Wednesday, October 17, 2012

sama ke

kemain ek kowang kata model tew adik ai ..........ai tak der adik pompuan ...ada pun adik2 ipar je hahahha . Tapi TQ tau sebab bg compliment yg tinggi sekalik terus kembang kuncup akak ...




Model tew sebenarnya dah kawen ok anak 1 dah pun . Ai matik2 ingat budak lepasan spm hahahha ....pastuh bgtau la kat sutan org kata muka ai cam muka model tew awak tgk sama ke ....saya rasa saya sangat bulatan hokey n beza sangat ...hahahah dlm kereta pun sebuk2 tanya laki apa hal kan ...

Tak pa nanti kita sampai umah daddy tgk kay .......

pastuh lama tew kemain la dia duk ........ishhhhhhhhhhhh lawa nyaaaaaaaaaaa . kalau jumpa kim salam kat awek nih ek .......

terus glabah la aiiiiiiiiiii . Hish apa tgk gamba awek plak nehhhhhh wey tew bini org laaaaaa ( terus nada tak puas hati kannnnnnnnnn ) hish terok la awak nihhhhh meh sini nak tgk apa awak duk tgk ......

terus rampas laptop..........tgk2 ai tergelak sendiriiiiiiiiii sebab melenting tak tentu pasal ....well cemburu tew kan tandanya sayang . Rupa nya dia duk tgk gamba awek nih

 sambil jeling terus dia kata

kirim salam kat awek nih ya  .............

tetibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ............

adehhhhhhhhh gamba lepas kawen tew masa tew inai masih di jari ....wahhhhh tew gamba umor 24 thn yer puan2 skrg dah tua dah cam terlebih serbuk penaik roti dah ....pipi pun tambun cam apam kukus . Gigih la Pak Sutan search balik gamba lama lama ...gamba nih masa pegi umah member ...sekalik sampai umah dia tgk dia duk bermake up bagai terus dia make up kan moon hahahha

Tak pa ......pak sutan sebab awak nak jumpa awek nih kan .....nanti saya gigih kempis kan apa yg ley di kempis hahhahahah ...pastuh tetiap hari awak ley tgk muka awek nih ...tp awek nih skrg dah tua dah umor 32 thn ....ok keeeeeeee ( ckp sambil angkat kening hahahah )

pastuh dia kata ha ha la kalau model tew adik awak pun sesuaiiiiii ,.....auw lalink mulai sekarang u jadi adik Kak Moon tau .......

 tapi adik ai nih lagi lawa tauuuuuuuuuu

4 comments:

cikeyrah said...

mmg ade iras2 lar kak.moon . .

~TamanRaudhah~ said...

kak moon...seiras la...betoi...tang senyum tu...hehehhehe

IzmaRusli I PREMIUM BEAUTIFUL said...

hiii see... maknanya mata izma masih berfungsi dengan baik moon..hiiii..

Mimy Hamid said...

yer la moon ada iras iras

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...