Wednesday, May 30, 2012

Si abg mencanting batik



umak ai Isk ...nih warna apa nih ...siap batik ada tulis nama iskandar bagai ....pastuh siap ada ikan ada bibir semer 

Nih gamba last week . Masa Allahyarhamah Norma pergi Moon export Isk ke umah Abg Moon , thanks bg lan siap dtg hosp kol 4 am amik anak buah .. ...asal nak export sekali Yaya tp tau je la Cik Yaya asek nak berkepit je ngan Mummy dia . Kang terjaga tido nanges nak mummy jenuh plak Pak Lang nya nak layan . 

So aktiviti Isk di umah pak lang nya apa lagi ....Pak Lang nya wat art attack la . Bagi kain 1 meter suh Isk lukis ....hiksssssssss cam na la hasil batik Isk nih nanti ek .  Isk kata Pak Lang dah cuci kain tew nanti pak lang kasik mummy ...kalau lawa ley la Mummy frame kan letak dlm bilik Isk ekekkekeke.

Tapi Isk enjoy sangat wat nih 

Ada few batik cotton masih available ...kalau sapa nak beli ley pegi SINI kay ...n nih bukan di lukis oleh Isk yer ...harap maklum :)

3 comments:

..jemari menari.. said...

ehh?kmpung kak moon kat trgganu ke?ktne?nk berdating ngan isk ar.wakaka

Miss Moon said...

tempat canting nih kat umah abg kak moon kat selangor neh .

Anonymous said...

kak munirah, saya tgkkan, iskandar ni sebijik macam dgn kakak..sebijik..heheh..kalo persan, tgk mata akak masa kecik n tgk gmabar isk tgh canting..sama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...