Monday, October 15, 2012

sehari bersama FiDiLy for TSUGOI

jangan ingat TSUGOI tew awek Jepun ke awek Korea plak ...tp TSUGOI adalah nama brand Fidily hahhahah ...so ai tahu kowang mmg baca blog 3 wanita jelita tew kan ...Filla ...Di Green Apple ..dan Elly ..so  kowang  misti tahu yg dia org nih tgh start bisnes and im as a friend sangat la happy for them n misti support dia org ....caiiiyook . Sebab kali nih they will make it bigger n lagi official perggg aku plak gigil duk ngan dia org nih ...kepala kemain ligat la ....

 Ni la Elly n Filla ...n nih adalah antara few gamba dia org yg ai suka ...Eh gamba Di ai tak pernah snap lagi


So Moon tumpang Filla je ...so Sutan anta pegi umah baru Filla ( omg sangat tantek la umah Filla ....tapi asal ai tak snap plak gambo kat umah Pilla ...hish ) Uwan n Pak Brahim anta kita org ke umah Elly ...so sebab model pun duk make up lagi so sempat la lepaks ngan dia org dulu ....kemain la tuan umah sediakan servis tip top siap ada breakfast lunch bagai hokey ..

Ai sebenarnya mmg dah slow down amik amik gamba nih sebab skrg makin banyak komitment ...chewahhh ...tapi sebab kan Cik Puan Filla yg ajak Moon personally so ai setuju je hahha . Tp bila kita nak slow down nih la makin banyak org mintak amik gamba ...pastuh ai nak reply n tolak rasa berat hati sangat tapi insyaallah rezeki ada di mana mana ...insyaallah kalau time kowang nak berphotoshoot n ai free time tew ..insyaalllah boley aje . Kalau dulu ok la kan even mengandung 8 bulan pun ai pegi amik gamba hahah giler kentang nasib tak terbranak kat kenduri kawen org ...tapi skrg Pak Sutan pun sambung belajar n kuliah sabtu ahad ...so ai kena spend time ngan anak anak ..plus ai kan skrg menjadi bibik sambilan muahahah


 Alahai model yg dia org pilih sangat la curlass hokey sorang muka manis2 sorang muka wanita korporat gitew ...senang kije ai nak amik gamba ....123 pose ....123 pose ...ok next tudung hahahhaha .

Tgk la tew 3 auditor ..........sorang tukang gosok sorang tukang baiki tudung model sorang tukang komen hahahhahahah pastuh bila semer puas hati semer duk puji2 barangan sendiri hahhaha very the curlas hokey .
so ai cilok je dari blog Di .........Di nko tak kesah kannnnnn hahahhaha

   

Terus la tukang amik gamba buat kije 3 in 1 ....memula shoot model A pakai tudung then Elly plak jerit2 manjaaaaaaaaa " Moon aku dah ready " hahahhahahha sebab dia jadi model baju kan ....pastuh model B plak ready ........perg mmg 3 in 1 pastuh bila ai upload gambo kat lappy ai plak konpius jap muka model tudung jap muka Elly n baju nya hahahhah tapi it was fun .........kalau duk ngan Fidily mmg senak la perut ......lenguh la rahang kowang duk gelak2 ahahhahahah

So Di nih dah tak saba2 nak upload gambo n jual .........so kowang ley gie kat blog Di ya ...........

Photog yg amik gamba geram n berkenan semer tudung pakai ........cam na nihhhhhhhhhhhhhh Di ....simpan kan few utk aku tawwwwwwwwwwww ...


 mmg cantek2 la shawl yg Di jual kali nih n penting bidang shawl semer besar ..........akak suka tauuuuuuu

model dah kawen n ada anak sorang ya ...jangan plak anta email nak berkenalan ngan model hahahhaha ...make up done by Sukma ...mmg tervaek .....simple je but yet sangat sweet ...

sapa nak sila ke blog DI ya


8 comments:

Filla ~ Kasihs said...

thank you moooooonnnnn!!! suka semua pic.. hebat photog ni tau ;)

IzmaRusli I PREMIUM BEAUTIFUL said...

eh.. muka model ni ada iras2 muka moon lar.. kalo org ckp adik bradik pon mesti percaya...hiiiiii

Miss Moon said...

hahhahahah alahaiiiiii tinggi nya pujian u Izma terus ai kembang semangkok ....hish model nih lagi cun n muder remaja .........mak nih dah tua hahahhah dah la tew bolat plak mukernyaaaaaaa

mummy alisha said...

kak moon... cantik la gambar kak elly tengah gelak tu... natural... kak filla pun lawa...

atty's said...

cantik modelnya..mmg ada iras2 moon..

IzmaRusli I PREMIUM BEAUTIFUL said...

haa kan dh ckp ada iras2 moon.. betul.. cer buat entry letak gambo sebelah2 tgk...kikiki

genny da bomb said...

comeinye modelll...huhuhuhu..

happy2gether said...

pergh kagum dgn 3 wanita jelita tu...Fidily...model mmg cantik...psst ada iras2 Moon/adik Moon...shawl lawa2..sampai taktau nak pilih yg mana satu....huhuu..