Friday, March 19, 2010

Free Photoshoot giveaway


STICKY MODE UNTILL 19 MAC

Ha seperti yang di janjikan ...wah gitew cam la ramai org ternanti nantikan ekekekke. Free giveaway by Moon ...khas to my blog readers ...so selamat mencuba ya ...

-jadi my blog follower ..klik je kat sebelah tew ...ai follow
- Jika anda ada blog ..buat 1 entry bermula ngan ayat nih Saya tingin sangat nak ber PS kerana...sila sambung ek . Jangan la panjang sangat n jangan la pendek sangat cukup utk menarik perhatian Moon . U can letak any gambar pun boley tapi yg berkaitan la ek
- Lepas dah wat entry tew sila la bagitau Moon kalau tak mana la ai nak tahu kan . Leave kan URL entry tew kat my comment ..nanti moon ley klik n baca entry anda
- Pemenang nyer sorang je ek ..yg paling kreatif n paling menarik minat Moon akan menang 1 hr PS session with moon . Lokasi di area KL aje ye ..
- Date PS ..nanti moon akan runding ngan pemenang sebab kena tgk schedule ai jugers ...
- So tunggu apa lagi ...selamat mencuba ..

Ai buat nih sebagai tanda terima kasih korank yg slalu masuk sini ...ai tgk kat nuffnang beratus masuk tapi malu malu nak tinggal komen ..so kalau kowang tinggin nak ada gambar family / sendiwi / anak anak and its FREE meh la join ..ai nak kasik adiah mahal mahal my nuffnang cek lom banyak sangat so nih je mak ley kasik ..mau ke tak mau hahahahhaa .


Peserta:
- http://azdra-azdra.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html
- http://mylifesisarainbow.blogspot.com/2010/02/free-giveaway-by-moon.html
- http://fazilzura.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html
- http://draqil.blogspot.com/2010/02/free-giveaway-by-moon.html
- http://cest-la-vi.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway.html
-http://muniiera.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway-by-kak-moon/
-http://juliatyz.blogspot.com/2010/02/free-ps.html
-http://akulahsinderela.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-give-way-by-moon.html
-http://mybabynaufal.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html
-http://mysnapnscrap.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html
-http://erinhakim.blogspot.com/2010/03/saya-tingin-sangat-nak-berps-kerana-dot.html
-http://umidanishku.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html
-http://suzie284.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html
-http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html
-http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html
-http://echah507.blogspot.com/2010/03/ps-bersama-moon.html
-http://fashionschangebutstyleisforever.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html
-http://jasfyra.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html
-http://saudah-salleh.blogspot.com/2010/03/saya-tingin-sangat-nak-ber-ps-kerana.html
-http://a3lina.blogspot.com/2010/03/photoshoot-giveaway-bersama-moon.html
-http://iswatie.blogspot.com/2010/02/saya-tingin-sangat-nak-ber-ps-kerana.html
-http://aellynn.blogspot.com/2010/03/free-ps-giveaway-by-ms-moon.html
-http://non-perfectmother.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html
-http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/03/saya-tingin-sangat-nak-ber-ps-kerana.html





70 comments:

yantz-yeem said...

wow moon best nih...nak masuk le camnie...hehehehehe mmg peminat moon no.1 nie...hahahaha bodek..jgn x bodek...

Ann GreenStrawberry said...

hmm. i will...hehe.. eceh.. kasi tervaaekkk punya n3 ok.. hahahaha....

mamalisa said...

huh, sure x menang punya sebb i x kreatip pun!

tapi sure best kalu menang ek!and blog moon ni mmg meletop tau suka tgk pic yg cantik2 ..sungguh suka.

Munirah Abd said...

saya nak masukkkkkkkkkkkk :D

azdra-azdra said...

saya dah buat.. tapi malu lah i.. siler rujuk blog yer..

*blush*

Munirah Abd said...

yeahh dah buat.entry kuor esok. esok saya bagi link.. cross fingers harap menang.. :D

azdra-azdra said...

lupa lak nak bg link.. auwww..

http://azdra-azdra.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html

+ haNisahZubir + said...

sy sudah join contest ni.. ^^

http://mylifesisarainbow.blogspot.com/2010/02/free-giveaway-by-moon.html

missalongwani said...

kasik 5star yg berblink2 tok n3 neh..hhuhuhuhuh

eLYies said...

alaaaaaaaaaaa...angah tak kreatip..huhuhuhu.....takpe2...kasi can kat org lain....

fazilzura said...

Moon ..
daku nak join ... date last nye bile tu ???

http://fazilzura.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html

and wish me luck

Junebunga said...

salam moon... mcm best jerk contest nih..tapi takde gmbr2 best la..

Miss Moon said...

tak pa ..karangan pun will do ...tak semesti nya kena ada gamba

DRaqil said...

moon dah ader entry...klikla ek..

p/s: tetiba vangga sbb banner itu cam ku kenal modelnya. maceh


http://draqil.blogspot.com/2010/02/free-giveaway-by-moon.html

Miss Moon said...

Fiza...moon dah baca ...sob sobbbbbbb

DRaqil said...

moon...jgnla sob sobbb...ku baru je lap air mate tadi...huhu

Miss Kim said...

Kak munirah..kalo menang bole dpt free PS kt Penang x? tahun depan utk wedding. save duit photography dahhhh..hehe..bole la kak munirahhhh yg comei.. ;)

eiNa said...

mauu mauu... tapi sya tak kretip nih.. nnt cari idea dlu yer..

Cest La Vi said...

waaaaaaaa, adil tak kalau kami nak masuk jugak? sebagai gambar family pertama yg keluar kat promo ni, kami sekeluarga pun ngn sonok n gatainya rasa nak try cubaan ini, hihihi sukaaa gila gambar tuuuu..

moon n team really makes our dreams comes trueeee..

Gieyana said...

wahhh..best tue...salam kenal yer...

nice ur photo..last photo tue cam photo Herda kan..

ila de cute said...

moon, i n family boleh apply tak??

mamadania&mamazaza said...

wah macambest je...nak masuk lah....nak jugak...

Cest La Vi said...

moon,
mummy sudah create entry tuk join contest ni, nnti tgk kat link ni ek,
cam biasa la utk invited readers, masuk log in dulu cam biasa ya moon, hihihi gatai2 nak try..

http://cest-la-vi.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway.html

tq..

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said...

Menariknye tawaran Moon ni.. kalau ada masa & kalau sempat, nak gak try...

Miss Moon said...

Doc Kim ...ala utk Nurul tak pa harge bisa kautim ar ...apa de hal . Tapi Doc Kim kena balik Mesia dolu laaa

Eina , take ur time ..moon tahu ramai yg bz sebab tew ai kasik masa 2 weeks ...harap tak der la dapat beratus penyertaan mau ai cabut undi nak pilih pemenang

Gieyana , yup tew gambar Herda . Masa tew kebetulan dia dtg KL utk kursus terus dia book kita org ...all the way from Penang

Ila , maaf tak ley apply sebab hubby awak pun dalam the production team cyberphotog ...ala utk kiter kawan kawan arrange je time n place ...anytime ley wat

mama dania n zaza...come join cuba nasib

Nazira ...yup u mmg betul u la customer yg paling loyal n si norly ....thanks alot dear ...tak sangka kita org duc capture gambar si Adam tew dari dia kicik sampai la beso dah nak dapat adik dah nih .

Erin ...meh join .

Cest La Vi said...

hehe oooo ada sorang lg ek, sory i terpandai2 je, hihihi..

yesss u all mengabadikan gambar2 adam since dia baby lg, sampai ni dah nak jd abang dah, so apa kata selepas cukupkan hatric ni, kita cipta lg sejarah utk tahun keempat berturut2, 2007--2008--2009 and now utk 2010, mmg making a new history, auwwww i likeee laaa..
(tambah satu lg sebab baru kenapa harus dipilih, ececehhh)

Hasnor said...

yeyeehhhh! nk jugakk! nnt ai join ;)

susudalambotol said...

chomelnya gambar baby!
;)

Miss Moon said...

hid pasti gambar umar lagi banyak sebab ayahanda dan bonda dia pandai amik gambar ...plus adi yg mmg pakar bab amik gambar bb

Si Hitam Manis said...

alahai best nya.. mengenangkan diri ni langsung tak berPS dah lepas kawin, sejak ada anak... teringin nya rasa. kamera pun xde... harapkan camera phone je. x pe.. peram otak dr sekarang utk jadi kretip...

Munirah Abd said...

kak moon ni kita punya entry..

http://muniiera.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway-by-kak-moon/

Juliaty said...

hi moon..saw some of great work from a few blogs that I followed and love it to max. off course I nak try jugak my luck after reading this entry. wish me luck moon ;)

http://juliatyz.blogspot.com/2010/02/free-ps.html

dhiela said...

hai kak moon..kak moon dhiela ni pembaca senyap blog kak moon...dhiela dah buat entry untuk ber PS tu..ini link die

http://akulahsinderela.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-give-way-by-moon.html

nifalnin... said...

salam,
hi... sy nak join contest nih n dah buat giveaway pun.. sila2 lah melawat ekk... hehhe... mekaseh...
http://mybabynaufal.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html

Aiza Azril said...

Salam moon,

kc pun nak try gak bleh?

http://mysnapnscrap.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html

Miss Moon said...

KC , u kan my idol . Tak perlu masuk contest ....set je time kiter lepak2 sambil ai amik gambar u then u amik gambar ai hiksssssssssssss

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said...

Salam Moon, jengah2 la di sinun :D

http://erinhakim.blogspot.com/2010/03/saya-tingin-sangat-nak-berps-kerana-dot.html

UmiDAnisH said...

cik MOON,
nak join la jugak.. jom jenjalan umah umidanish di http://umidanishku.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html

ana Yg Ceria said...

ana pun join jgk..jemput jengukk taw tuk menilai kreatif tak..cerita ana muahahah salam kenalan..

mama zharfan said...

salam,
me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html

silalah jenguk yer

tq

Ummi Dania Yasmine said...

Hi,

Cantiknyer gambar...i wish dapat ambik gambar secantik nih....jom tgk my N3....

http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html

Miss Moon said...

thanks dear for the entry

ibu_umairah said...

cun nyee gambar.....lawa sangat!!!!!muahhh

PapaMama Zakwan said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html

salam..zakwan nak join jgk ni..nnt aunty dtg jenguk ye ;p tq!

Raisah @ echah said...

salam K.Moon...
saya join jugak!!!!

cek entri saya ni..

http://echah507.blogspot.com/2010/03/ps-bersama-moon.html

zura44@yahoo.com said...

moon.. kite ada tny awak pasal outdoot photoshoot utk 4/4 kat fotopages awak.. pls reply yaaa

Miss Moon said...

ok dah reply dear

Mrs.R @ Emi said...

kak moon..emi dh menyahut seruan kak moon!!harap2 i ada chance... ;)

Mrs.R @ Emi said...

lupe ..my entry..

http://fashionschangebutstyleisforever.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway-by-moon.html

Jasfyra said...

rekemen oleh emi..hihi
saya silent reader kak moon
nk joint gak giveaway ni..

http://jasfyra.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html

saudah said...

salam moon,

saya nak joint. moon baca ye..

http://saudah-salleh.blogspot.com/2010/03/saya-tingin-sangat-nak-ber-ps-kerana.html

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eiNa said...

salam moon.. saya nak meramaikan majlis...selamat membaca okeh....

http://a3lina.blogspot.com/2010/03/photoshoot-giveaway-bersama-moon.html

iswatie "colours of life" said...

Moon.....dah slmt mengarang..punya lama nak mengarang.....walau mabuk tetap nak berPS

http://iswatie.blogspot.com/2010/02/saya-tingin-sangat-nak-ber-ps-kerana.html

zura44@yahoo.com said...

moon.. u da reply ke re. outdoor shoot tu???
i check my emel takde pun...
please reply again yaaa...

Cest La Vi said...

miss moon, jgn lupakan entry kami ya, ehehe yela private blog satgi takut terlupa2 lak kat i, kahhh..

and oh moon, lets us make it happen for four perfect years in a row, meh la kita cipta sejarah, dari 2007-2008-2009 and now 2010, jom jom jom, agaknya kami paling layak kot, ahahaha..

promo promo promoooo..

Aellynn Darlene said...

Kak Moon...

Sudah Join!!!

Check it out yea!!

http://aellynn.blogspot.com/2010/03/free-ps-giveaway-by-ms-moon.html

Aini said...

Moon,

My entry ;).

http://non-perfectmother.blogspot.com/2010/03/free-giveaway-by-moon.html

Thanks!!

It's All About Beauty said...

Salam Moon..

I yg jual mekap tu..kindly isi form dulu ye...nnt i reply with acc no.details..yg silver mmg tgl satu je lg..if u nak cepat ye sbb i nak kuar g pos jap g..thanks

Aimy said...

Salam Moon,

saya join tau.. :D

http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/03/saya-tingin-sangat-nak-ber-ps-kerana.html

anin said...

salam

saya nak mencuba nasib
mana tahu ada rezeki

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/free-photoshoot-giveaway.html

Dd LaLa said...

saya pun ingin mencuba nasib.

entry saya di sini ----> .free PS giveaway.

Dd LaLa said...

link tu tak leh baca

entry saya di sini ----> .free PS giveaway.

n@m@n said...

hari last ni..hoho

http://fotonaman.blogspot.com/2010/03/saya-tingin-sangat-nak-ber-ps.html

TQ..

Anonymous said...

Making money on the internet is easy in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]seo blackhat[/URL], Don’t feel silly if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known methods to produce an income online.

PapaMama Zakwan said...

salam
kak moon,dh ada pemenang ke contest ni? :P

Miss Moon said...

papa n mama zakwan ...yup dah ada pemenangnya

http://draqil.blogspot.com/2010/02/free-giveaway-by-moon.html

Maslina Rosdiana said...

Alaa...x sempat nak join..:-(

Hopefully ada lagi...

Mama Herda said...

ala ala..ade terselit gambar aku moon..hehehehehe...promosi gempaknyeee...bru le terrrsedar ade entry ni..hehe..

Mama Herda said...

ala ala..ade terselit gambar aku moon..hehehehehe...promosi gempaknyeee...bru le terrrsedar ade entry ni..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...