Showing posts with label sarah hughes globe. Show all posts
Showing posts with label sarah hughes globe. Show all posts

Thursday, October 30, 2014

Langsir Murah , Langsir Murah

Mari mari mari abg abg n kakak kakak n adik adik sekalian

One day only !

Mana ?
Sarah Hughes GLOBE Jalan TAR Kuala Lumpur

Tingkat Berapa ?
Tingkat 7 , Home Furnishing Department

Bila ?
2 November 2014 . Hari Ahad

Pukul berapa ?
11 am - 4 pm sahaja . Lepas pukul 4 kalau dtg sila baya harga penuh ya


Harga one day sale nih lebih murah ya sebab even kain yg 30 ke 40 semeter akan jadi RM 9 je ..flat price ya . Sapa yg pernah dtg tuh mmg tahu sangat kan pasal price range offer nih kan

Jumpa di sana ...sila komen di comment ya kalau nak dtg

 sila dtg awal ya utk elakkan kekecewa n melihat rail semer gondol ekekek


Thursday, September 25, 2014

Kenal tak owner blog ni

Assalamualaikum ...

ehem ehemmm ( clear throat )

biasala pepagi cam nih kemain la nak batuk ...skrg kat umah pun duk berbalas pantun batuk hahhaha mmg bersahut sahutan la

Ok ...nih nak tanya soklan ngada sket neh ...

U ols kata baca blog Moon tapi korang kenal ke kak Moon mana satuh . Nanti pegi Globe bgtau Ai Follow Blog Moon , tapi sapa Moon pun tak kenal ...tak aci tau cam nih . Terus akak rasa nak lari nyorok celah rail langsir

Sebab seperti sale sale yg di buat sebelum nih .. walaupun ramai yg kenal n dtg jumpa Moon n perkenal diri , ada jugaks yg tak tahu yg Moon adalah MOON . hahahha ...


Ada kes di mana , moon g tegur sorang nih duk pilih langsir ..Moon tanya la ...amacam dah jumpa yg berkenan ke . Mcm mana tahu pasal globe neh


OOohhh saya sebenarnya baca blog Moon akak , sebab reader kak Moon tuh dapat diskaun 

oooo ya kaaaaa ...best la cam tuh 

akak beli langsir jugak ke 

ooo akak tak beli langsir hari nih . Akak dtg layan reader akak beli langsir ...akak la Kak Moon 

La kak moon ke ...sorry saya tak cam . Kwn saya yg suh dtg neh


Maaf la korang kalau korang tgk gamba kat blog kemain cun melecun tapi kat luar hampehs n hancus akakakka ...akak neh mmg photogenic and photogediks ...hahahhaha maka sebab tuh la di luar nampak biasa biasa je ...yg penting kat blog nampak meletop ...gituuuuuuuu ( sepatutnya vise versa la lagi bagus kan ...tapi tak pa la menyedapkan ati sendiri )

Kesimpulan nya .. make sure kenal blogger anda . Eh ada ke ayat cam nih .

So kalau dtg sopink kat Globe Ahad nanti sila la perkenal kan diri ya . Bila dah 3 thn buat sale nih rasanya dah ley cam dah muka muka korang yg asek muncul dan setia dari tahun pertama hingga la sekarang .Dari Globe tuh biasa biasa je sampai la skrg yg dah bertukar wajah . Kalau akak tak sempat nak tego semua please do tego Akak kay .

Akak ni biasalah , mmg angkut semer rakyat jelata ...anak anak pun dah faham dah .. and dia org pun sonok . Siap hari tuh Isk n Yaya dtg kat Moon n kemain happy la dia org . Rupanya ada reader yg bagi gula2 la , potato chip la ...siap ari tuh dapat duit raya la .....amboiiii kemain ya korang . Terus muka anak anak yg bosan tuh bertuka jadi ceria ekekek

 terima la kak moon yg indah gamba dari rupa muehehehhehe ...make sure kalau dtg sila tego dulu tau ...kita laga laga pipi dulu ...bersalam salaman dulu ....auwwwww amik gambo sekeping dua ke



sila perati kan kod kod ini ya

Jgn kata followwwww tapi tak followwwwwww ...gie klik follow skrg jugak ...babap kang ......

------------------ >

 Langsir silver cam umah akak nih akan jadi RM 10 per meter ...rasanya ada lagi kot sket ...


Yg nih pun akan jadi rm10 ...highly recommended kain cantek n ala kilat sket n berat je jatuh tapi ringan ...yg penting gelap gulita hahahha ..

 ok , ini tak aci sebab neh gamba 3 thn lepas la la la la la la ...tapi langsir damask tuh cantek kan ....sayangnyer dah tak der ....



Tuesday, September 23, 2014

Jemputan ke jualan Ekslusif

Jemputan lagi .....



wah Globe neh sangat rajin jemput korang ...yer la sebab korang pun rajin kan email kat dia org tanya bila lagi nak bagi discount utk pembaca blog Moon ...so bila Khan bgtau terus Moon pun mcm ....eh yer ke , ai tak tahu pun ...

bijakkkk mmg bijak korang neh ...suka kan , dapat beli langsir murah

So sebab dia org pun tak tahan ngan pujuk rayu korang ....terus dia offer la sekali lagi walaupun cam baru je offer kan ...tgk betapa special nya korang ...blog lain tak dapat tau ...blog hakak je ada tauuuu libastudunglajulaju ...






Bila ? : 28 Sept 2014 
Hari apa ? : Ahad u ols
Jam berapa : 11am -4pm je 
Tingkat berapa : Tingkat 7 
Kat mana : Bangunan Sarah Hughes GLOBE jln Tar 
Kata kunci ?: Ai follow blog Moon 


ni kalau lalu jalan belakang ..mmg nampak bangunan GLOBE kemain besar . Kalau berdiri kat depan SOGO pun ley nampak 

 
 

 
 Ni adalah gamba last time ya ...yg pasti nya hampir semua rail kosong . Nak wat cam na tuh ...semer sambar laju laju ,

My happy reader dapat beli langsir murah

       
 most kain di atas habis hokey ...

 tu dia tauke kira duit ....hiksssss

 sila peratikan BMP kat rail ya ...tuh harga utk korang je . Kalau org dtg tak bgtau dia follower blog Moon ....dia org kena baya harga full k


so jemput ya dtg ... cam jemput dtg kedai hakak plak ......

ok dah penat doh kabo ke awok awok semer . Doh kalu saper saper raser nok beli langsir muroh ...mari la ye . Kiter dok kije sining ,...kiter tolong kabo je ...



Tuesday, September 09, 2014

Langsir Murah di Sarah Hughes Globe Jln TAR

Tq semua yg dtg 7 hb tuh ...lega dah habis event . Baru la akak free sket skrg neh u ols ...ley concentrate benda lain plak ...n ai ada nak share 2 benda ngan u ols this week ...1 pasal baju kanak kanak yg comey n 1 produk Aura yg bagus ......tuh tunggu ek ...

Selagi belum event , mmg ai susah hati sebab korang neh kadang tak betol jugak . Sebab sebelum ni cakap pong pang pong pang nak dtg , sudahnya batang idong pun tak nampak . Kemain akak bgtau pihak globe reader ai banyak nih sekian sekian nak dtg .....tapi yg muncul nya semer yg tak bgtau pun nak dtg . Nasib ramai yg dtg hahahhaha ....jenuh akak duk canang kat FB . Tuh pun ada jugaks yg ingat akak tipu pasal offer neh vleyyyy...mebi sebab its too good to be true kan

So bila Khan tanya ...moon how many people are coming  sebab kita nak budget utk makanan ...

jawapan nya ........tak sure mebi 20 atau 30

sudah nya 80 dan lebey  .........vleyyyyyyyyyyy ...so nanti Moon akan ceritakan ek ...penat pun tak ilang lagi . Tunggu kepala ai ok sket baru ai cerita ya ...kang nih citer lebey lebey ai plak yg emo tak tentu pasal mengalahkan org PMS plak .......hishhhhh


Tuh diaaaaaaaa jgn nanges yaaaaaaaaaaaa ...akak dah bgtau dah awai awai suh dtg ...tuh laaaaaaaaa ( hulur tisu suh lap air mata ) sapa suh juai mahal sangat ...tak mo dtg ...kang dah frust ...

TQ yg dtg jauh dari Johor ...dari Sabah n Terengganu ...and a ada lagi yg ai tak sempat interview

Moon siap gelabah lagi ...naik kol 11 dah penuh org tunggu .

Ketan siap ckp ...' Moon we are waiting for u to launch this ...u have to write RM1 to all this fabric ....... total of 9000 mtr of fabric '

terus akak glabah u olssssssss cam menteri plak rasmi majlis


Nanti la Moon share video ...dah cam chipmunk dah suara ...pastuh sutan kata laju giler mummy cakap ...laju laju nak gie mana

tuh laaaaaaaa saya gelabah hokey ...gelabahhhhhhhhhhhhhhh sebab ramai giler org tgk ...mak nih kan pemaluuuu (  pemalu la sangattttttttt )

my cousin plak duk bisik2 dah ...wah retissssss ...retis la sangattttt



lepas event ...terus dia org kena kemas kemas ...tuh diaaa , lepas neh ley masuk more fabric


Ada sorang reader dah wat entry dah hari nih ...so sila la pergi terjah ke Blog Luvlymummy

Kalau sapa nak langsir murah , lepas nih kena rajin rajin la terjah sini . Langsir2 nya murah dan berkualiti . BUkan cokia cokia punya tau

Tuesday, September 02, 2014

Jemputan Ekslusif ke Sarah Hughes GLOBE


Jualan istimewa 1 HARI SAHAJA ...khas utk pembaca blog Moon

7 hb nih semer kain jadi flat price kay ...tak kesah la sebelum nih harga dia berapa pun ...

So jemput dtg ya semua



Tarikh : 7hb Sept 2014

Hari : Ahad 

Masa : 11 am - 4 pm only

Keywords : Saya follow blog Moon 



Semua entry tag Sarah Hughes GLOBE di SINI


 
 
 
 
nih la keadaan di tingkat 7 ...bahagian langsir 

Ceera pun datang  ngan kak Lang sopink langsir last time ...bak kata ceera , langsir murah nak arwah hahahha baca entry Ceera di sini pilih kain dan entry langsir dah siap


 cantek la sangat kan ....sebelum nih cam tak perasan sangat kain nih masa ia di rail . tapi bila dah siap n Ceera pasang kat umah dia ...alahai kemain lawa giler .

And di bawah nih plak adalah langsir Neena Anuar aka Kajol Malaysia hahahhaha


Gitu ...mmg korang skrg neh pakat pakat kaler purple ke hapa neh .... so Neena just bg I ukuran langsir di tingkap dia pastuh bila siap, globe posto terus ke opis laki dia ...senang kan .


So korang jemput dtg tau ...Moon pun ada kat sana jugaks . Make sure bila dah naik tingkat 7 cari Moon ya ...sebab ai akan kasik u kertas . So nanti bila nak baya atau potong kain dia org tahu u adalah pelanggan VIP for that day  utk dpt harga istimewa .

See u there ya

Brands (Tutus & Tux) 25% Discount.
Tutus & tux are Children gowns with frills
Gosh Brand ( Upto 50%)
Gosh is T-shirts for men, women and children

School Uniforms  10% Discount
peluang untuk beli langsir murah .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...