Thursday, October 11, 2012

Abdul Rafiq naik kuda

Ewah dak bam bam nih kemain la ek naik kuda tew ....hhaahahha nih ley kira sebagai budak termuda ka ? Nih kalau Abg Isk ngan Kakak Yaya tgk nih harus mengeletis nak pegi Taiping naik kuda jugaks .

Talib spend 2 hari kat sana gie jumpa anak terunanya ...alahai sian papa Talib ...pastuh tadik Sutan duk tanya ...Si Talib nih kat Taiping awat tak hantar gambar Rafiq nih ., Rindu kat Rafiq ........terus Isk ngan Yaya pun duk jerit2 nak Rafiiiqqqqqqqq

Apa lagi terus call ....Lib asal tak send gamba Rafiq kat kita org ....Rafiq dah pandai wat apa ...bam bam lagi ke dia ...dah pandai wat apa ...dah panggel Lib Papa ke ....dah ley cakap ke .......hebats tak hebat kakak nya tanya soklan 5 6 terus sekalik harong hhahahaha

ada .............sat agi Lib sampai Lib upload ....tak mo la bgtau lagi

Ooooooooooo rupanyaaaaa gamba nihhhhhhh .....Moon cilok je dari FB dia ....la la la tak kira nak cilok jugaks sebab budak tew mmg tomey la sangat wooooo

deiiiiii apa pandang2 ( ayat fav Rafiq adalah DEIIIIII ) ayooo yooooooo


ewahhhhhhhhh cam budak besar laaaaaaa Rafiq , kamu baru 1 thn 9 bulan la sayang .........amboiii kemai terrer lagi ekkkkkk


6 comments:

myPreciousIrHarith said...

encem nye si rafiq ni..jd anak yg soleh ye syg.. syggg rafiq...

anggun said...

tersangat la comel dak rafiq nih..sy slalu bawak anak dara sy naik kuda kat taiping nih...sebelah skolah tunas bakti kan...

Nadiah said...

baiknya dia duduk diam je...kaau Rizqin mau dengan saya sekali kena naik....hehehehe

aimaniman said...

alahai comelnya,.. macam usia anak akak, tp kalau yaya confirm nangis punya kalau naik atas kuda..

Sue* mamaID said...

comei nye kamu rafiq...sangat behave...:)

happy2gether said...

comel Rafiq...beraninyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...