Showing posts with label For Sale. Show all posts
Showing posts with label For Sale. Show all posts

Thursday, May 17, 2012

Batik Cotton for sale

A modern approach utk batik . This batik adalah hasil kerja tangan  ya u ols . Di canting atas kain cotton yg berkuality n tak nipis but yet sangat lembut .


All design di inspirasi kan dengan pattern dr Emilio Pucci ...n more will come . Senang kata design antara bangsa dengan sentuhan tradisional batik kita .

Batik Full = RM 220


 
<  -- Batik 1   Batik 2 ----  >


<  -- Batik 3   Batik 4 SOLD ----  >

 <  -- Batik 5   Batik 6 ----  >

  

  <  -- Batik 7   Batik 8 SOLD ----  > 


Please check my FB for more design . I only have 20 design with me . Please email me at Munirah301@yahoo.com
kalau berminat nak beli ....




Friday, May 04, 2012

Abaya for sale

Dear Readers

ALL SOLD ...TQ

Ai ada few Abaya yg nak di jual . Please let me know kalau ada yg nak ek . Ada few left n banyak org dah beli . Sedara ai ada pegi Dubai so dia beli ....so sapa nak cr jubah atau abaya for Raya nih ley usha usha kay . Free postage ya ..hiks ai pun dah rembat satu ...la la la la laa tp size besar ada satu je tinggal


 

 Sila ke album kat my face book ya KLIK SINI