Tuesday, March 23, 2010

Pemenang bagi free photoshoot

http://draqil.blogspot.com/2010/02/free-giveaway-by-moon.html

Kenapa saya memilih entry nih miskipun dia dah 2 kali berps ngan Moon ?
saya tertarik ngan keikhlasan ...dia dah pernah amik gamba bersama hubby n anak dia ...dia pun pernah amik gamba ngan kenkawan dia masa konvo ...and apa yg menyentuh hati moon adalah apabila dia kata dia nak amik gamba ngan mak dia yg juga tak dapat melihat ...alangkah bahagia jika moon dapat bantu dia mengabdi kan kenangan bersama ibu nya
anda boley membaca entry nyer ...jika penulisan nye mampu menyentuh hati anda maka sebab itew la saya memilih dia

thanks to all yg join ...i really appreciate it ...and sangat terhibur membaca penulisan anda ...thanks ya u ollllssssssssss

12 comments:

gEe said...

hi..salam moon!
lama sungguh gee tk jengah moon nyer blog..sihat?..gee skg dh kj blk kt kl..huhuhu..waaa template blog pun dh lain..ceria gitu!..
ur pics colleciton tetap menarik tertarik dimata ku..chaiyok moon!..keep in touch :)

azdra-azdra said...

tahniah!!..dh baca pun entry itu.. and she deserves it.. congrats!!

JuJue said...

ha'a moon...sedih. bergenang air mata aku. idong aku pon dah sok sek sok sek.. senang sungguh aku nak menangis skang nih.. dah tu je keje aku semenjak dua menjak ni..hehhee..

eh moon...aritu..thank you for calling yer... i lap u...

Miss Moon said...

i lap u too jujueeeeeeeeeeeeeeee
take care ek ...sian nko dalam pantang then nak kena jaga akid agi ...wey pom ..aku nak alamat umah nko nak pos adiah utk bb ....aku ada alamat opis jeee

Miss Moon said...

fara , ha sebab tew la aku pilih entry dia ...terus menusuk ke hati aku dowwww

sebab bila di pikir kan berapa ramai sangat yg ada gambar ngan mak n ayah ke kan ....nak tunjuk kat anak cucu nanti pun payah

fazilzura said...

TAHNIAH tuk pemenang ..

huhuhuhu sedisss sunguh story nye...

daku pun tingin jgk nk ps dgn mama & abah ku ... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mrs.R @ Emi said...

mmg terharu kan baca entry die

DRaqil said...

oh...moon..terima kasih kerana memilih ku. ku pun rasa terharu amat sangat...tak sabar nak bg tau kat my mum...by the way, my mum dtg kl 3 bulan skali utk follow-up HKL...next appointment bulan 7 nanti...takpe ke moon tunggu?

Miss Moon said...

boley no problem nanti let me know tarikh nya ek so that moon ley blok kan siap siap

eiNa said...
This comment has been removed by the author.
Munirah Abd said...

aah mmg touching.. ye ye mmg patut mng. tahniah :D

Anonymous said...

salam, sedih lah pulak bila baca kan.
apa-apa tahniah ye.. bila nak buat contest lagi hahahah

mamadania