Wednesday, May 23, 2012

Norma telah pergi buat selamanya...

Assalamualaikum..

Untuk makluman semua yang mengikuti kisah Norma dan Talib.. Norma telah meninggal dunia pada pukul 1.00 pagi tadi dan jenazah dimandikan di hospital Serdang dan terus di bawa ke Pontian subuh tadi.. Sekarang Moon dan keluarga dalam perjalanan ke Pontian.. Mama (Ibu mertua Moon) dari Taiping juga dalam perjalanan ke Pontian.. Moon akan berada di Pontian sehingga malam ini selepas tahlil, Insya Allah..

Moon ucapkan terima kasih buat semua yang prihatin selama ini.. harap halalkan makan dan minum arwah dan sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah buat Norma... terima kasih.


(di update oleh saya on behalf of Moon) - Filla. 

292 comments:

1 – 200 of 292   Newer›   Newest»
Nurizzah Majif said...

terkejut sgt bc entry ni.
ape pun salam takziah buat keluarga kak norma.esp.buat abg talib.
hope sgt korang semua kuat smgt..amin..amin..ya rabb

^izzah_nhkm^

Sari Yusa Ibrahim said...

Al-Fatihah... salam takziah utk seluruh kaum keluarga

Sari Yusa Ibrahim said...

Al-Fatihah... salam takziah utk seluruh kaum keluarga

Sari Yusa Ibrahim said...

Al-Fatihah... salam takziah utk seluruh kaum keluarga

Hazmi said...

salam takziah...lost words...sgt kagum dgn ketabahan talib n keluarga...bukan semua mampu menghadapi dugaan sebagaimana yg telah talib lalui...insyaAllah...mudah-mudahan roh dan jasad dirahmati Allah...

Sari Yusa Ibrahim said...

Al-Fatihah... salam takziah utk seluruh kaum keluarga

Sheila Shafeareen said...

Assalamualaikim salam takziah dari kami sekeluarga ..buat Talib tabah menghadapi dugaan ini, sama bedoa semoga roh arwah di tempatkan dlm golongan org2 yg beriman...al'fatihah....amin

Nia Ridzwan said...

Allahu, tersentak saya baca tajuk post.

Al-Fatihah untuk kak Norma. semoga ditempatkan bersama solehin2 lain.

harap keluarga kak moon banyak2 bersabar dan tabah hadapi ujian ini :')

Joanna Yunus said...

Al-Fatihah....

Semoga Roh Arwah Norma ditempatkan bersama mereka yang beriman....

Salam takziah...

MAMA CACA said...

Al-fatihah...

Salam takziah.

moga beliau ditempatkan bersama dengan golongan org2 yang beriman.

To talib : Semoga tabah menghadapi ujian Allah swt.

To rafiq : Jadilah anak yang soleh. Ibu kamu sangat menyayangimu hingga keakhir hayatnya..

aLoNg@Na said...

smg kak moon sekeluarga specially Talib tabah menghadapi ujian ini..

Al-Fatihah buat arwah..
Semoga rohnya tenang dan aman di alam baru...smg ditempatkan diklgn mereka yg bertaqwa...

AL-FATIHAH...

..::SangRatoo::.. said...

Al-Fatihah..semoga roh arwah dicucuri rahmat YANG ESA dan tergolong dlm kalangan muslimin dan muslimat.amin..

Takziah utk Talib, baby Rafiq atas kepergian insan tersayang..

melovemak said...

~takziah kepada Talib & keluarga.....al-fatihah..~

Anastasyea Aida said...

Al-Fatihah ..

N.E.E.N.Y. said...

Al-Fatihah untuk Allahyarham. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan hamba-Nya yang beriman dan beramal soleh.

Takziah untuk Talib, bb Rafiq dan seluruh ahli keluarga.

Sesungguhnya perancangan Allah sahajalah yang terbaik.

yanti isa said...

Salam Takziah ... hanya doa mampu kami kirimkan . Moga arwah damai di sana . Al-fatihah.

ashiekien said...

wkmsalam...smoga moon sekeluarga terutamanye talib tabah mnghadapinya...iringi doa semoga rohnye dicucuri rahmat...al-fatihah

mummy iman said...

al-fatihah untuk norma. Takziah untuk Moon sekeluarga.. Moga roh arwah di cucuri rahmat dn ditempatkan di kalangan orang yang beriman

mamamunie said...

Innalillahi wainna ilaihiraji'un...

Ya Allah, tempatkanlah Noormawati di syurgaMu. Ampuni dosa2nya dan berkatilah ia.

Menggeletar badan dan berderai airmata di saat baca post ni.dan sangat berharap agar mata ini silap lihat.

Eye_nee said...

Dan DarinYA Kita Datang KepadaNYA kita kembali...

Semoga Allah menempatkan Almarhummah Norma bersama insan2 yg di redhaiNYA...

AL-FATIHAH.....

@e_da said...

Alfatihah... salam takziah untuk keluarga kak moon.. izinkan sy share di blog ya... semoga talib dan rafiq tabah dgn ujian ini... alfatihah

Sue said...

salam takziah... semoga talib tabah membesarkan rafik dgn penuh kasih syg.. al-fatihah..

MazueinMuzafar said...

Al fatihah buat Norma, semoga rohnya tenang disana..

MazueinMuzafar said...

Alfatihah buat Norma. Semoga rohnya tenang disana...

mizzkechique said...

innalillah.. alfatihah buat allahyarhamah kak norma.. takziah buat kak moon sekeluarga.. moga tabah n redha di atas ketentuanNya.. n semoga allahyarhamah kak norma ditempatkan di kalangan org² yg beriman.. aminnnn

Anonymous said...

Innalillahi wainnailarajiuun...

sampaikan salam takziah sy pada Talib dan keluarga...

rashidah said...

Innalillah.... Semoga arwah Norma tenang disamping Pencipta Nya...

adianiez AIDA said...

al-fatihah...

MamaYatie said...

Al fatihah utk arwah Norma..
Semoga Allah tempatkan beliau dikalangan para salihin..
semoga talib tabah & kuat..takziah

Eya Eybizz said...

Al Fatihah.. :(

Eya Eybizz said...

Al Fatihah.. :(

rATu kEBaYA said...

Al-Fatihah... moganya rohnya tenang disana.. amin

Anonymous said...

takziah..
Al-Fatihah..
semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang yang beriman. Amin

AdanyaKauUntukku said...

Alfatihah..moga roh arwah ditempatkan di kalangan org yang beriman

Anonymous said...

Innalillahiwainnailaihirojiun...
Al-Fatihah...

NaOMi said...

Salam takziah untuk Moon sekeluarga..dari Allah kita datang,pada Allah kita akan kembali..& Norma telah mendahului kita menemui PenciptaNya

anieazmie said...

innalillahiwainnailaihirojiun.. semoga rohnya dirahmati dan ditempatkan digolongan orang yang beriman. berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. sedihnya.. tak terkata. semoga talib, rafiq dan ibu norma tabah menghadapi hari-hari yang mendatang.

nurul said...

Assalam...Alfatihah buat norma..semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan HambaNya yang soleh..sedih sgt dpt tau news ni coz saya follow kisah norma dari awal & sentiasa medoakan yg terbaik buat norma..

puteri** said...

ya Allah.... takziah,
di harap tabah...

Anonymous said...

Innalillah......Semoga rohnya dirahmati ALLAH dan ditempatkan dalam golongan orang yg beriman... takziah pada Talib dan anak serta keluarga..tabahkan hati, anda sememangnya suami yg berhati mulia juga keluarga anda dan mertua...semoga semuanya dirahmati ALLAH ...amin

Najrul

ZarinAziz said...

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un...takziah dari saya sekeluarga...moga roh Norma ducucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan orang yang beriman...InsyaAllah...hilang sudah kesakitan dan penderitaan yang ditanggung Norma...

Untuk talib...jagalah amanah yang ditinggalkan oleh norma dengan sebaik mungkin...

Untuk anakanda Rafiq...moga membesar dengan sihat, jadi anak yang soleh, taat pada agama & keluarga...

Thanks Moon sebab sudi kongsi perjalanan hidup Norma sebagai panduan untuk kita semua...

Al-fatihah...Amin Ya Rabbal Al-lamin

Siti Nursyuhada said...

Inallilah... Salam takziah dari saya... sedihnya sll slu follow cete norma diam2 .... Semoga rohnya di cucuri rahmat amin.... Semoga Talib Tabah menghadapi Semua nie.. AMin2...

Riena Haiqal said...

Innalillahiwainnahiroji'un
Al-fatihah buat arwah.. semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...
Takziah buat keluarga arwah..

luvelymummy said...

Al-Fatihah

Anonymous said...

Al - fatihah.. Buat keluarga Norma, semoga kalian tabah mengahadapi dugaanNya.

wida said...

al-fatihah.takziah untuk akak sekeluarga.

Kakzakie said...

Akhirnya dia pergi juga... moga rohnya tenang di sana. Al-fatihah...

Kakak pun org Pontian cuma sekarang dah tinggal di JB.

Muja.. said...

Senoga arwah ditempatkan bersama2 org yg beriman... kpd Talib & keluarga, redhalah dgm pemergiannya....Alfatihah

purple lady said...

innalillah...salam takziah dari saya...semoga tabah mnerima ujian ini...

TEFiN said...

As salam Kak Muni

Ya Allah, terkejut. Pepun, al-fatihah buat Kak Muni sekeluarga especially Talib n baby Rafiq.

Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

fida said...

al fatihah buat Norma.

salam takziah buat Talib n keluarga.

l.e.e.a.a.n.w.o.n said...

Innalillahiwarrojiun... dr Allah dia datang dan kepada Allah dia kembali.. takziah k.moon..n hope Talib kuat hadapi sume ni...

shazzrieey said...

Salam Takziah buat family Kak Moon & Talib. Semoga terus tabah. Semoga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org2 yg beriman. Amin... AL-FATIHAH...moga tabah mghadapi smua ini....sesungguhnya Allah swt lebih myayanginya...

shazzrieey said...

Salam Takziah buat family Kak Moon & Talib. Semoga terus tabah. Semoga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org2 yg beriman. Amin... AL-FATIHAH...moga tabah mghadapi smua ini....sesungguhnya Allah swt lebih myayanginya...

fida said...

al fatihah buat Norma.
Salam takziah buat Talib dan keluarga.

Anonymous said...

Takziah buat keluarga.Semoga arwah Kak Norma d tempatkan d kalangan org beriman...semoga tabah menghadapi kehilangan arwah..sesungguhnya Allah lebih menyayanginya -Yayang Fafau (Follower Filla's blog)

Umi Nazrah said...

al-fatihah

maira said...

Al fatihah.
Semoga arwah di tempatkan bersama orang yang beriman.
Takziah.

Bee said...

salam takziah untuk Talib & keluarga NOrma...rasa sebak sgt bila baca entry ni...alfatihah untuk arwah Norma semoga dia ditempatkan bersama orang2 beriman...

MAMALOVEYOU said...

al-fatihah, takziah buat talib sekeluarga, harapkan sabar dan tabah dengan semua ini....:(

Ijahans said...

Alfatihah

Anonymous said...

al-fatihah... semoga arwah cg norma ditempatkan bersama golongan org2 yg beriman...
buat ahli keluarganya tabahlah... sesungguhnya Allah tahu bahawa kalian kuat utk ujian ini... tabahlah juga ahli keluarganya, semoga dgn itu dpt membesarkan rafiq dgn baik & menjadi insan yg soleh, tabah, kuat semangat seperti ibu & ayahnya...
sesungguhnya dari Allah kita dtg, kepada Dia jualah kita akan kembali...

nazihah said...

Al-fatihah.semoga roh nya ditempatkan bersama org yang beriman

mamaacha said...

Al-fatihah dan salam Takziah...semoga Allahyarhamah di tempatkan dikalangan mereka2 yang beriman......

yaNa said...

al-fatihah buat arwah norma..
tenanglah kau di sana dik..

mummysyafie said...

Al Fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang yang beriman.

semoga keluarga arwah tabah menerima dugaanNya...

Anonymous said...

salam takziah bt keluarga arwah..smoge tabah hadapi ujian ni.. Al-fatihah

Anonymous said...

takziah.. Al-Fatihah

Marwanis Mansor said...

al fatihah...

Dieya said...

Innalillah..moga arwah bahagia di sana..kita akan menyusul kemudian..insyaAllah

Anonymous said...

Innalillah wainna hirajiun... semoga arwah di tempat dikalangan orang2 yang beriman...

Takziah buat Moon sekeluarga dan Talib.

mimie.. said...

alfatihah buat arwah norma..semoga dia tenang di sana..kesiannyee T__T
sedih sangat saya rasa...

hajar said...

takziah utk moon sekeluarga... Al-fatihah utk arwah Norma... semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman....

ain nazathul said...

Al Fatihah....akhirnya norma kembali kepada penciptanya..berakhir sudah penderitaan norma..harap Talib dan keluarga semua redhakan pemergian norma..mungkin ini yg terbaik buat norma...kita doakan smg norma tenang dan gembira di sana..sentiasalah kalian igtkan Rafiq tentang kegigihan arwah ibunya..smg Rafiq jg kuat utk mgharungi hidup tanpa merasa kasih syg seorg ibu...kak moon,terima kasih share cerita ttg norma kpd kami semua sjk dr awal hga skrg..ia menjadikan sy lbh menghargai hidup dlm kasih syg..Al Fatihah..(mata dah x npk screen utk menaip.ada air bertakung kat mata neh)

sueshe said...

al-fatihah..semoga arwah norma ditempatkan di kalangan orang yang beriman..amin

Lynn said...

Allahuakbar..Innalillah...semoga seisi keluarga diberi ketabahan...tak terkata..walaupun tak kenal..Norma tetap di hati...

NIk Fauziah Nik Hussin said...

takziah...moga keluarga Norma tabah menghadapi ujian kehilangan ini..Al-Fatihah

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Ya Allah...saya sangat sedih dan terharu.
Salam Takziah utk ahli keluarga arwah Norma.

Moga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas rohnye. Amin.

kayyana said...

Innalillahiwainahirojiun.... semoga arwah ditempatkan di tempat org org yang beriman... Allah lebih menyayangi norma... al-fatihah..

InaAchik said...

Innalillahiwainnailaihirajiun...
DaeiNYA kita datang... kepadaNYA kita dikembalikan. AL-FATIHAH buat arwah. semoga Allah mencucuri segala rahmat ke atas rohnya.
Takziah buat keluarga arwah...

sal said...

Salam takziah..
sudah terlalu lama saya x post sesuatu di sini. pemergian noma membuatkan hati ini sangat sedih. tak terucap kata-kata.masih terngiang lagi gelak tawanya suatu ketika dulu. buat talib sekeluarga..semoga kuat menghadapi ujian ini. kalau saya diberi kesempatan oleh Allah untuk dapat mengajar Rafiq bila sudah besar nanti..saya akan ceritakan peristiwa bermakna sepanjang saya mengenali arwah kepadanya... (boleh ye Talib..?)..
al-fatihah

nanie83 said...

takziah.... moga norma tenang di sisi pencipta-NYA.. buat talib semoga tabah mengharungi kehidupan selepas ini bersama zuriat peninggalan norma..

nonie said...

Takziah buat Talib, Rafiq, Moon & seluruh ahli keluarga... Been a silent reader all these while.... Kisah Norma telah menyentuh hati ramai. Namun Allah lebih menyayangi arwah... Semoga dia tenang di sana. Semoga keluarga yang ditinggalkan terutama sekali Talib, tabah menerima ketentuan Illahi ini & dapat membesarkan Rafiq menjadi anak yang soleh yang kelak akan mendoakan ibunya... Kasihnya ibu hingga ke syurga... Al-Fatihah...

Affni said...

Alfatihah...semoga roh beliau dicucuri rahmat...

Angah said...

salam takziah moon,..
semoga talib terus tabah dan moga ALLAH terus memberi kekuatan pada talib,moon dan family,kesian baby rafiq,...semoga ALLAH memberi pahala yang berganda2 buat anda smeua dan menjadi anda bersabar dengan sebaik2nya dan diampunkan orang yang telah pergi....al fatihah

S@Y@NGH@SNI said...

Salam takziah dari sy buat En Talib sekeluarga. semoga allahyarhamah ditempatkan disisi orang2 yg beriman.

picairin said...

Innalillahiwainnailahirraji'un.

Moga ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh.

Takziah buat Moon, Talib sekeluarga.

='(

MarNan Boutique said...

salam takziah, semoga allah mencucuri rahmat keatas rohnya..alfatihah

Adylia Qarissa said...

al fatihah...

FARAH deeb said...

Al-Fatihah & takziah.

sEha said...

Al-fatihah ~~ moga2 arwah tenang di sana

Anonymous said...

Al-Fatihah...Moga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan org2 yg soleh..insyaallah..

mommynana said...

Al Fatihah. Semoga keluarga arwah sabar dan tabah menghadapinya. Allah lebih sygkan nya.

Anonymous said...

Innallillahhiwainnallillahhirojiun. Akak ucapkankan takziah buat Talib dan Moon sekeluarga. Allah lebih menyayangi Norma. Akak memang mengikuti perkembangan Norma selama ini. Buat Talib tabah hati, redha dengan kehendaknya. Talib dah buat yang terbaik ketika arwah masih ada. Jagalah Rafiq elok2 ya Talib dengan penuh kasih sayang. Teramat sedih dengan Rafiq. Dan saya minta kaum keluarga juga berilah kasih sayang sepenuhnya kepada Rafiq. Buat Moon terima kasih kerana memaparkan kisah Norma. Actually banyak lagi nak tulis ni tapi sukar nak diluahkan. Terasa sayu dan teramat sedih sangat hati ini. Kepada semua yang membaca blog ini sama-samalah kita sedekahkan alfatihah buat Norma.

-iLLa- said...

al fatihah buat arwah normah..salam takziah buat kak moon sekeluarga...

Gadis Semp0i.. said...

Al-fatihah dan salam takziah tuk keluarga arwah.. sy sntiase mngikuti perkmbgannya..Allah lbih menyangi bliau..

amelia shafer said...

Alfatihah buat Norma.. :'( Semoga Talib, Moon & keluarga tabah menerima kehilangan ini.. dan buat Rafiq moga terus dipelihara Allah biarpun tanpa ibu disisi..:(((

buah kedondong said...

daripadaNya kita datang, kepadaNya kita pulang. Semoga Norma ditempatkan di kalangan penghuni Jannah. InsyaAllah.

buat Talib dan Rafiq
sesungguhnya Allah lebih menyayangi Norma. kasih sayang Talib tak terhingga akan dibalas olehNya, InsyaAllah.
Rafiq anugerah tidak ternilai dariNya. semoga menjadi anak soleh, yang sentiasa mendoakan bondanya.

Al-fatihah buat Norma dan takziah buat keluarga.

za reesya said...

Salam Takziah... hanya itu yang mampu diucapkan selain air mata menemani

Anonymous said...

Takziah...mu deepest condolence to the family... Semoga rohnya dicucuri rahmat...
Buat Talib, redha lah atas pemergiannya kerana dia akan menanti kamu di pintu syurga dan hadir sebagai bidadari kamu...

aishluveaqish said...

al-Fatiha...semoga rohnya dicucuri n ditempatkan dikalangan para solihin...n semoga kluarga tabah n redha dengan pemergiannya...xpecially for broter Talib n baby Rafiq...semoga tabah mengharungi liku2 kehidupan di masa hadapan.

hazlynda kushairi said...

Innalillah.

Al-fatihah and deepest condolences to your family. InsyaAllah Allah will reward her Janatul-firdaus.

//hazlynda

~aSFaLiZa~ said...

takziah. semoga syurga tempat nya bagi norma

aishluveaqish said...

alfatihah........semoga rohnya dicucuri n ditempatkan dikalangan org2 beriman.......n semoga brother Talib n bby Rafiq lebih tabah dalam mengharungi kehidupan akan datang....setiap yang berlaku ada hikmahnya n disebalik kepahitan itu ada secebis kemanisan......

Anonymous said...

Salam Takziah...Al-Fatihah..

dari sue sekeluarga

Sima said...

Salam. Al-Fatihah utk arwah Norma. Semoga rohnya ditempatkan dikalangan org2 yg beriman. Amin.

Takziah utk Talib dan sekeluarga. Moga tabah menghadapi hari2 yg mendatang.

Anonymous said...

al-Fatihah

Anonymous said...

Innalillahiwainnailaihirojiun..semoga norma ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..aamiinn..

Anonymous said...

salam takziah.. to talib be strong, rafiq need u, give him all ur love..

Anonymous said...

takziah untuk seluruh ahli keluarga akak. sangat terkejut & x terkata bila buke blog akak pg ni. sebak terus dada.

Taman Raudhah said...

takziah

Nur Aida said...

al fatihah...

Nur Aida said...

al-fatihah

fizhshop said...

al-fatihah.. Semoga Talib, Rafiq dan seisi keluarga tabah.. innalillahi wa inna ilaihi roji'un.. :'(

mummy bie said...

Alfatihah.
Takziah moon n family.

aidaina said...

innalillahiwainna ilaihirajiuun.. salam takziah buat moon & talib sekeluarga... moga arwah tenang di samping Pincipta kita di sana..

Cik Tqah said...

Innalilah.. Sedekahkan Al Fatihah kepada beliau.. Semoga rohnya dicucuri rahmat

zuwaidah said...

Salam takziah. Sesungguhnya Allah lebih sayangkan Norma. Moga dia tenang disamping penciptaNya. Alfatihah

Zana Md Nordin said...

alfatihah
moga rohnya dicucuri rahmat
insya allah, ini yg terbaik buat norma
to talib and family
be strong....

Norasiah Nasir said...

Terima kasaih Filla ,atas Info.

Al Fatihah buat arwah

marie said...

Al-fatihah untuk Arwah Norma...dan my prayer goes to Talib and family, semoga tabah menghadapi hari-hari mendatang...Al-fatihah...

Anonymous said...

Innalillah... walaupun tau dia sakit tetap terkejut. Moga talib ,rafiq, ibunya dan keluarganya tenang. moga arwah tenang sekarang dan ditempatkan bersama2 dengan solihin.. Amin. zura

Mrs. Norrie said...

ALFATIHAH...
SEMOGA ROHNYA DITEMPATKAN DIKALANGAN ORG YANG BERIMAN. KEPADA SUAMI NORMA, TABAHKAN HATIMU DEMI ZURIATMU YANG KIAN MEMBESAR DAN DIDIKLAH DIA MENJADI ANAK BAIK....

AMIN

Izan said...

ALFATIHAH...

Kak Hani said...

~ Saya doakan semoga roh Norma dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman... kpd moon sekeluarga terutamanya buat suami arwah, semoga diberi Allah kekuatan dan ketabahan untuk mengharungi dugaan hidup di hari depan... Amin ~

Mama Zharfan284 said...

salam takzaih & al-fatihah

Anonymous said...

ya Allah!! :(:(:( Innalillahi wainnailaihiroji'un...

semoga rohnya dicucuri rahmat Ilahi...amin

MamaFaMi said...

Innalillahi wa inna illaihi raaji'un. Saam takziah dari kami sekeluarga. Semoga roh Norma ditempatkan di kalangan golongan beriman. Al-Fatiha.

Anonymous said...

al fatihah...

azura roslan said...

Inalillah.. Semoga arwah ditempatkan di glgn yg beriman. Sy dah lma ikuti kisah norma dlm blg kak moon ni. Mmg sgt sedey. Kisah arwah tlh bnyk mmbrikan say smgt.

Anonymous said...

innalillahwainahilahrhojiiiuunnn...hope talib n family tabah..di sana norma akan berada dalm keadaan tenag..tiada lg ksakitan yang dia alami..cuma menunggu masa kebangkitan nanti...dia kan jupa sekali lagi family dan org2 yang dia sayang..kita doakan kebahgiaan dia di akhirat..al-fathiah.....aminn

CikFi said...

takziah...semoga rohnya tenang disana...smg kuarge kak moon sabar..dan utk abg talib smg lebey kuat...dan redha atas ketentuan ilahi.. Al-Fatihah..

Amieylee said...

takziah atas pemergian NOrma...

semoga rohnya tenang di alam sana...hiba rasa hati ni

Aja Qoja said...

Innalillah...semoga roh arwah ditempatkan di kalangan mereka yg beriman & semoga moon serta family tabah menghadapi ujian ini..

AbbotCottage said...

Moooooon...
Allahuakbar....

Bersama-samalah kita fidyahkan surah Al-Fatihah buat NOORMAWATI BINTI MOHD RASIF.

Al-Fatihah.....Amin.

me suya said...

innalillahiwainnalillahirajiun.. semoga arwah norma di tempatkan di kalangan mukmin pilihan Allah Swt

n o h a F i z a said...

Al-Fatihah untu norma.. takziah untuk semua ahli keluarga.. semoga tabah mengharungi dugaan ini & kuat utk Rafiq..

Aida said...

al-fatihah..semoga roh berada dikalangan org dikasihi Allah..

kepada keluarga..semoga tabah dengan ujian Allah..

nanakimie said...

semoga arwah tenang disana...al-fatihah......

MaKanan SeDaP said...

Assalamualaikum,

Salam Takziah saya ucapkan untuk Kak Moon & Talib sekeluarga . Dari NYA kita datang...Kepada NYA jua kita pergi . Semoga Roh Allahyarhamah Norma ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman & sentiasa dicucuri rahmat . Kepada Talib, semoga dapat tabahkan hati & diri. Jaga Rafiq sebaik mungkin, ia adalah satu-satunya amanah yang ditinggalkan buat kamu .
Al-Fatihah .

Diana AR said...

takziah kepada moon sekeluarga..hadapilah dengan tabah dan redhakan pemergiannya.. Allah lebih menyayangi arwah..

Huda said...

Innalillah dan Alfatihah untuk Norma..Tuhan lebih sayangkan dia..Takziah untuk Talib dan seluruh ahli keluarga, moga Tuhan merahmati hidup semua dan moga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman..AMIN..:(

Sue-Rya Qistina said...

terkejut dgn entry ni..ya Allah, kasihan anaknya yg masih kecil itu yg x pernah merasai ksh syg seorg ibu..

menitis airmata ini bila kenang kembali segala jasa dan pengorbanan talib kpd arwah norma.. :'(

semoga talib dan keluarganya tabah hadapi dugaan yg maha hebat ini..semoga satu hari nnt anak kecil itu tahu pengorbanan seorg ibu yg tlh mengandung dan melahirkannya..

al fatihah.. :'(

nieda said...

Alfatihah....semoga keluarga tabah

einz momoe said...

AL Fatihah.. Moga arwah tenang di sana dan ditempatkan dgn org2 yg dirahmati Allah swt.. Moga Talib redha dgn pemergian Norma dan terus kuat untuk Rafiq..

Cik Puan Izan❤ said...

Al-fatihah...semoga dia tenang di sana...

Zakiyah Zainon said...

takziah...
jika itu terlah tertulis dan tersurat yang terbaik buat norma, kita relakan pemergiaan...
moga talib dan keluarga terus tabah.
Al Fatihah

~suHaNa~ said...

al-fatihah dan takziah buat keluarga..saya salah sorang yg mengikuti keadaan norma dan sgt sedih dengan pemergiannya..semoga roh Norma tenang di sana..amin..

Anonymous said...

Alfatihah. semoga allah merahmatimu norma..

Myra Jay said...

Amiinn, semoga roh arwah dicucuri rahmat..

Fatimah Lahmak said...

Al-Fatihah utk Norma....mg Allah mencucuri rahmat ke atasnya & ditempatkan dikalangan org2 yg beriman & para solihin. Salam Takziah dr saya utk seluruh keluarga moon okey...Al-Fatihah..

amal salleh said...

innalillahwainhirojiun...semoga ditempatkan bersama org yag beriman..kisah cikgu ini membawa erti kekeluargaan,kasih syg dan perjuangan...sedih:(..tp ALLAH maha tahu apa yang terbaik untuk arwah..dia pergi meninggalkan semnagt untuk yg menyokongnya..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Salam Takziah utk Keluarga arwah..
semoga arwah ditempatkn di kalangan mereka yg beriman, amin!!!!

intancottage said...

salam takziah utk sluruh ahli kluarga allayarhamah norma.moga rohnya d tempatkan d kalangan org2 yg solehah dan beriman..aminn..Alfatihah...

sofea jali said...

salam takziah dari sofea. Al-Fatihah. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya. Dan buat Talib..redhalah.serta jaga lah Rafiq baik2..sofea sedih sesangat..

The Ugly Mother said...

Al Fatihah, semoga rohnya ditempatkan bersama orang yg dikasihi Allah.

Cik Ieja said...

salam takziah untuk akak sekeluarga...

Norlida Binti Husin said...

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atasnya...and buat kaum keluar arwah....tabah lah.sesungguhnya Allah maha mengetahui.

bujal X said...

innalillah~~

Anonymous said...

al fatihah...

edaleeja said...

salam takziah buat Talib, Sutan & Moon sekeluarga..semoga rohnya tenang di sana dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman..amiin

iekah said...

al fatihah ;(

Diila said...

Al-Fatihah =( sedeynya, semoga roh norma dicucuri rahmat... Amin

mayangsayang said...

innalilah.. semoga allah cucuri rahmat atas rohnya...

Noorita Yusof said...

Innalillah.. Takziah buat Talib sekeluarga. Harap tabah dan redha dengan ketentuan Allah..

Qaseh Nurani said...

al-fatihah....moga arwh lbh tenang di sna dan dtmptkn diklngn org yg solehah srt briman..insyaAllah...

Raja Radiah said...

Assalamualaikum...takziah dan al-fatihah

Intan Rohady said...

Al fatihah buat norma, saya sungguh sedih membaca yang norma telah tiada...terus terbayang wajah rafiq...sedih sgt...tahan jew air mata dari jatuh..(sebab kat office nie)...:-( takziah buat talib sekeluarga...semoga tabah menghadapi dugaan besar dari Allah...setiap yang berlaku ada hikmahnya.....

mama amanda said...

salam takziah...moga norma aman disana...buat talib sabar menempuh dugaan ni, besarkan rafik dgn penuh ksh syg,itu tanda cinta yg tinggal abadi.

Anis_Apis said...

Al-fatihah. Sedih :(

Hernee Nazir said...

takziah..smoga sluruh kaum kluarga tabah mnghadapi dugaan Yang Maha Esa..

intanloveamir said...

al-fatihah...semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..amin

misz beauty said...

innalillahiwainnalillahirajiun

Achaq said...

takziah.... buat keluarga norma... semoga tabah menghadapi dugaan ini...

syafiqakarim said...

al fatihah buat arwah.
moga keluarga tabah dgn pemergian

atyn nayn said...

YA ALLAH! innalillahiwainnalillahirojiun... :'(
sedih sgt dengar berita ni. dari awal sy ikot cerita ni. smoge keluarga arwah tabah mghadapi khilangan ni. sy yakin arwah tenang disana. dan ditempatkan dikalangan org2 yg beriman. aminn. AL-FATIHAH

Eliss Mie said...

Takziah buat moon sekeluarga, Al-Fatihah..semoga dia tenang disana.

aimaniman said...

innalillah hiwainna illahirajiun... semoga rohnya ditempatkan dalam golongan orang mukmin..

Cik Atun Banyak Nama said...

Innalillah..

Takziah kepada Talib, Moon dan keluarga. Semoga arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman.

Saya sedekah kan Al-Fatihah buat arwah. Amin.

Siti Nursyuhada said...

saya ada wat entry khas untuk norma dlm blog saya... n saya ada ambik gambar dari blog akak tau... maaf dah guna baru mintak...

Niessa Nassir said...

Salam...luruh rs jantung bile buka ur blog today..but,moga segalanya berjalan dgn mudah n lancar hendaknyer..Buat sume ahli keluarga Norma,moga tabah menghadapi pemegiannya xpecially Talib. Norma,moga Allah merahmatimu dan di masukkan bersama golongan orang2 yg dikasihi-Nya. Al-fatihah....

iietamalek said...

salam takziah...semoga rohnya dicucuri rahmat...

ashamami said...

Al Fatihah. Terkedu Kak Aishah dan terus terbayang Rafiq...namun Allah lebih menyayangi Allahyarhamah Norma. Semoga tenang berada di sana. Talib...tabahkan hati.

~fiOnAbEE~ said...

alfatihah!

PutriesNoora said...

takziah..semoga rohnya dicucuri rahmat...aminnn

izatirny said...

takziah..semoga Arwah ditempatkan dikalangan hambaNya yang beriman..InsyaAllah

Galuh Cendra Kirana said...

Al-Fatihah buat Arwah Norma... semoga Talib dan baby tabah dan sama-sama kita kenangi beliau sebagai wanita bersemangat waja. Takziah buat mereka sekeluarga...

Jun said...

Innalillah...muga arwah tenang disana...buat suami n keluarga arwah..takziah saya ucapkan..muga tabah menghadapi...

Anonymous said...

salam takziah.redha dengan pemergiannya.alfathihah

atiah fauzi said...

Innalillah...
Baru first time baca..and the last reader bcoz she's gone at last..
Semoga tabh menghadapi dugaan buat famly norma...
Alfatihah..

atiah fauzi said...

Alfatihah...

MARIA LIZA said...

AlFatihah buat Norma..Semoga dia tenang di sana...Sedih mengikuti perkembangannya..Syukur dikurniakan anak yang comel...Moga anak beliau akan sentiasa mendoakan ibunya dan semoga suami beliau tabah dan redha dgn segalanya...Sesungguhnya Rafiq pengikat kasih sayang mereka..

ratna said...

Salam takziah...alfatihah..hug & kisses to rafiq!

Anonymous said...

Alfatihah dan takziah buat keluarga Allah. Didoakan yang terbaik untuk arwah.

zazaw said...

al-fatihah.
saya selalu follow cerita arwah Kak Norma ni

hmm takziah
sebak saya.

Fatim said...

Innalillahiwainnailaihirrajiun.
Takziah untuk kak moon sekeluarga. Saya ikut cerita Norma tapi x pernah sempat nak comment. Sedih, rasa mcm hilang orang yg saya kenal sbb dah lama ikut cerita Norma. Semoga rohnya berada di kalangan orang2 yang beriman. Amin

Munz82 said...

salam tazkiah buat seluruh keluarga arwah Norma...semoga seluruh keluarga tabah menghadapinya....di doakan arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman....AL-FATIHAH....

Anonymous said...

moga arwah ditempatkan bsama golongan yg beriman..

thisisaina said...

takziah kak , semoga kak norma dalam kalangan orang2 yang beriman .
btw ni ada link untuk lupuskan fb dia kalau akak nak https://www.facebook.com/help/contact/?id=305593649477238 .
semoga arwah dicucuri rahmat .

maznah said...

Slama ni akak baca je kisah norma talib without any komen..hanya slalu bdoa yg tbaik..hari ni akak sebak sgt, anyway only Allah knows the best 4 her..Alfatihah buat norma n takziah buat talib ..byk2kan sabar..n lib u 're the best husband, dik..norma'll proud of u..rafik has 2 know that he'd the best parent..takziah 4 ol the family..

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 292   Newer› Newest»