Thursday, May 31, 2012

mana mana pun boleh

Nak amik gamba tak semestinya kena duk di taman yg cantek2 atau permandangan yg indah2 je ...kadang depan umah pun vley kan

Ada request tanya pasal gamba gamba Aida ...so di sini Moon share kan ngan kowang kay . Tak der pegi mana pun tempat cantek2 ke hapa just depan umah aida je ...janji ada hijo2 je

my gear just my beloved Nikon D200 and 50 mm lense tew pun 1.8 je ...nak beli 1.4 ngak mampu sih ....ai know kowang skrg lagi power2 kamera kowang ...so kowang misti ley hasil kan hasil lebih bagus dr ini ...so kena practice banyak2 ....snap je gamba anak anak kowang atau wife kowang ...practice make perfect kan ...selamat mencuba



Gamba nih amik kat semak2 je .



ha amik kat sini ...sian Aida kena masuk kat ranting2 kering .


   
 Ini pun vley di jadi kan latar belakang ....pendek kata mana mana pun vley . 

 Hasil berbackground kan pokok besar di depan umah


 ok next port ...duduk je tepi jalan depan umah ...janji ada hijo kat belakang kan ....sekali tgk cam ntah hapa hapa kan duk tepi jalan cam nih ....tapi sabar ya tuan tuan n puan puan sekalian ...and snap snap snap dapat la hasil seperti di bawah


tak perlu susah ye ...skrg nih dah ada pak adobe photoshop maka anda ley edit ikut suka kowang nak warna terang benderang ke nak ala ala pucat ke ala ala old skool ke ...its up to u


kadang semak2 ranting2 atau daun kering ley bagi impact yg menariks . Janji ley dapat clear background 

Clear Background : tak der benda2 lain kat belakang cam org lalu lalalng ke tetiba ada plak tiang lampu ke

 
 TQ Adik manis Aida ...nanti kita jumpa lagi ya ......bukan penat amik gamba je tapi penat ketawa jugaks kan . Mmg best kije ngan org yg kita dah biasa n rapat ..semer jadi senang je .

So u ols hope ley dapat idea kay ...and selamat mencuba .

Kalau sapa sapa nak beli tudung yg cantek2 n mampu milik ley pegi usha and LIKE  CitrAida. Ada banyak tudung yg best best ....nanti tudung ai 1 kodi sampai ....Moon share kan ngan kowang kay ....








6 comments:

Anonymous said...

SUKALA TENGOK PIC KAK MOON.. CANTIK SANGAT, AKAK EDIT GUNA SOFTWARE APE.. LEH SHARE NGAN KITE TAK.. TQ.

♥ ROS ♥ said...

Gmbr cntik.. Tuan yg bgambr tu pun cntik sgt.. Xperlu tmpat menarik... Kan2?? Hihihi

Lily@MamaZaraZareef said...

tudung cantek, model cantek, gmbar pon cantekkkkk sgt..^__^

by the way kak moon, takziah atas pemergian Allahyarhamah Norma yek..tk smpat nak tinggal komen kat pos kak moon arituh..=((..semoga keluarga arwah tabah menghadapi dugaan nih..kem cium utk bam bam rafiq.=)

Miss Moon said...

yup model cantek adalah added bonus

mama pipie said...

alahai.. model cumil.. tudung pn cumil

yana lyana said...

yg penting model nye cun melecun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...