Wednesday, May 16, 2012

Sambung entry mothers day

 
 Cik Yaya cam verangan verangan je ...hiks . Tgk dak Rafiq tew sangat sedap di pelok ...no wonder la Kakak Yaya suka uli uli kamu Rafiq ooi . Norma pun banyak gerak jari2 dia ...kalau dengar sora Rafiq dia gerak . Kali nih Norma banyak respon pada bunyi . Kalau cakap ngan dia ...dia cam ley gerakkan kepala sikit ke arah sora kita 

 Bila dak kecik nih ada baru nampak Talib cam ceria sket kalau tak dia cam org dalam 1001 masalah je tau ..last last semer duk gelak ke Rafiq yg kemain lasak ke sana ke mari . Mmg tak duk diam la dak tecik tew ....hope kehadiran kami semua sedikit sebanyak  dapat menaikkan semangat Talib n Norma .


alahai cucu cucu yg tak saba nak makan ...huhuuuuu . Thanks Daddy , Talib n Umi for the cake . Kiter sambut kita sekeluarga pun dah cukup meriah . Talib ...hope Talib suka adiah dr akak n abang tew .

Sutan masuk bilik Talib dia tgk brg2 Talib tetiba dia cam kesian kat Talib . Mummy ...kalau Norma sihat misti dia akan uruskan Talib elok2 ...misti dia belikan macam2 utk Rafiq n Talib kan .......

hurmmmm last last kami saling pandang ......

 

Isk kemain sonok la dapat jumpa Nani dia . Siap ckp awal awal dah ...mommy nanti cuti sekolah Isk nak gie Taiping tau ...mummy tinggal la Isk kat sana ...Isk janji Isk jd good boy ...Isk tolong Nani jaga Rafiq .

Ok la Isk . Jgn susah kan Nani tau ...tolong nani n bapak kat sana n jaga adik sama . Nanti pas seminggu mummy gie amik kay ...terus ur mom n daddy jd cam panten baru muahahhahaha .  Misti kita org windu gilers kat Isk n Yaya .

 
 Mama Norma ... selamat hari ibu Norma  and Selamat Hari Guru .... Moga Norma kuatkan semangat n terus berjuang ya  dik . Keadaan Norma sekarang stabil . She is using oksigen 24 hours skrg . Mata dia on n off merah sebab dia tak ley tutup mata kan . So Talib kena titik kan eyedrop n letak eye ointment sentiasa . 

Norma duk asek gerakkan jari jemari dia . Kalau kiter pegang tangan dia ...dia ley pegang n gengam tangan kita tp tak la kuat sangat ...mulut dia pun duk bergerak2 .  Masa kita org nak balik ...yaya cakap kat Norma 

Aunti Ma ....Yaya balik dulu ...byeeeeeeee

Then ai nampak tangan dia babai ....terus panggil Sutan Mama Umi n Talib ....tgk tew tangan Norma gerak ..dia cam lambai ....wah ..anda adalah seorang wanita yg sangat kuat Norma . Moga kita semua menjadi bertambah kuat untuk mengharungi ujian ini bersama sama . Semua org sayang kan kamu Norma .......


6 comments:

Norasiah Nasir said...

Selamat hari Ibu & Selamat hari Guru Norma.. Get Well Soon....:)

NaOMi said...

Moon..Your MIL cantik tul...suka tgk pics dia & Isk..she is so gorgeous...Kalau baca cite numa mesti nk nanes...Segala yg terbaik utk numa,talib & rafiq..Aminnnnn

Anonymous said...

Kak Moon,setiap hari adalah hari ibu..Alhamdulillah.semoga moon dan famili sentiasa sihat.dan norma,talib dan rafiq akan Allah lindungi mereka.

Semoga Allah sembuhkan Norma

Anonymous said...

Semoga kamu sekeluarga terus tabah menghadapi dugaan ini. salam sayang untuk Rafiq si tembam.

AbbotCottage said...

Sedihnya baca...alhamdulillah. Sayang Rafiq, com pipi kiri kanan, muahsss.

Anonymous said...

salam kak moon..saya silent reader blog kak moon..saya ada terbaca khasiat durian belanda sebagai agen anti kanser..ini saya share link dia..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=318704374831792&set=a.107331499302415.5248.100000766960405&type=1