Showing posts with label wall sticker. Show all posts
Showing posts with label wall sticker. Show all posts

Thursday, May 20, 2010

Wall Sticker utk bilik Isk n Yaya

hari nih Isk akan tampal sendiri sticker roket nihsebab ada roket n bintang maka kenala tampal tmpat yg tinggi .
Cuba tgk dinding kat atas nih kosong kan ..kalau ada pic sket2 misti lawa kan
Isk mintak daddy tolong isk ..
Isk hepi tau sebab lawa je sticker nih
ok skrg daddy kopek kan ...isk tampalkan .
matahari tampal kat sini
dalam bilik Isk skrg dah ada 3 jenis wall sticker ...nih yg 1
yg nih nom 2 ...besar yg nih . Ni la 1st wall sticker mummy tampalkan utk Isk . Isk suka sangat
ok skrg dah tampal planet2
Yaya pun tlg Abg Isk tampal ..tapi Yaya nak tampal star je
ha ha lega dah habih tampal ...acam ok tak artwork Isk
lepas dah setel yg atas Isk kena kemas rak Isk plak ...Mummy n daddy suh Isk kemas toys n simpan cars Isk elok2 .
Antara kereta2 Isk tapi Isk malas nak trun bawah kutip dalam bakul toys
ha dah kemas sket ...boley la Isk tido lena malam nih

Skrg tampal utk bilik Yaya plak . I just love her pic tew ..moon amik gamba tew masa dia 2 bulan kalau tak silap ..Bilik cik Yaya masih kaler asal . Project mengecat kaler pink masih terbengkalai hahhahah last2 moon decide tampal je la ...kang bila plak kan .
ha harus la kaler fink ...
ha tampal kan burung tew ...kasik gosok to make sure tak der air bubble n ia nya melekat ngan baik
Taraaaaaaaaaa dah siap pun ...sangat swet ai like ....
maaf ek gambar belah atas je sebab kat bawah tew ada segunung baju yg blom berlipat akakkaka sian bilik yaya jadi mangsa ekkekekek . Bnyak agi projek DIY yg lom siap utk Yaya one of them is to paint katil dia ngan kaler putih ...then a few touch here n there .
Cik yaya .....BERITA TERKINI : Sian Yaya kaki dia di hempap TV . Yup ...smalam dah kol 5 lebey ..cikgu nerseri call bgtau kaki Yaya kena TV yg terjatuh . Moon ala mamai sebab lepas makan ubat sb demam kan ...terus tersentot ..call Sutan bgtau n Moon terus jalan je pegi nerseri ...mengah giler tapi duk teringat kan anak kan laju je mak jalan bersepah2 la jalannya . Sampai sana Yaya tak ley berdiri ..tumit dia cam bengkak . Semer cikgu dia cam takut2 je ..luckily cam tak serius . Owner nersery bawak tukang urut tgk kan . Tak der apa cuma bengkak . Tak tahu cam na ley terjatuh TV tew ..Moon pun soal siasat gak teacher2 dia tapi tak der la nak marah2 kan kalau series harus mak melenting . Bawak Yaya g jumpa doc lepas tew ...doc kata just bengkak ...mungkin terkena sket . Nothing series ...so Cik Yaya akan kena duk dukung je la sebab bila dia berdiri dia nanges n sebut saket saket ...

P/s : Moon ada 1 agi sticker roket tew ...sapa nak bgtau ek . Then burung antu pink tew pun ada but smaller size ...and ada banyak lagi for your kids room . Nanti ai update pasal sticker kay .

Monday, April 26, 2010

Wall sticker for sale

Bunga Batik 1 pcs RM 8 each + posto
Pokok Pink 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD to Erna
^ Bunga menjalar 1 pcs RM 8 each + posto
Sold to UmiDanish
pink birds 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD to Erna ^
tall tree 1 pcs RM 10 each + posto
bulat2 1 pcs RM 15 each + posto
SOLD to Arman
pasu bunga 2 pcs RM 8 each + posto

bunga purple 1 pcs RM 8 each + posto

bunga kaler kaler 1 pcs RM 8 each + posto
Sold to UmiDanish

doggie1 pcs RM 8 each + posto
black cat 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD to Arman
red flower 2 pcs RM 8 each + posto
1 SOLD to Arman
Kids - Tree 1 pcs RM 15 each(large) + posto
SOLD to Kay

soldddddddddd ....ai tampal dalam bilik...tgk prosesnya seperti kat bawah k
sebelum nih ada sunflower ...so bowink dah , ai tuka ngan yg lain ..memula upah cik yaya utk kopekkan yg lama ...mencabar gaks dia nak kopek nih ...mak dia kena bantu sket
see no kesan walaupun pada dinding bewarna krim
tampal ranting nya
then start ngan hujung2 ...acctually anda ley tampal je ikut suka
tara dah siap ...
saja kan nak menggatal tampal 2
tara sudah siap akakkakakak ....
burung nih mengendap org mandi kay ...ha yg nih ada 1 available sapa nak bgtau ek
SOLD to Kay

Wednesday, February 24, 2010

bunga sakura

Bunga sakura nih nampak cam tak lawa je kan ...skalik pas tampal mmg cun wooo nanti moon letak kan gambo yg lepas di tampal kat sini kat ....that vibrant pink mmg menaikkan mood at my workplace kat umah .
To those yg lom kasik alamat kat moon kindly mail me ur mailing address as soon as posible so that i can post it u ( mamalisa n shy ) . N sapa dah dapat kalau dah tampal sila la amik gambar n mail kan ke moon ...nak tgkssssssssss hua hua hua . Fara nko beli nak tampal kat umah baru ke ?

Friday, February 12, 2010

lagi wall decal

Ini moon pakai 2 wall sticker..yg kerinting ( hahahhaha) nih jarang2 ada . Also RM 8 each
Ha nih tiang lampu kementot akakakka sebenarnya ada 2 kucing sepatutnya duk bawah tew tapi mak kurang suka kucing ...kang bilik ai jadi nersery kang akakakkakak . So kokwang agak agak la ketinggian tiang lampu nih ek ...sebab Isk kena paksa duk sebelah tew
Zirafah nih tinggi ...nih yg jenis besar ala ala adik badik burung hantu bilik isk tew . Ketinggian dia lebey kurang ai la akakakka . This one still available 1 only RM 15
SOLD Jannah

Bunga merah ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD Kniedaz

Bunga pink ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

Basikal ada 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

Daun berjuntai alalla 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

sapa cepat dia dpts .........

YM : Munirah301
FB : Munirah Abd Rahman

*** PSTTTTTT malam nih ai siar lagi ek ada new ones mmg sesuai for ur kids room . Very vibrant colorrrrr .

* nih kat tangga umah moon
Bulat Bulat ( Large size ) ada 2 pcs RM 15 each + posto
2 Available
1 SOLD Jannah


Owl ( Large size strechable plastic ) ada 2 pcs RM 18 each + posto
1 SOLD ila_decute
1 SOLD mas_ayuzie

Hitam Merah 1 pcs RM 8 each + posto
SOLD azdra-azdra

Candy Flower 2 pcs RM 8 each + posto
2 SOLD to mamalisa

Umbrella 1 pcs RM 8 each + posto
1 Available

Blooming tulips 1 pcs RM 8 each + posto
1 Available

Bunga Belon 1 pcs RM 8 each + posto
1 Available


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...