Sunday, March 07, 2010

Homestay yg sangat selesa di Pontian




Nama homestay nih Kharina . Betol mengadap pantai ...ianya shophouse tapi dalam bilik dia mak aiii sangat lawa n sangat selesa . Siap ada banyak gambo Mawi u ...since Mawi rasmikan
Uncle Talib yg sangat la hepi ...besok udah mau kawen maaaa

Bukan stakat Talib je heppi ..Papa pun hepi jugers . Bukan senang nak suh papa posing cam nih ...pegawai penjara ma . ....misti serius all the time
sila abaikan toyol baju merah tew ...akakakak buruk betul muka mummy . Kalau tak hitam kan cam tew mmg cacat la gambo nih hahahahhaamboi papa termenung jauh nampak
ok dah nak ke mesjid. ....semer bangun awal awal pagi . sebelum subuh dah bangun yer la nak berebut bilik ayor hahahhahah org ramai toilet 2 so kena amik nom la yer



So kalau ada sesapa berminat nak dtg pontian ada event ke ada kenduri ke ley la dtg homestay nih ...sangat selesa ...pastuh blakang shop lot tew ada giant ada maybank ada banyak kedai makan ...pastu depan homestay nampak ocean ...mmg sesuai la
Nom : 019 - 7055 227

11 comments:

mOmmy of Triplets plus One said...

wahh luassnyee bilik. kt pekan pontian itself ker?

Miss Moon said...

yup ...kat tambak blakang maybank . Dia satu umah tew ada 4 katil single then ada satu bilik ada katil double ...2 bedroom ...sangat lawa . Buka tingkap terus nampak pantai .

nih pun adik sutan n wife dia yg arrangekan penginapan utk kita org ...kalau suh moon mmg tak tahu ar ahahha

yantz-yeem said...

cam lawo je homestay nie...bpe rate nyer moon? hahah mn tau tersesat ke pontian heheh

Miss Moon said...

yantz moon tak beberapa pasti sebab panten yg bayors hahhahah kalau tak silap rm 250 . so kalau bawak family ok la kan ley share2 bilik pun beso ley bawak toto sendiriks akakka

hyt said...

bagilah alamat..

Azman Md Safiee said...

Salam Ziarah,

Musafir Home@Town Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

Anonymous said...

Ada juga homestay di Pontian iaitu sebuah rumah teres di Taman Damai, Pontian. Ada 2 bilik, 1 tandas dan 1 bilik air. Kawasan rumah berpagar. Perabot: 1 katil kelamin, 2 katil bujang, 1set televisyen dan sofa.
Sewa 2H/1M ( RM50.00 )
Tel: 019 748 2010 ( Zaidi )

Nini The Cokelat Celup said...

leh bg no cntact homestay nie x? sbb nk saty kat pontian with family, ada wedding..

Insyirah COKLAT said...

Cantik...

Alin Marlini said...

kebetulan mahu ke Pontian. Memang tercari-cari homestay/motel/hotel yang murah disana. Cantik tempatni..

nusantara homestay and spa said...

Homestay tuan sgt menarik!!!!

kalau tuan ke Kelantan,
sila la ke homestay kami.

-nak yang murah?
-berbaloi?
-selesa?

Ini Jawapannya!!
KOTA BHARU NUSANTARA HOMESTAY

sila layari:
http://nusantara-homestay.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...