Wednesday, March 24, 2010

just wanna share ...at KFC

Tadik lunch kat KFC ngan pak sutan ...sebab nak beli brg dapur sket yg kering kontang tarang tang tang ley la topup sket ...nak tunggu gaji kang penuh org ....

so Sutan g order ...the dia duduk ...

Him :malu je baca ayat kat kaunter tew dah la salah
me : apa yg salah ...
Him : Cuba baca ...sana tew ...Credit card cannot to use..sorry
me : uiks ayat apa tew ...akakkaka gelak
Him : tak ley cam tew kena bagitau kang bikin malu je org lain baca ..
me : ha ha betul sebab kat 4 cashier semer ada , agaknya kalau mummy bagitau agaknya awak marah tak akakkakakakakk
Him : bgtau je la ..asal nak marah plak

lepas makan ..........lepas cuci tangan ........

Dik ....manager mana ? sambil ada sorang mamat nih very good looking , tersenyum datang tanya ya kak ada apa boley saya bantu ...

moon sesopan yg boley bagitau ..ayat tew salah mebi ley betul kan ...not nice la kan ..org ramai dtg...mebi ley tukar cash only ke ...or anything

n dia org pun menerima nya .....

nasib la aku tak kena balik ngan drumstik ke chicken wing ke ....kalau tak aku tadah siap siap ngan plastik akakkakakak

kalau korank agaknya korank akan tegur tak ...ke ai je yg teruja nak betolkan ...tapi kalau di biarkan bayangkan berapa ramai org duk baca ...betoltak ?

7 comments:

DRaqil said...

salam moon. just nak update. my mom cakap, her appointment will be on 23rd July. So, we can make it on the 24th. InsyaAllah. Any changes will update you later. thanks moon sayang.

ratna said...

yes betul.. saya pun sama akan betulkan. kita buat dgn niat yg baik agar maruah kfc diaorang tak jatuh.. betul tak??

mamadania&mamazaza said...

HHEHEH LAWAK LAH

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...tajam tul mate korang yeak....betul tu moon..sokong ngan tindakan ko...kalo foreigner yg bace, lagi laa malooo!!

ayien78 said...

hahahhaar...kalau ayien selalunya tak de g bagitau...ayien gelak2 golek2 jek dgn hubby jadikan bahan lawak.... sbb takut tukang tulis tu kecik ati...
tapi seyes respect gak kat moon...sepatutnya bgtau ler...yeala...ikhlas betulkan n tegur apa...hik hik hik

teringat kat kedai tepi the mall kat pwtc...
dia jual brg2 jahit, reben, etc
dia boleh tulis
"kedai menjual reban"
hahahhahar.... reban jek ke???ayam tkde???

Miss Moon said...

hhahahah lawak kan ...kadang ada signboad nih cam dia org tak baca balik ...cam last time pegi cameron ..

ada bunting tew tulis CEMARON HIGHLAND ..sok moon postkan gambo tew kat sini so lawak ..

then kat puchong ada kedai aksesori kereta tulis besar kay ...FREE UMBLELA....

beba said...

salam kenal,
1st time singgah sini.. :D

hehee..tajam sungguh mate miss moon ni.. :D tapi mmg kelakar la..sape la agaknye yg tulis tu..yg si manager pon takkan la tak perasan..seb baik la ade orang yg prihatin cam awk tolong tegur..kalau tak wat malu jek laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...