh hahahah. Persis tauke sungguh kan every year tukar langsir...yer la dah murahs kan la la la la.

So masa gie ambil tuh sempat la jumpa Madam Sarah n jugak Ketan. Ketan kata ramai yg datang n inform dia org pembaca blog moon n tanya ley dapat BMP tak ( BMP= Blog Moon Price yg hanya di beri pada hari jualan VIP sahaja. Biasa nya 1 hari sahaja) so dia kata ramai yg cam frust la sebab tak dapat beli harga tuh n tak dapat dtg masa hari sale....olo shian sangat. Mostly yg tak tahu adalah yg dapat tahu dari kawan kawan atau sedara mara yg pernah dtg VIP sale.

Sempat la Ketan explainkan apa offer yg tengah on masa bulan puasa ni. Jualan kain sahaja sebab sah sah tempahan mmg dah tak ambil. Last 16 June dah close order dah...Ketan kata your reader punya order saja dah berlambak.



2) Offer during Ramadhan


Ok sempena Ramadhan nih ada offer sampai la penghujung Ramadhan. Kain nih baru baru ya u ols. Sebab ramai yg request nak printed bunga bunga ala english style...maka dia org keluarkan banyak printed. So kain nih selling pada RM 89 tapi sempena Ramadhan yg tinggal dlm 2 minggu lebih ni, dia org mark down kan lagi


RM 25 semeter BUY 1 mtr Free 1 mtr


ha gituuuuuuuuu tak ke pitam u olssssss kain baru lak tuh. Hari tuh sale blog Moon pun harga tak cam ni utk range printed neh

  
 

ni antara nya ya u olssssssss



Yang di bawah nih plak adalah printed yg harga RM89 semeter

RM 89.90  semeter BUY 1 mtr Free 1 mtr

 

 

nanti kalau free2 atau ke Jalan Tar jemput la ke Sarah Hughes GLOBE n naik ke lvl 7. Ada banyak kain kain yg lawa lawa n murah yg pasti nya sangat selesa kat atas tuh hahahha 

Kain paling murah adalah RM 5 , RM 8 n RM10 




3) Utk pembaca blog Moon sempena Ramadhan

Bos dah bagitau sebab ramai yg naik mention nama Moon, maka korang boleh berbuat demikian. Tersedak la ai 2 minggu nih nanti hahahha 


Every Sabtu n Ahad 
4 n 5 July 2015
11 n 12 July 2015


Korang akan dapat flat price. Kain akan di jual pada flat price RM 10, RM 15 n RM 25
Tak kesah la kain apa...yg paling mahal RM25 u olssssssss

So just mention I FOLLOW BLOG MOON

nanti dia org akan slash kan harga. Tapi hanya pada tarikh tuh aje tauuuuuuuuuuuuuuuuu


Nanti bila Moon dah gantung langsir baru n salin sarung kusyen semer Moon share kat sini kay. Tetiba sayang plak nak gantung awal awal sebab sekarang Mek Sarah tuh suka jalan jalan bawak biskut. Kang lepas makan dia pergi lap tangan kat langsir baru ai camnerrrrrrrrr hahahha







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...