Wednesday, March 17, 2010

Majlis Persandingan Talib - Pontian

Sambungan ....hahha punya lama la baru akak dia nih ley update . Nih gambar sekitar wedding kat Pontian
Sebelum bergerak ke umah Cikgu Norma . Masa nih still kat homestay

2 mamu hahahhaha
Hari yg sungguh panas n teriks
But panten nye tetap je maintain senyum ...amboi pengapit pun kemain manes...tp dah ada tunang kay
Haaa depan nih nanti akan ada tol ...An , ready kan duit nak kena bagi ..........
Dah lepas 2 tol ...nih last tol ..siap bukak terus kat sitew hua hua hua ...
Hahahhahahahahh tak lepas lagi...makcik dah dah la tew hahahha ..nanti mak andam tew pun kena kasik jugaks ....baik punyaaaaaaaaaaa
Amboi comey nye cik norm ...pastut la Talib tersengeh je
Si Abg menrenjis ...gambar ai merenjis sapa yg amik ............waaaaaaaaaaaaa
Ha lepas tew apa lagi makan laaaaaaaaaaaaa...sedap2 makanan nya . Me n Sutan punya la seksa nak makan plus Isk plak tido ..n cik Yaya plak sebuk wat cam umah sendiwi nak makan sendiri ..telepas mummy nak makan makanan yg sodap2 di meja panten .
Ha 2 2 dah kenyangs ekekekke
Puan Norm ..selamat datang ke club menantu yg berjaya hahahahh dun wory ...MIL kiter baik org nya ...tak kereks tak cerewet . Cam ner dia layan anak dia cam tew la dia layan kiter menantunya nih ....so insyallah nanti tak der istilah Mertua Vs Menantu
Ha tgk la Isk tew melekat je ngan Pak Sutan ...sian Sutan makan pun tak puas hahhaha . Isk tew dah flat sangat sebab panas kan then dia mmg dah lembek habih la ...cam Ultramen habih bateri
Yg si adik plak sebuk nak jalan sendiri then pegi refill air sirap sesuka ati ...sampai merah mulut n pipi ....aku la bahagia dapat minum air sirap kenduri ...then dapat la pakej 3 serangkai pas nih ya ...demam selsema batuks


Acara memotong keks ..
Org kat luar duk sebuk makan ...kita org plak yg sebuk nak masuk bilik panten ...ala biasa ar org pompuan hiksssssss....uiks cam nok cam gambo nih . Gambo masa tunang itew ari ...kembang kempis idung mak nengok ...mana tak nya mak yg snap u olssssss
Ewah ewah Cik Norm ..purple mata hitam ai ....serba serbi purple ...ai likeee

Kek by Anna ..thanks Anna ...mmg class gitew kek nya . Asal nak letak fresh flower skalik tak jadi ...beli bunga siap je taruk sitew..takut layu plak bunga tengah panas cam ni kan .
Cik Yaya ..lepas habih acara bersanding kita org pun balik ke Homestay pack brg then zass balik KL ...Sutan drive 1 keter , Moon drive 1 keter ...sampai umah flat kayyyyyyyyyyyy fenatssssssss...masuk umah campak 2 brg terus cari bantal n tilam . Besok pagi nya baru mengemas brg .

2 comments:

Miss Kim said...

Tq kak munirah..telepas rindu nurul kat makbpk..kdg tu rindu sgt rase, xtau nak ckp kak..(-_-)

AbbotCottage said...

Fidyahkan Fatihah utk Noormawati binti Moh Rasif, Al-Fatihah..amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...