Thursday, October 11, 2012

Hong Kong Disneyland- Part 4 Tahitian Terrace

Lepas dah penat berjalan jalan kat dalam tew maka tiba lah masa makan ...hahahha kol 3 pm makan lunch kat Tahitian Terrace di dalam Adventureland Hong Kong Disneyland

Moon sebelum dtg sini siap awal awal dah google dah Halal food in Hong Kong Disneyland and mmg semua org rekemen dtg makan kat Tahitian Terrace nih and ia pun baru jugaks di bukak .. All food served in Tahitian Terrace are certified by The Incorporated Trustees of The Islamic Community Fund of Hong Kong.

 ok dah sampai kat Tahitian Terrace . 

 
ok masa utk memilih apa yg patut di makan . So kat sini tak risau sangat sebab semer makanan yg di jual kat sini adalah HALAL

siap ada menu Malaysian Korma Chicken with Rice ...Tp ai order Thai Chicken Curry with Rice ....and Sutan order Singapore laksa rice noodle soup .
mine n sutan kunyer
yg nih plak nasik briyani utk bebudak ...tapi sekalik Yaya plak makan ai punya Thai chicken curry sampai abis ...hahah last2 mummy kena mamam nasik briyani laaaaaa ...

 so ini adalah antara menu menu nya ...so ada banyak choice jugaks n mmg kena la ngan selera kita kan

sonok je nampak tanda halal nih ....so sapa yang dtg Hong Kong Disneyland n kalau nak cari makan di mana anda ley makan ngan tenang maka ley la dtg kat Tahitian Terrace , Adventureland , Hong Kong Disneyland .

Makanan dia pun sedap sedap rasa macam makan kat KL nih je hahahha macam makan kat tanah air sendiri . ...so mmg licin la pinggan bila dpt makan makanan yg best cam nih 


tepi Tahitian Terrace nih je ada kedai souvenier jugaks ...sekalik Cik Yaya plak nampak cekak2 nih ....15 minit jugaks la dia duk belek cekak tew
se beli sket utk keluarga n diri sendiri ....pas nih ley jalan jalan lagi sebab perut pun dah kenyang ...huhu

Hong Kong Disneyland Part 1
Hong Kong Disneyland Part 2
Hong Kong Disneyland Part 3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...